sa fitzi iubitzi shi iubite pe unde vretzi voi!si-am zis verde salcioara...Marie si Marioara
Moderator: anjin-san
104 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
-

maxx1nsane - Mesaje: 713
reiterez = lamultzani?
atunci reiterez shio
reiterez tuturor Mariilor, shaki, naiti, mama lu baics, a lu alienor, lu nasha Marioara a lui OM si mai ales lu fata mea !
atunci reiterez shio
reiterez tuturor Mariilor, shaki, naiti, mama lu baics, a lu alienor, lu nasha Marioara a lui OM si mai ales lu fata mea !

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
La multi ani Mariilor si Marioarelor si centrilor alora zglobii toata ziua pe peretzi, manca-i-ar tata
.
.subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
la multi ani lu mama mea si lu celelante persoane care azi da de baut.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
La multi ani shaku, la multi ani nocturnicioasa
La multi ani sinella cu centrii ei cu tot
La multi ani lu' mama lu Alienor, mama lu' baixinho si fetitza lu' Necko
La multi ani si tuturor celorlalti... Marii, Marioare, Marini, Mariani, Marinci, etc
La multi ani sinella cu centrii ei cu tot
La multi ani lu' mama lu Alienor, mama lu' baixinho si fetitza lu' Necko
La multi ani si tuturor celorlalti... Marii, Marioare, Marini, Mariani, Marinci, etc

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
Shaki scrie:la toate mamele
trebea sa mai pui un le in cuoada.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
La multi ani si multi trandafiri rosii mamei lui Alienor, mamei lui baixi, mamei lui Shaki, mamei lui pingu, fetitei lui Necko, lui Shaki, lui nopti, mie, lui marian jan si celorlalti sarbatoriti. Sa ne traiasca!
multumiri uratorilor
multumiri uratorilor

............................
- sin ella
Deci. Loam aer in petpt si zicem: la multi ani Marii, Marioare, Mariane, Marieni si derivatii.
Apoi in particoler: la multi ani mamalucubu, nocturnicica, marian jan, sin ella, fata lu Necko, mamaluShaki, mamaluAlienor, mamalubaics.
Amin!
Apoi in particoler: la multi ani mamalucubu, nocturnicica, marian jan, sin ella, fata lu Necko, mamaluShaki, mamaluAlienor, mamalubaics.
Amin!
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
- V@lentino Rossi
- Junior Member
deci multumesc da,ma cheama si marean.la multi ani la fiice,mame si mai ales mie sa fiu sanatos si sa nu fiu nervos!daca cineva di pe forum ma contacteaza vineri sau sambata,berile de rigoare se va da fara problem si con placir!
ps:deci,casa nu va mai certati : alin marean hamsie seringa peshtishor popa !
e tot numili!
ps:deci,casa nu va mai certati : alin marean hamsie seringa peshtishor popa !
e tot numili!
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
Multi ani si multa sanatate sarbatoritilor de azi, mamici, tatici, fratiori, copilasi, fetite si baietei, va imbratisez si va iubesc pe toti!
la multi ani de asemenea celui mai simpatic, mai bun, mai iubaretz, mai hazliu, mai orgolios, mai tandru, mai dulce, mai incapatzanat, mai shtrulubatic....... mai cel mai sotz din lumea asta, adica lu' sotzul meu care este si marie si care, in acelasi timp, m-a ajuns si pe mine din urma cu anii!!!
la multi ani de asemenea celui mai simpatic, mai bun, mai iubaretz, mai hazliu, mai orgolios, mai tandru, mai dulce, mai incapatzanat, mai shtrulubatic....... mai cel mai sotz din lumea asta, adica lu' sotzul meu care este si marie si care, in acelasi timp, m-a ajuns si pe mine din urma cu anii!!!

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-

river - Junior Member
104 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma