Bon Jovi

heavy metal, speed'n thrash, gothic, death...

Bon Jovi

Mesajde marian jan » Mie Sep 11, 2002 1:41 pm

Thread dedicat formatiei Bon Jovi.Pentru a deschide o noua discutie (in interiorul acestui thread),va rog completati campul "subiect" cu titlul ce doriti sa-l dati subiectului ce va fi discutat.Cand reluati o discutie mai veche,de asemenea completati campul "subiect" cu titlul subiectului respectiv.
bravo baixule!
marian jan

legende ?

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 03, 2002 12:15 am

Aline, de ce crezi tu ca Bon Jovi sunt o legenda ? Ce au facut ei ca sa merite acest statut ? ..de legenda !
Ce contributzie esentiala au avut in istoria muzicii ? Ce au facut ei special pt. a ramane in posteritate ?

Nu zic ca nu sunt buni. Sunt buni. Dar eu personal..in nici un caz nu ii vad ca o legenda. Asa ...si Brian Adams este o legenda. Si Bruce Sprengsteen...si toata lumea.
Eu asa zic !

Astept parerea ta in special,pentru ca tu ai deschis acest thread. Dar sunt bine-venite si alte pareri.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dinu » Dum Noi 03, 2002 1:21 am

Nu sunt ma legenda. Normal ca nu sunt.
dinu
Junior Member

Bon Jovi

Mesajde Faded Existence » Mie Aug 11, 2004 3:54 am

Ce va place, ce nu va place, material nou etc

Eu i-am descoperit prin "Crush" acum vreun an si de atunci au devenit preferatii mei...(Scorpions au trecut pe locul 2) Bineinteles am inceput sa ma uit prin albumele vechi, care sunt extraordinare si am ajuns la concluzia ca sunt fantastici...Albumul meu preferat e New Jersey....Fiecare cantec e perfect-Lay your hands on me, Wild is the wind, Living in sin, Bad medicine, Born to be my baby etc etc...In legatura cu ultimele 2 albume tb sa recunosc ca Bounce e slabut rau...bine are 2-3 cantece bune, ca All about loving you si Love me back to life dar restul e destul de mediocru pt o formatie ca bon jovi....Crush in schimb a fost f distractiv cu multe cantece interesante
"The distance grows
I'm sinking down
And what I lost, it can't be found
Although I try, can't find my way
Faded Existence
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Aug 11, 2004 9:25 am

Faded (shoricelul obez se intoarce :D ), te rog inainte de a deschide un subiect asigura-te ca nu mai exista deja altul identic, scutind altfel timpul moderatorilor, multzam.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Faded Existence » Mie Aug 11, 2004 9:25 pm

'k sorry ...shoricelul obez nu intelege :lol: tau ironic
"The distance grows
I'm sinking down
And what I lost, it can't be found
Although I try, can't find my way
Faded Existence
Junior Member

Mesajde urs nemernic » Mie Aug 11, 2004 9:35 pm

XD new rules. old members. what can you expect. :lol: :A
urs nemernic
Junior Member

De 12 ani

Mesajde Ruxandra M. » Dum Aug 20, 2006 12:59 am

Faded Existence scrie:Ce va place, ce nu va place, material nou etc

Eu i-am descoperit prin "Crush" acum vreun an si de atunci au devenit preferatii mei...(Scorpions au trecut pe locul 2) Bineinteles am inceput sa ma uit prin albumele vechi, care sunt extraordinare si am ajuns la concluzia ca sunt fantastici...Albumul meu preferat e New Jersey....Fiecare cantec e perfect-Lay your hands on me, Wild is the wind, Living in sin, Bad medicine, Born to be my baby etc etc...In legatura cu ultimele 2 albume tb sa recunosc ca Bounce e slabut rau...bine are 2-3 cantece bune, ca All about loving you si Love me back to life dar restul e destul de mediocru pt o formatie ca bon jovi....Crush in schimb a fost f distractiv cu multe cantece interesante

eu sunt fana de 12 ani si acum ii consider ca pe o parte din mine
Ruxandra M.
Junior Member

Mesajde anita_duff_rock » Vin Aug 25, 2006 2:18 pm

mai bon jovi a contribuit si el cu ceva in muzik...asta ii clar,i`a ajutat pe cei de la "skid row" si "cinderella" sa ajunga pe adevaratele scene si nu poti spune k bon jovi e chiar egal cu 0...parerea mea
anita_duff_rock
Junior Member

Înapoi la Rock international