Deedee, ce ma faci Deedee!
Ia zi de ce nu posteaza si Dana-Hiq ?
Deedee
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Deedee
undeva la marea neagra ..... lucrurile se contrazic
- J.A.Tiranu
- Junior Member
Uhhh
Da .. chiar .. ce mai face deedee si de ce nu mai intra Dana .. astept si eu un raspuns .. daca exista asa ceva .. :-)
Andrei
Andrei
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
huh?:)
pai .. nu shtiu de ce nu posteaza Dana ..probabil pt ca nu prea "le are " cu calculatoarele...sa speram ca intr-un viitor apropiat va posta si ea ..
subiectul asta e aberant ..mai ales numele ..pt ca nu are legatura nu mine ....
that's why o sa-l inkid
pai .. nu shtiu de ce nu posteaza Dana ..probabil pt ca nu prea "le are " cu calculatoarele...sa speram ca intr-un viitor apropiat va posta si ea ..
that's why o sa-l inkid
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Yeap!
Initial trimis de deedee
huh?:)
that's why o sa-l inkid
Yeap .. k00l .. pai .. noah.. si eu sunt de aceeasi parere cu tine .. cred ca Dana nu le are cu calculatoarele iar .. de asemenei si eu sper ca intr`un viitor apropiat sa intre pe acest forum :-) cu Dana Hi-Q :-)
Andrei
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1