ma, ce ie fain si lu necko-i place ! ma bucur mult pentru steaua ! macar sa mearga cit mai aproape de finala.
altfel somn greu dupe fervex. rau m-a lovit raciala asta sau ci-o fi. da parca incepe sa dea napoi asa ca sper ca azi va fi o zi mai buna ca ieri. ceea ce va doresc si voo si cafia cit cuprinde.
cub, ai, schnaps si redcup pentru vinctorie!
bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (da unde-i bebe?)
aizzz&co only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
nebeme, io zic ca optiunea a doa nu se egzista. adica normal ar fi sa te duci la biuro si sa-ti dai demisia, ca daca trimiti acea demisie prin facs sau posta sau intermediari risti sa nu fie luata in seama. iara pe de alta parte daca incerci varianta pur si simpla sa nu te mai duci pacolo, te ia aia cu legi, contracte de munca,
articole, paragrafe de nici nu mai stii pe une sa scoti camasa.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
mmm, daca a mai ramas macar o guritza de cafelutza (din a doua ca la prima nu mai am nici o sperantza) si pentru mine as fi tare fericita Poci sa am insomnii de acumasha ca e CONTZEDIUUUUUU iuhuuuhuuuuuu!!!
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
Neatza prietenii mei, neatza cafelutza mea, neatza ziua mea de sambata, neatza soarele meu, neatza norii mei si fulgerele mele, neatza la toata suflarea!
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui