C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
saru mana lu bzero
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
plm, schinbatam canicula de la mare cu incendiu din lacu tei. mai bine ma loa fane cu iel azi la oslo
numi ramane decat baldabacuri si jidveiuri repetate

numi ramane decat baldabacuri si jidveiuri repetate
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
sos de peshte "nam pla"
asa vorbejte bre aia, urat, de unde crezi ca are aiulicu habitsurile astea proaste?
ca sa jtiti io m-am trezit si in juma de ora plec sa infrunt canicula.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
kisskiss aiutz, nocti, fluf shi gaga 
m-am intors din escapada, data viituare va anuntz oficial cand ma mai paleshte un dor de duca...
da frumoasa urbe ai, jorj, frumoasa rau

m-am intors din escapada, data viituare va anuntz oficial cand ma mai paleshte un dor de duca...
da frumoasa urbe ai, jorj, frumoasa rau

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
azi e o zi naspa. adica prima zi de scarbiciu dupa atata umblatura prin tara.
mare dreptate ai gigielle

bre, deci ma intorsei si io, carevasazica
si nush daca e de la canicula, de la aieru conditionat sau de la munca, da' ma duare tare capu
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
adica matale munci shin conced nonstop oricand oriunde ? brava ! ca dumneata, bobocule, mai rar cineva.
daca mai spui ca ai slabit shi opshpe kile shi ca nu dormi noptzile (diminetzile devreme, in cazu tau) din vina la muncile care nutzi dau pace nicicum, atuncea vino shi te numim secretar general.
ca uitai satzi zic, bine ca ai revenit ca bate musonu de primavara in inbocshii mei.

ca uitai satzi zic, bine ca ai revenit ca bate musonu de primavara in inbocshii mei.

-
nocturna - Mesaje: 8725
neatza oameni harnici, muncitori si calatori.
shachi, cand mai ai de gand sa treci pe la "CarabuleaStadt" sa imi zici ca sa-ti arat si fata nevazuta a ...... urbei.
nbm, sa vezi ce haios e sa te trezesti dimineata in concediu, sa te foiesti pana te plictisesti de lene si de lipsa de somn, si cand in cele din urma te uiti la ceas e doar ora 7:D
shachi, cand mai ai de gand sa treci pe la "CarabuleaStadt" sa imi zici ca sa-ti arat si fata nevazuta a ...... urbei.

nbm, sa vezi ce haios e sa te trezesti dimineata in concediu, sa te foiesti pana te plictisesti de lene si de lipsa de somn, si cand in cele din urma te uiti la ceas e doar ora 7:D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
laleo
pupici dulci la aiu si SODI si pupici dulci de tot la ozzy.
bre, merluc, da de nenea Angus mai stie cineva vreun chielcăşeoz?
pupici dulci la aiu si SODI si pupici dulci de tot la ozzy.
bre, merluc, da de nenea Angus mai stie cineva vreun chielcăşeoz?
ANTI
-
bon dimine
pupam coropijnitele alea doo
najpa la biuro, belitam pl pana luni
pupam coropijnitele alea doo
najpa la biuro, belitam pl pana luni
-
aha, b0ne doarme inca, vorbiti in shuapta si merjeti tiptil 

-
săru mana lu bzero
ANTI
-
olario drajii babei. zi plina azi.
si mai ie de facut salatzica de vinete, ardeii coptz is gata da mai ie icrele de crap nepreparate. pfui.
nene necoooooooooooooooo
bre care avetz tinp sa dam o tabla pe yahoo sa zicetz
si mai ie de facut salatzica de vinete, ardeii coptz is gata da mai ie icrele de crap nepreparate. pfui.
nene necoooooooooooooooo
bre care avetz tinp sa dam o tabla pe yahoo sa zicetz
- gaga
bre, deci ie nedrept! de ce unii sa aiba parte de toti neuronii, kilojulii si caloriile si altii sa crape de somn ziua namiaza mare?
de unde atata enerjie, frate, sa coci ardei si vinete? io nu reusesc sa-mi amintesc unde pusei cana de cafea pe care mi-am luat-o acu 10 minute de la bucatarie...
bre, deci pe biuro nu-i, supt biuro nu-i, la colega de biuro pe biuro nu-i, pe pervaz nu-i... deci care mi-ai furat cafeauaaaa???
de unde atata enerjie, frate, sa coci ardei si vinete? io nu reusesc sa-mi amintesc unde pusei cana de cafea pe care mi-am luat-o acu 10 minute de la bucatarie...

bre, deci pe biuro nu-i, supt biuro nu-i, la colega de biuro pe biuro nu-i, pe pervaz nu-i... deci care mi-ai furat cafeauaaaa???

If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
convocator
toti menbrii clasei muncituare, conform cu opisu de lanceput de tred, sunt convocati maine 23 august la orele 08.00 la defilarea cu ocazia aniversarii a 62 de ani de la insurectia armata anti fascista si antiinperialista indreptata inpotriva jugului fascist. tinuta este obligatorie respectiv halate si salopete precum si cajtile de protectie in caz de ploaie.
intalnirea are loc in fata carciumii dor de duca din cadru muzeului satului unde brigadieru fruntaj baicsu va inmana intregului detasament pancarde cu portretele tovarasilor nostri avangardisti respectiv pink floyd, led zeppelin, black sabbath si bineinteles megadeth. deasemeni filatuarea fruntasha pe ramura gaga, va inmana tuturor cate un buchet de maci din plastic si hartie creponata pe care aveti obligatia a le flutura la trecerea prin fata salonului oficial al carciumii sus amintite. deasemeni aveti obligatia sa arborati o privire senina, fericita, semn ca va merge bine chiar daca nu aveti bani nici macar deo bere macsim doo
dupa defilare, lideru sindical, va invita intregu detasament la bere si mici pe pajijtea din fata expoflorei din herastrau, costurile dezmatului se vor retine fiecarui participant, proportional, din chenzina lunii septenbrie
slava muncii!
toti menbrii clasei muncituare, conform cu opisu de lanceput de tred, sunt convocati maine 23 august la orele 08.00 la defilarea cu ocazia aniversarii a 62 de ani de la insurectia armata anti fascista si antiinperialista indreptata inpotriva jugului fascist. tinuta este obligatorie respectiv halate si salopete precum si cajtile de protectie in caz de ploaie.
intalnirea are loc in fata carciumii dor de duca din cadru muzeului satului unde brigadieru fruntaj baicsu va inmana intregului detasament pancarde cu portretele tovarasilor nostri avangardisti respectiv pink floyd, led zeppelin, black sabbath si bineinteles megadeth. deasemeni filatuarea fruntasha pe ramura gaga, va inmana tuturor cate un buchet de maci din plastic si hartie creponata pe care aveti obligatia a le flutura la trecerea prin fata salonului oficial al carciumii sus amintite. deasemeni aveti obligatia sa arborati o privire senina, fericita, semn ca va merge bine chiar daca nu aveti bani nici macar deo bere macsim doo
dupa defilare, lideru sindical, va invita intregu detasament la bere si mici pe pajijtea din fata expoflorei din herastrau, costurile dezmatului se vor retine fiecarui participant, proportional, din chenzina lunii septenbrie
slava muncii!
-
deci nu mai cautati, ca mi-am gasit cafeaua.
mi-am pus-o-n cana, am turnat zahar, am amestecat tacticos si... si... si... am uitat s-o iau cu mine!
lecitinaaaaaa!!!!
mi-am pus-o-n cana, am turnat zahar, am amestecat tacticos si... si... si... am uitat s-o iau cu mine!
lecitinaaaaaa!!!!
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
bre aiulicutzicu da crenvujti la tarabe si porunbei de scartzaituare nu ai?
ca alfel ...
bone mami, da nu ie in preajma nici un loc de unsa iei o cafia? vrei satz aduc? ca io in 5 max 10 minutz o sterg spre concertu vietzii sa dau cu matura in stalu rezervat aiulicutzicului.
ca alfel ...
bone mami, da nu ie in preajma nici un loc de unsa iei o cafia? vrei satz aduc? ca io in 5 max 10 minutz o sterg spre concertu vietzii sa dau cu matura in stalu rezervat aiulicutzicului.
- gaga