Parca parca s-au mai linistit apele de cateva saptamani. La tv nu mai vedem trupe de mascati cum pun la podea niste ochelaristi besinosi ( noi, lumea care share-uieste ) tinandu-le arma la cap si urland cat ii tine gura:" GURA!!! TACI AM ZIS!!! LA PODEA!!!" ( opresiunea sistemului ). Si cu cat stau si privesc mai mult cu atat ma infior de prostia care a cucerit Romania ( si Europa in general ). Mai zilele trecute au bagat nebunii in spital doi batranei care nu stiu ce naiba facusera ( agresasera chipurile pe militieni ). Eu as vrea sa ii vad pe aceeasi eroi mascati in actiune, dar victimele sa le fie A. Nastase, S.O. Vantu, D. Patriciu, etc.
Revenind la subiect. AS DORI SA SE POSTEZE AICI NISTE HUBURI ROCKELARE DE dc++. Sunt nou in tagma asta de net rockeri si mi-am tot spart eu capul cu niste rahaturi de huburi "maneliste" ( surpriza : am scos ceva Metal Church, Spastic Ink, Gordian Knot, etc. ), dar in cele din urma m-am dat batut. Nu gasesc ce ma pasioneaza la greu: deathmetal ( The Chasm, Cenotaph, Deeds Of Flesh, etc. )
P.S. : Share, people, share. ( sau cum bine spunea proverbul : Nu tzine numai pentru tine ce poti da si la altul )
Operatiunea Gramofonul
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
-
cutuma© - Mesaje: 3047
nu stiu daca gasesti ce te intereseaza,dar eu am dowloadat multe trupe de black si death din diverse tari ale lumii,noute,e adevarat,dar unele chiar merita.deci:http://www.soundclick.comsau,desi cred ca e acelasi site,dar cu alt nume:http://www.music-download.com
A nightmare released a terrible disease
Looking behind si...
Mai bine sa-mi fie rau decat sa-mi para rau!!
Looking behind si...
Mai bine sa-mi fie rau decat sa-mi para rau!!
-
sphere in darkness - Junior Member
-
Shaki - Mesaje: 7089
cum mey, ca eu cand m-am inregistrat nici macar nu era cu invitatzii...
in fine, daca e cineva interesat incerc sa-i dau eu o invitatzie sa fac o proba
in fine, daca e cineva interesat incerc sa-i dau eu o invitatzie sa fac o proba
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
11 mesaje
• Pagina 1 din 1