guzmorning. ma rog numa buna nu ie si va esplic imediat de ce. in imagini.
dar sa o luom punctual.
punct: aiulicutzicu am zis si pupat ce mi-ai zis sa fac am executat asa cacand ne vedem am 3 extrapupi pentru tine.
punct: nene necoooooooooooo io azi pana aterizeaza basu ie onlain persuana mea cu mici intreruperi pen ciorba de ardei unplutz si jnitzele. da mai incolo ca acu taiara apa ca s-a spart tzava la idiotu de dadu cinzeci mii de para pe un apartament din 74 de 3 camere, 4 din 4 la mine pe scara.
punctu principal: bre daca fodata fo fomeie, uamí£, purtatoare de organ sexual advers celui masculin, are fo afinitate pentru uzeru paiacec sash ia gandu. in doo zile m-a scos din mintz.
prima uara cand apare intreb la iel: fuame?
iel: nah. am halit de mam spart.
vine uomu de la munca ii pun papa
paiacec: plm mie nu mi-a dat ciorba de-aia de pastai.
asta dupa ce rocker shomior a zis ca nu vrea ciorba de pastai. plm trecem peste asta.
va arat cele doo probe de la dosar in posa unu. il intreb. manci mic dejun? iel: da.
buun, face io divers ca sa aiba omu de undealege.
lasa omleta cu kaizer. pai? nu manci omleta?
iel: nu
poi de ce nu miai zis?
am uitat.
boon. ieri intreb: cafea? bere? ciai?
iel: ciai.
fac o cana in conditiile in care la minen casa nu bia nimeni ciai
azi dimineatza rupt (va zic si de ce): sa faci muuuuuuuuuuuuuuuuuuult ciai
ce sa fac, ii fac
credetz ca a baut muuuuuuuuuuuuuuult ciai?
ei bine NU!
asnuapte cu uomu: io biau tzuika de rup
omu: haidi
noroc, noroc ... dimineatza ... cecu spart in vene cu gulia ce-i tzine loc de cap tumefiata si cu "aulio si vai di mini" in gura.
omu la puarta cu ochii miiici si rosii ii striga "io nam nimic"
aha
si ca sa ii fac de ras va zic ca nu baura decat juma de tzuika asta dupe doo portzii de haleala!!!
eniuei dimineatza acush l-am trimis pe cecu la munci cu pupaciunile de despartzire de riguare si fraze amabile gen: daca ai fi barbatamiu tziash rupe capu, ash veni ca fredi kruger cand dormi si tzash taia cuaiele.
asa ca v-a transmis la totz tuate bune, ca va iubeste shamada.
seara asta aterizeste basu care tre sa ajunga in salajean dupa indicatiile mele telefonice, desi el credea ca stau in drumu taberii. asa ca maine seara ne vedem iarashi copchii care vretz sa ne vedem.
peseu: gagicile onlain cu pose sa imi dea un semn pe imeu sa le trimit
ai luv iu
edit ca uitai. in exhibit be ie omu de care tre sa va feritz