Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
[quote="Pinguinu sadic"]... Iti las sticla pe masa, sa te servesti dc mai trebuie ]
sper ca ati loat in calcul si posibilitatea ca bebe sa treaca cu totu si cu totu intinplator pe linga masa! treaba voastra! sa nu ziceti ca nu v-am avertizat!
uateva!
sa cauti mai tirziu la inbox.
meropiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! uateva te iubesteeeeeeeeeeeeeeeeeeee !
sper ca ati loat in calcul si posibilitatea ca bebe sa treaca cu totu si cu totu intinplator pe linga masa! treaba voastra! sa nu ziceti ca nu v-am avertizat!
uateva!

meropiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! uateva te iubesteeeeeeeeeeeeeeeeeeee !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
aveti ceva noutati ?
in afara de faptu ca pinguinu si cubu i-au pus gand rau unei nenorocite de sticle de palinca si ca hipsdontlai o freaca in graba, nu prea ie noutati
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
neata necko
zuzu cubu
izu redcapului aromat invaluie cartieru
nu va tenteaza?
zuzu cubu
izu redcapului aromat invaluie cartieru
nu va tenteaza?
-
neatza necko, neatza cafengii. e de bine, ca daca e marti e mai apropape cu o zi de uichend si daca e vorba de uichend e minunant!!! asa ca uichend minunat va doresc si io pentru azi!
pe mine parca m-ar tenta un redcap de data asta
pup iu!

pe mine parca m-ar tenta un redcap de data asta

pup iu!
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
neata necko
zuzu cubu
cubule, o veste buna, ahmed si suedia si-au pus ieri pirostriile pe acordurile vocii lu adi minune. eveniment monden de esceptie care nu putea scapa proteveului
zuzu cubu
cubule, o veste buna, ahmed si suedia si-au pus ieri pirostriile pe acordurile vocii lu adi minune. eveniment monden de esceptie care nu putea scapa proteveului

-
neatza Necko
zuzu aiu
Deci daca Ahmed a luat-o pana la urma pe Suiedia, pot sa dorm in noaptea asta linistit. De maine o sa incep sa ma ingrijorez, am auzit caca satoria dintre Edward si Mongolia e compromisa, deoarece altetele lor regale parintii inca nu s-au inteles la pret.
zuzu aiu
Deci daca Ahmed a luat-o pana la urma pe Suiedia, pot sa dorm in noaptea asta linistit. De maine o sa incep sa ma ingrijorez, am auzit caca satoria dintre Edward si Mongolia e compromisa, deoarece altetele lor regale parintii inca nu s-au inteles la pret.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
cubule, mie imi pare rau de mongolia daca nu se incheie afacerea, ie fata buna
bre, merluc, revoltatoare stirea asta cu tiganii ajtia, oferita cu lux de amanunte de protv tinp de 5 minute in grupaju de la ora 7 dimineata, opulenta de cel mai prost gust, interviuri cu mirele ahmed si mama suacra, vrajituarea, care a tinut sa precizeze ca rromii nu ie inculti si analfabeti. plm, ma pish cu bolta pe protv

bre, merluc, revoltatoare stirea asta cu tiganii ajtia, oferita cu lux de amanunte de protv tinp de 5 minute in grupaju de la ora 7 dimineata, opulenta de cel mai prost gust, interviuri cu mirele ahmed si mama suacra, vrajituarea, care a tinut sa precizeze ca rromii nu ie inculti si analfabeti. plm, ma pish cu bolta pe protv
-
neata necko
zuzu cubu
bun ie nessu ghiurghiliu, te transforma din mort in viu
zuzu cubu
bun ie nessu ghiurghiliu, te transforma din mort in viu
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma