Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde older » Mie Aug 02, 2006 1:21 pm

Siworae 9/10
Nu stiu daca s-a mai scris despre el :blush: , dar io acum am apucat sa-l vad, desi stiam de el de ceva vreme. Este o comedie romantica coreana, cu un stil care m-a prins foarte repede. Merita vazut macar pentru a te binedispune.
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
older

Mesajde baixinho© » Dum Aug 06, 2006 1:44 pm

eri am vazut doo filme demenţiale: Un alt inceput şi Scarface.

la Un alt inceput mi-a plăcut de Morgan Freeman mai mult decat de Robert Redford. Cat despre Jennifer Lopez, n-o consider actriţă. Sfarşitul a fost, oarecum, previzibil.

Scarface: Al Pacino. mai este nevoie să spun altceva? nici Michelle Pfeiffer n-a jucat rău, dar, dpmdv, cam toţi actorii au fost in umbra lui Pacino. Al Pacino.
ps: filmul nu prea are treaba cu cartea, in care Scarface moare altfel.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde h0va » Dum Aug 06, 2006 2:58 pm

vazut "Miami Vice"..pe scurt: tits, fine asses, explosive shells, fast boats, fast cars, dope and dough. Remake dupa serialul omonim din 70-80, cu farrell in locu lu don johnson filmu nu se vrea cu pretentzii..ambalajul este cel care face deliciul shi in nici un caz continutul..pentru amatorii de gen it's a must see, pt ceilalti skip..

un 9 pt coloana sonora, un 5-6 pt prestatia actorilor, un 8 pt overall entertainment shi 10 pt gagica lu jamie foxx (aka Naomie Harris) :D

?!
h0va

Mesajde vali » Dum Aug 06, 2006 5:57 pm

My Super ExGirlfriend (2006)
comedie usoara de 2 lei. merge o data, dar riscul de plictiseala e mare.

You Me and Dupree (2006)
comedie usoara de 1 leu. nu merge nici macar o data, riscul de plictiseala e prea mare.

Just My Luck (2006)
comedie simpatica, de la o anumita varsta in sus nu are farmec. idioata aia roscata ar trebui impuscata.

R.V. (2006)
comedie proasta. ma asteptam mai mult de la Robin.

Surviving the Game (1994)
bunicel.

Larry The Cable Guy Health Inspector (2006)
porcarie penala. joc actoricesc de 2 lei. chiar daca larry e funnny cand face standup, nu e actor.

Clerks 2 (2006)
foarte ok. kevin smith produce un sequel bun.

Hard Candy (2006)
excelent. bine construit. personaje puternice.

Click (2006)
adam sandler face si filme bune. asta nu e unul din ele.

The Shaggy Dog (2006)
ieftin si prost.

Mad Max 2 Road Warrior (1981)
clasic. daca mai aveau 10 mil $ la buget, era mai tare.

Steel Dawn (1987)
clasic.

Mickey Blue Eyes (1999)
jumatate din actorii din Sopranos. e simpatic.

Hard Candy (2006)
cocktease.

Mobsters (1991)
christian slater in mare forma.

The Core (2003)
sunt ceva glume simpatice pe acolo.

Derailed (2005)
clive oven face un rol misto.

Brick (2006)
probabil cel mai bun film vazut luna asta.

The Devil Wears Prada (2006)
absolut jenant. nimanui nu-i pasa de subiect sau de chinuirile unor dobitoci de la o revista de moda.

Inside Man (2006)
la fel de neinteresant ca prima oara cand l-am vazut. era clar pe la jumatatea filmul ce se intampla.

She’s The Man (2006)
comedie simpatica.

Boondock Saints (199x)
dap.

American Dreamz (2006)
funny pe alocuri, ignorabil per total.

Road House (1989)
kelly lynch are un fund de nota 10, iar filmul merita tot banii. :)

Road House 2 (2006)
jenant de prost.

One Night Stand Jim Norton (2005)
jim norton e prea frustrat pentru a putea fi mainstream, dar merita vazut, pentru ca e hilar.

Cars (2006)
enorm de plictisitor, l-am refuzat dupa 15 minute.

Tsotsi (2005)
excelent, cred ca e primul film al cinematografiei africane pe care il savurez.

Imagine Me and You (2006)
probabil daca nu era piper perabo, nu m-as fi uitat. acum observ ca puttycat seamana un pic cu ea.
filmul e ok, desi am asteptat 50 de minute sa se sarute una cu alta.

The Replacement Killers (1998)
Chow Yun-Fat este un actor excelent, filmul fiind putin peste mediocru.

Enemy Of The State (1998)
unul din cele mai bune filme ale lui will smith. daca nu singurul.

Mulholland Falls (1996)
ce e tare la filmul asta este ca nick nolte fumeaza peste tot.
cand intra, cand iese, pe covor, pe lac, n-are nici o treaba.

Dogma (1999)
una din reusitele lui kevin smith.
la clerks 2 a avut buget mare, lui tarantino i-a placut filmul, acum sa il vedem si noi

ATL (2006)
simpatic. povestea si personajele sunt foarte bine conturate.

Grumpier Old Men (1995)
a imbatranit Sophia Loren.

The Breakup (2006)
neinteresant.

Madeas Family Reunion (2006)
destul de ok.

Block Party (2006)
ignorabil

Find Me Guilty (2006)
e ok, Vin Diesel face un rol aparte fata de ceea ce eram obisnuiti pana acum, dar per total filmul suge.

Eight Below (2006)
kill the whales, save the dogs!
faza cu foca e singura care a meritat din tot filmul.

Over The Hedge (2006)
comedie simpatica, dupa tipare de succes

X-Men The Last Stand (2006)
simpatic, parca mai bun decat primele doua parti
some people deserve to die
vali

Mesajde wwritza » Dum Aug 06, 2006 6:46 pm

h0va scrie:10 pt gagica lu jamie foxx (aka Naomie Harris) :D

hovo, pentru scena de la dus s-a folosit dublura :n:
Ai fost totusi destul de indulgent la notele acordate!!!

Miami Vice, unul din cele mai slabute filme vazute anul asta! De-abia asteptam sa ies din sala. Ce ma mai tinea in alerta erau fazele in care aparea Farell, care fie vorba intre noi e bun A-) , dar atat!!!
Si o lamaie era mai expresiva decat tanti aia cu ochii oblici!! Iar accentul ei si al inca catorva din film sucks rau de tot! Scenele de dragoste mi s-au parut penibile si ca nu prea isi au rostul, iar daca tot erau, macar sa fie de calitate.
Filmul ar avea o bila alba pt coloana sonora, pt sangele imprastiat pe toti peretii, Farell conducand barca (bineinteles cu pleata in vant si gagica langa el), iar masinile folosite in film sunt super.
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde eyewitness » Dum Aug 06, 2006 7:14 pm

bre vali, tu mai si futi sau iti dedici tineretile esclusiv filmelor? :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde vali » Dum Aug 06, 2006 8:14 pm

treci pe la mine si iti arat
some people deserve to die
vali

Mesajde Djinn » Lun Aug 07, 2006 9:06 am

bre, acu am ajuns si tred de matrimoniale? ~p
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde V@lentino Rossi » Dum Aug 13, 2006 4:36 pm

OVER THE HEDGE!!! ... un film care vrea sa imite seria ICE AGE 1 si 2 ... dar nu cred ca reuseste !!! .. ehh oricum felicitari pentru incercare! :-?? un film slab... dar pentru copii merge!
V@lentino Rossi
Junior Member

Mesajde Necko » Dum Aug 13, 2006 4:47 pm

adica vrei sa spui ca cei mici sunt asa, mai prostuti si merge, sau cum?

editdit: auzi, ia sa te vad, tu esti in stare sa intelegi si sa povestesti Cow & Chicken? sau Duck Dodgers? sau Cramp Twins? sau Xiaolin Showdown ? ca esti mare si istet!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Cristy » Lun Aug 14, 2006 8:18 pm

Stay alive, The hills have eyes (2006), Room 6, Silent Hill - prost, prost, prost, prost. Horrore cretine, cliseate si stupide din cale afara. SH cel putin a primit un feedback neobisnuit de pozitiv in ultimul timp, ceea ce ma pune sa ma intreb daca am vazut acelasi film ca ceilalti, deoarece eu kitsch de clisee si idei cretine ca aici nu am mai vazut de multa vreme.

Brick - bun al naibii, a meritat asteptarea. Personajul principal mi s-a parut un Philip Marlowe in devenire, iar unele bucati de dialog si scene au fost geniale, nici nu se simtea implicarea adolescentina in acest neo-noir. Poate cel mai bun film vazut anul asta. Abia astept sa vad urmatorul proiect al lui Rian Johnson.

ER- s4 - cel mai slab sezon pana acum, a impresionat doar prin 4 episoade, din care 2 nu aveau loc in spital.
Moved away.
Cristy

Marea crăpelniţă (La grande bouffe)

Mesajde Djinn » Mar Aug 15, 2006 2:04 pm

Franţa/Italia, 1973.
R: Marco Ferreri
Cu: Marcello Mastroiani, Ugo Tognazzi, Michel Piccoli, Phillipe Noiret.
imdb, allmovie

Văzut şi plăcut.
Hedonism impins la extreme, lipsa de pudoare, bătăi cu mancare, parţaituri criminale şi pe mai multe tonalităţi...

Tăvălit chiar pe jos de ras in unele momente. íŽmi place cum joacă italienii şi franţujii, mai ales ăştia ;)

Salivat copios in altele... ce preparate dom'le, ce preparate... balcanicul invidios din mine spera că erau toate de recuzită şi nu reale.

Şi un Bugatti frumuşel folosit pentru diverse activităţi mai mult sau mai puţin legate de funcţia lui de bază :D

SPOILER

Şi, cand finuţa domnişoară invăţătoare, pe care abia o cunoscuse şi cu care se retrăsese in intimitatea dormitorului (pe cand ticăloşii ăilalţi se destrăbălau in sufragerie cu 3 prostituate) i-a luat-o priceput la muzicuţă, judecătorul a declarat, totalmente transportat şi gafaind: Mademoiselle...permetez-moi... de vous demander... officiellement... en mariage. ~p
END OF SPOILER
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde Titina » Vin Aug 18, 2006 3:32 pm

Girl Play - cel mai de kkt film vzt de mine pana aku kred :) deci e super pliktisitor, sa nu kumva sa va pierdetzi vremea sa va uitatzi la el vreodata,ok?:) 1/10
Titina
Junior Member

Mesajde tzutzush » Lun Aug 21, 2006 12:01 pm

ieri am avut o stare mai asa... trista... si m-am uitat la file de dragoste, chiar daca le mai vazusem.
"The Notebook" si "Non Ti Muovere" ambele f frumoase.

azi vreau sa vad "Amores Perros". wish me luck :D
tzutzush
Junior Member

Mesajde V@lentino Rossi » Lun Aug 21, 2006 7:52 pm

Necko scrie:adica vrei sa spui ca cei mici sunt asa, mai prostuti si merge, sau cum?

editdit: auzi, ia sa te vad, tu esti in stare sa intelegi si sa povestesti Cow & Chicken? sau Duck Dodgers? sau Cramp Twins? sau Xiaolin Showdown ? ca esti mare si istet!

in primul rand ai vazut filmul ca sa stii despre ce e vorba? ... si in al doilea rand nu am zis ca e pentru prostuti .. ci este un film care a incercat sa copieze un altul si nu a reusit...
si daca vrei pot sa-ti povestesc si cow&chicken ssi ce mai vrei tu... numai sa ma uit la ele! :)
V@lentino Rossi
Junior Member

Mesajde Salma » Mar Aug 22, 2006 6:16 pm

Piratii din Caraibe 2 5/10

Daca n-ar fi fost jonidipu si legolasu sa-mi clatesc pupila as fi cedat si eu nervos pe la jumate, cum a facut consortu care s-a bagat la somnic. Dar eu am avut ambitzie si m-am uitat pana la sfarsitul in coada de peste, delectandu-ma cu miiinunate efecte speciale cu o caracatiza cu ochi cat o cratitza, cu piratzi cu fetze ca musacaua de vinete si cu un nene care jucau fotbal cu propria capatzana. Am mai oftat (cascat?) privindu-i pe cei doi masculi feroci batandu-se cam dooj de minute, de murea de oftica circ du solei cand se uita la ei, dupa care am adormit visand nostalgic la jonidipu de acu doojdeani care obisnuia sa joace-n filme. Noapte buna.
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Mesajde MiG29 » Mie Aug 23, 2006 7:16 pm

Midnight Express- cam dur, atmosfera apasatuare, muzica geniala a lu Giorgio Moroder si un story destul de previzibil, insa bine jucat. Una peste alta un clasic 8/10

Pirates of the Caribbean 2-Dead Man`s Chest-usurel, amuzant, usor penibil pe alocuri, de vara, merge. 6/10
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Shaki » Joi Aug 24, 2006 4:22 pm

lolita (1962) - o ecranizare destul de fidela a romanului lui nabokov, desi varsta lolitei in film e in jur de 14-15 ani as zice, ceea ce se reflecta in abordarea actiunii. but again, nu cred ca in vremurile acelea sau chiar si in prezent s-ar distribui o fetita de 12 ani in rolul lolitei... inca ceva, actrita care o juca pe lolita mi s-a parut ca aducea unpic cu laura palmer :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde MiG29 » Sâm Aug 26, 2006 2:28 am

Lucky Number Slevin-auzisem despre el de bine, si n-am fost dezamagit. Se cunoaste ca McGuigan e britanic. Hartnet e neasteptat de bun (de fapt nu chiar asa neasteptat, nu cred ca o sa isi depaseasca vreodata performanta din Black Hawk Down), Bruce Willis nu foarte convingator, Ben Kinglesy si Morgan Freeman impecabili, iar Stanley Tucci e...interesant. Lucy Liu e in ton cu personaju. Povestea e interesanta si finalu e altfel. Scenariu mai sufera pe alocuri, pe alocuri se aseamana cu o gramada de filme (Snatch,Lok Stock....,Revolver, Layer Cake, Pulp Fiction and so on) dar una peste alta un revenge movie fuarte reusit. Mi-a placut mult partea cu James Bond:D.
8/10
MiG29

Mesajde Shaki » Sâm Aug 26, 2006 1:56 pm

pirates of the caribbean 2 - vazut ca sa intru in rand cu lumea. prima parte infiorator de lunga shi plictisituare. plus k intregului film ii lipseshte sensu de la umor

love in the afternoon - comedie romantica despre fata unui detectiv care se indragosteshte de un don juan ce face obiectul cercetarilor tatalui ei. intr-o scena de la inceput, pe un zid, este un afis al filmului 'le sang d'un poete' al lui cocteau. mi-a placut

2046 - mi-am adus aminte relativ repede unde am mai auzit replici shi unde am mai vazut personajele de aici... in in the mood for love. am zis ca e o continuare, dar cineva m-a completat pe mess ca ar fi o suma a unor idei din filmele lui kar wai wong. pe cat de tare m-a plictisit si obosit in the mood for love, care mi s-a parut mai degraba in the mood pentru o atmosfera apasatoare a banalului cotidian, pe atat mi-a placut 2046. in rest, coreenii fac sex pe cearceafuri cu floricele
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde tzache » Lun Aug 28, 2006 10:01 am

Lake House, cu Keanu Reeves şi Sandra Bullock. Iată că cei doi se reintilnesc după episodul Speed, dar de data asta parcă le e şi mai greu să fie impreună. Chiar il intreba cineva pe Alex (Keanu), arhitectul, de ce nu poate fi cu ea. A zis că din cauza timpului. Un alt film in care ni se arată că dragostea invinge totul (sau nu, aflaţi in final), ba mai mult, opreşte timpul in loc. Da, el e in 2004 şi tipa in 2006 şi corespondează in timp real prin poştă. Nu vă aşteptaţi la explicaţii ştiinţifice. It`s all about love.
P.S.: Mai bine mă uitam la Alexandru pe HBO. Dar n-am avut de ales, eram la ora de "vezi, dragă cum se face?"
tzache

Mesajde Sică » Lun Aug 28, 2006 11:33 pm

the notebook - 8/10 o drama romantica ce m-a impresionat pana la lacrimi, superb film.
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde Cristy » Mar Aug 29, 2006 4:34 pm

ER - s5 si s6 - sezoane bune (spre deosebire de s4) in care am ras, am plans, m-am enervat la culme si la finalul caruia am capitulat. Deja ma suprasaturasem de drama sa (previzibila, prea fortata la iesirile din scena (injunghieri, supradoze, elicoptere cazute peste doctori, bombe cazute peste doctori, focuri de arma si altele) si deseori inconsistenta) si invatasem medicina sa (faceam diagnosticul inaintea lui Carter). Au fost 6 sezoane superbe dar care si-au atins apogeul (deja ramasesera fara idei bune si originale).

Major League - comedie foarte buna despre baseball in care Tom Berenger si Charlie Sheen stralucesc. Am mentionat cat de perfecta era Rene Russo?

SG-A s3ep1-6 - un debut foarte slab si previzibil pentru Atlantis. Sper sa-si revina curand altfel au pus-o.

Body Shots - drama slaba si de prost gust despre dragoste. Sybil Temtchine este adaugata pe lista de bunatati.

Edmond - am vazut 3 nume in care aveam incredere asa ca am sarit pe el : Julia Stiles, William H. Macy si (cel mai promitator, castigator de Pulitzer) David Mamet. Mare, mare greseala, nu este decat o balarie de proportii epice.

Risky Business - bun si amuzant, pacat ca s-a ales finalul de feel good. Rebecca De Mornay era mortala.

Top Gun - overrated si pimpuit in stilul caracteristic lui Bruckheimer. Cah.

A Few Good Men - Tom Cruise si Jack Nicholson ne ofera un spectacol de zile mari in aceasta opera de marca a lui Aaron Sorkin.

Mickey Blue Eyes - previzibil, dar are momentele sale amuzante.

Firefly - un serial sf cu mari influente western si sitcom despre aventurile unei nave comerciale numite Serenity. E doar ok, incearca sa faca prea multe si nu reuseste aproape deloc (si se desfasoara mult prea lent), motiv pentru care a fost anulat dupa doar 14 episoade (din care doar 11 difuzate). Filmul care a urmat (Serenity) a fost mult mai bine facut decat seria si chiar a avut subiect (i-am facut o recenzie pozitiva la lansarea dvdului). Si, da, puteau macar sa-i dea pace sufleteasca capitanului, acum ca s-a sfarsit, nu sa-l lase in "i don't know".

Playing By Heart - drama romantica despre povesti interconectate. Distributia include nume precum Sean Connery, Gena Rowlands, Ellen Burstyn, Gillian Anderson, Anthony Edwards, Angelina Jolie, Madeleine Stowe. Nu e chiar o pierdere totala de timp.

Justice - un nou serial despre o firma de avocati care se ocupa numai de cazuri de profil inalt in care mass-media joaca un rol crucial. Pilotul pare promitator.

Vanished - un nou serial despre cazul disparitiei sotiei unui senator. Prost, prost, prost.

Kidnapped - un nou serial despre o echipa de fosti agenti FBI care acum se ocupa de recuperarea copiilor rapiti de langa parintii lor bogati. In fiecare sezon se trateaza problema unei disparitii. Pilotul pare bun, un pic cam fara aroma, dar bun.

S-a terminat si primul sezon din Psych. Un sezon bun si foarte amuzant (de cele mai multe ori) cu un final pe cinste. Psych-Man and his sidekick Magichead rule. Noul sezon reincepe in ianuarie (odata cu dulce acrisorul 24).
Moved away.
Cristy

Mesajde bhuttu » Mar Aug 29, 2006 5:22 pm

Bai Cristy, erai cea mai avizata voce de pe subiectul asta. Acum, vad c-ai cam dat-o si tu pe seriale. Chiar asa o fi mersul?

Ma gandesc ca de cele mai multe ori serialele n-au cum sa fie la fel de reusite ca lung-metrajele, macar din cauza bugetelor.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Cristy » Mar Aug 29, 2006 6:46 pm

Da, deseori asta e problema, dar chiar sunt seriale care merita vazute (chiar daca pistolul micut al lui Jack Bauer nu face poc precum cel al lui James Bond). Si in plus, m-am dat pe seriale pentru ca ramasesem fara filme, acestea deseori fiind atat de proaste incat nici nu merita mentionate.
Moved away.
Cristy

Mesajde MiG29 » Joi Aug 31, 2006 1:04 am

Kiss Kiss Bang Bang ciudatel, amuzant, uneori previzibil, dar totusi mai deosebit.. Robert Downey jr e cool==D , Val Kilmer e prea serios si e si gay pe deasupra:D iar Michelle Monaghan e buna :n: . 7/10
MiG29

Mesajde MiG29 » Dum Sep 03, 2006 11:28 pm

Boondock Saints-alt film non-linear, reusit. Scenariu bun, final oarecum previzibil. Willem Dafoe genial, coloana sonora bine aleasa, desi nu iesita din comun. tocma bun ptr o dupa-amiaza duminica linistita:D
Nu jtiu de ce da si la filmu asta am avut senzatia acuta de clisee intr-o gramada de scene, da n-aj putea sa spun de unde`s luate.
7/10.
MiG29

Mesajde h0va » Lun Sep 04, 2006 1:25 am

din categoria, rebuturi, rahaturi, waste'of'time am vazut Snakes on a plane. E atat de prost filmu incat nu shtii daca sa razi, sa plangi, sa te culci sau sa te infricoshezi..plm cand vezi la cast Samuel L. Jackson shi rating 7.7 pe IMDB te gandeshti c'o fi ceva de capu lui, cand colo te trezeshti ca dai peste un film atat de slab incat shi cea mai cretina comedie cu stoneri ar parea "the godfather" pe langa asta..

anyway, exact cum zicea shi cristy, in urmatoarele 2-3 luni nu se anuntza nimic mai de doamne'ajuta pe ecrane asha ca serialele raman de baza..

gnight.

?!
h0va

Mesajde ValiEnte » Lun Sep 04, 2006 5:32 pm

scary movie 4 7/10

destul de amuzant, mai ales la sfarsit... :aplauze2:
Istoria incepe sa se razbune...
ValiEnte

Mesajde Cristy » Joi Sep 07, 2006 7:39 pm

The Faculty - The Breakfast Club meets Invasion Of The Body Snatchers. Horror de clasa B slabut, oaresce amuzant, noroc cu FFN din partea lui Laura Harris. 4

Crank - trailerul promitea un Die Hard pe steroizi. Filmul in sine este slab, prost si nimic deosebit. Amy Smart joaca rolul unei parasute lobotomizate si Jason Statham face un rol memorabil luptand impotriva sortii. 4

Sleepaway Camp 1, 2, 3 - pe langa cretinatile astea pana si A Nightmare On Elm Street pare a fi horror bun. 2

Akeelah And The Bee - drama despre o pustoaica cu un vis. 7

Friends With Money - cretin, oprit dupa 40min. 3

The Sentinel - Kiefer Sutherland joaca rolul unui agent federal care trebuie sa dejoace complotul terorist impotriva presedintelui. Geez, oare cine a gasit o asa de originala? Eva e superba si un anti-talent si Douglas e prea batran pentru rolul jucat. 4

Where The Truth Lies - noir de proasta calitate. Noroc cu nuditatea gratuita excesiva (si bine ca am vazut Big Fish inainte de asta). 4

Quo Vadis, Baby? - noir italian destul de bun. Angela Baraldi face un rol misto. 7

Unfaithful - drama romantica foarte stupida. Diane Lane devine mai frumoasa in timp ce imbatraneste. Incredibil. 4

The Lake House - scenariul e inimaginabil de slab si de prost, povestea e subtire, romanta nu e de gasit si scrie american-bs-love-story peste tot. Si am mentionat ca Reeves chiar si dupa 20 de ani in industrie si peste 50 de filme la activ nu stie sa joace? 3

If Only - comedie romantica foarte cretina. Love Hewitt e anti-talent intr-o poveste care pare a fi scrisa de un licean intr-o pauza. 3

The English Patient - drama romantica de proasta calitate. Faptul ca a luat 9 Oscaruri arata cat de cretini sunt judecatorii. 4

Critters 1, 2, 3, 4 - horrore de clasa B foarte slabe. Au existat totusi aproape 5 scene amuzante in fiecare parte. 2

Home - drama romantica indie foarte slaba. 4

Run Lola, Run - indie european destul de ok, chiar daca ideea e incredibil de fumata. 7

The Boondock Saints - drama indie Tarantino-wannabe-esque despre doi frati care se cred justitiari trimisi de Dumnezeu. 7

Wicker Park - un Serendipity prost si cu intrigi de 2 bani. 3

The Shape Of Things - comedie romantica despre dragoste si manipulare. Foarte slaba si previzibila, macar Weisz face un rol bun. 4

Bunatati revazute : Before Sunrise, High Fidelity, About A Boy, Love Actually, When Harry Met Sally. Chestii aproape bune revazute: Serendipity, Before Sunset, Sleepless in Seattle.
Moved away.
Cristy

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film