C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Djinn scrie:Bun (re)venit lu tzutzu shaki in randul clasei muncitoare
pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate pisici baltzate
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
bona sera truditori
pupam jijiculitzucu sii dorim contzed de miliuane+1 alaturi de cea mai mandra dintre mandre
pupam hipzdontlai
salutam intreg popor truditor
proletari din tuate tarile, unitiva, ....abarnaveti ce pierdeti luptand separat
pupam jijiculitzucu sii dorim contzed de miliuane+1 alaturi de cea mai mandra dintre mandre
pupam hipzdontlai
salutam intreg popor truditor
proletari din tuate tarile, unitiva, ....abarnaveti ce pierdeti luptand separat
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
buenos dias
pupam aiu, SODi si ozzy
deci daca nu intervine nimic, maine pe vremea asta sunt in drum spre pitesti (sa traiesti aiule) targhet felicsxgz.
pupam aiu, SODi si ozzy
deci daca nu intervine nimic, maine pe vremea asta sunt in drum spre pitesti (sa traiesti aiule) targhet felicsxgz.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
deci uoameni buni, pupam la aiu, SODi si ozzy, dar mult mai inportant este ca a sosit ziua M(iercuri). deci savetz grije de forum, sa fitz cumintz, sa nu face-tzi prostii si ne videm sanatoji dupe. si chind o sa pun poze, sa luatz disctonocalm co savetz o fuoarteeeeeeeeeeeee mare ciumpriza.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
deci buenos dias la evribodi!
pupam reziduurile alea doo!
gigica, conced placut si ai grije, sa faci sex protejat, adica sa-ti pui casca in cap, genunchiere si cotiere, ca nu se stie ce se poate intanpla, da?
ochila, unde umbli bre?
pupam reziduurile alea doo!
gigica, conced placut si ai grije, sa faci sex protejat, adica sa-ti pui casca in cap, genunchiere si cotiere, ca nu se stie ce se poate intanpla, da?
ochila, unde umbli bre?
-
SOD - Mesaje: 6035
Deci baixu la copacabana, dana a disparut, p-aici se impart pupaturi bijective, love is in the air, fane a scris pe muzica, si primele frunze coclite au cazut azi din copaci. Ce frumoasa a fost vacanta de vara!
Nici nush' ce sa fac, sa ma mai trezesc? Are f'un rost, pe vremea asta?
Nici nush' ce sa fac, sa ma mai trezesc? Are f'un rost, pe vremea asta?
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
deci neatza in sensu ca sunt avariat rau cum nu mai fusei de mult.az' noapte.ploaie.intru.in camera.beut.intuneric.bezna.eu ma arunc pe canapea.canapeaua nu era trasa.cap vs beton+covor.cucui.mare de tot.lamulti ani la alecsi si alecse in special la alexandra sodului.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
salutam popor
pupam buanghinele alea doo
pupam hipzdontlai
la mare ie racorica sinorat
au cam inceput sa mai plece din turisti, dj,gj,ot,sv,nt sencoloneaza disciplinat spre iesirile din ctza
voi ce mai faceti?
pupam buanghinele alea doo
pupam hipzdontlai
la mare ie racorica sinorat
au cam inceput sa mai plece din turisti, dj,gj,ot,sv,nt sencoloneaza disciplinat spre iesirile din ctza
voi ce mai faceti?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220