C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
deci intr-un sfirsit am aflat si io ca az ie sarbatoare pentru alexandre si alexandri. bine ca nu spalai!
SODi, asa de mult ai nbatrinit? mamma mia, ce mare si frumoasa s-a facut Alexandra ta !
sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa !
SODi, asa de mult ai nbatrinit? mamma mia, ce mare si frumoasa s-a facut Alexandra ta !
sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Deci buna seara la tutulor!
In seara asta remi, da nu8 ma ashtept sa cashtig!
Daca vede careva pe gagone, sa-i zica sa treca pe la mine sa ia ceva pentru nashisu!Merluc vorbind!Ca nu ma mai intzeleg cu uaminii aia la munca!Tre sa pun lacat pe frigider!
In seara asta remi, da nu8 ma ashtept sa cashtig!
Daca vede careva pe gagone, sa-i zica sa treca pe la mine sa ia ceva pentru nashisu!Merluc vorbind!Ca nu ma mai intzeleg cu uaminii aia la munca!Tre sa pun lacat pe frigider!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
zmornin muncitori
in caz ca nu stiatz
in caz ca nu stiatz
- Fişiere ataşate
-
- uncyclopedia.org.wiki.pizda.jpg (124.63 KiB) Vizualizat de 5351 ori
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
salutam poporu muncitor..
totu a fo fain frumos in vacantza insa dupe aceasta experientza am capatat o ura nespus de mare pentru tovarashii chinezi, ashadar: multa muie Republicii Populare Chineze precum shi tuturor carnatzilor originari d'acolo care imbratzisheaza convingerile comuniste. Ma pis pe voi shi pe aparatele voastre de fotografiat shi pe totzi aia care v'au dat voie sa ieshitzi din cacatul ala de tzara a voastra. Cam asta e tot.
Ne mai auzim zilele astea bre. Bine v'am gasit!
totu a fo fain frumos in vacantza insa dupe aceasta experientza am capatat o ura nespus de mare pentru tovarashii chinezi, ashadar: multa muie Republicii Populare Chineze precum shi tuturor carnatzilor originari d'acolo care imbratzisheaza convingerile comuniste. Ma pis pe voi shi pe aparatele voastre de fotografiat shi pe totzi aia care v'au dat voie sa ieshitzi din cacatul ala de tzara a voastra. Cam asta e tot.
Ne mai auzim zilele astea bre. Bine v'am gasit!
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
mnaziua
SODi, si mie mi se paruse ca esti din ce in ce mai tinar. da cind vazui mindrete de Alexandra, mare si frumoasa, incepui sa ma ndoiesc de parerile mele
si-apai cum zici tu ie bine. deci daca ie ceva, guzbai, papa, la revedere, ciao ciao, arrividerci ...
SODi, si mie mi se paruse ca esti din ce in ce mai tinar. da cind vazui mindrete de Alexandra, mare si frumoasa, incepui sa ma ndoiesc de parerile mele

si-apai cum zici tu ie bine. deci daca ie ceva, guzbai, papa, la revedere, ciao ciao, arrividerci ...
aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
bon dimine. vorba vine gamiash in cocteiluri ca m-a mancat in sfincter sa le beau impreuna cu bere.
si am zis ca dorm pana maine. da se poate? noooooo. ca diseara concertu anulat nu mai e anulat deci este.
deci care vrea sa vaza nushce fest la care canta pt basarabia tinpuri noi (probabil si blondi si curvi) si lost, noi suntem azi acolo pe la orl 19. sau in jur de. creca o sa ma kk pe mine de ras cand o sa fuga parintzii cu copiii cu caruciuarele la "din viatzaaaaaaaaaaaaaaa nu te potz opriiiiiiiiiiiiiiiiii"
aia ie io mai trag un nani mic ca e de belea alfel. az nuapte (alienor stie) plecai io mai devreme si dadui fics in baraj de militzie care am tras masina in parcare inaintea lor, am tras scaunu si mam lasat in spate si venira iei si puneau mana pe capota: "ie calda, creca beuse" care iei nu mau vazut si am dormit fo 3 ore in masina porma fu schimbu de ture si am venit acasa.
si dimine mesaj pe imeu de la alienor de genu: io nu mai beau in viatza mea cu voi... da de ce?
care este. hai nuapte buna.
si am zis ca dorm pana maine. da se poate? noooooo. ca diseara concertu anulat nu mai e anulat deci este.
deci care vrea sa vaza nushce fest la care canta pt basarabia tinpuri noi (probabil si blondi si curvi) si lost, noi suntem azi acolo pe la orl 19. sau in jur de. creca o sa ma kk pe mine de ras cand o sa fuga parintzii cu copiii cu caruciuarele la "din viatzaaaaaaaaaaaaaaa nu te potz opriiiiiiiiiiiiiiiiii"
aia ie io mai trag un nani mic ca e de belea alfel. az nuapte (alienor stie) plecai io mai devreme si dadui fics in baraj de militzie care am tras masina in parcare inaintea lor, am tras scaunu si mam lasat in spate si venira iei si puneau mana pe capota: "ie calda, creca beuse" care iei nu mau vazut si am dormit fo 3 ore in masina porma fu schimbu de ture si am venit acasa.
si dimine mesaj pe imeu de la alienor de genu: io nu mai beau in viatza mea cu voi... da de ce?
care este. hai nuapte buna.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bon dimine
pupam leprele alea doo
tzutzu hipzdontlai
azi azimut bucale, deci pazea
pupam leprele alea doo
tzutzu hipzdontlai
azi azimut bucale, deci pazea
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
buon giorno, dragilor.
ce-a facut noul proprietar, nene aiule, a mutat serveru, de merje asha prost feceu de la o vreme? ca vaz ca si activitatea e tare slaba...
si din nou la revedere. iar sunt inglodat in munci
ce-a facut noul proprietar, nene aiule, a mutat serveru, de merje asha prost feceu de la o vreme? ca vaz ca si activitatea e tare slaba...
si din nou la revedere. iar sunt inglodat in munci

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
amr doo ceasuri pana la weekend. vreme naspa da facem cumva sa iasa bine. se preconizeaza beute multe si eventual un gratar maxim trei.
asadar sfarsit de saptamana cat mai vunderful saveti parte. cine poate si cu baldabacii de rigoare:D
asadar sfarsit de saptamana cat mai vunderful saveti parte. cine poate si cu baldabacii de rigoare:D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
merge horibil feceu' o sa piarda vizitatori.
alfel guzmorning. nashule te astept la o shueta intredoo haleli.
alfel bag o pajina noo in giurnal ca mi-a incantat ceva sufletu. ceva de la pacha
alfel guzmorning. nashule te astept la o shueta intredoo haleli.
alfel bag o pajina noo in giurnal ca mi-a incantat ceva sufletu. ceva de la pacha

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Deci, buna seara tutulor veneticilor!Creca am pus-o!Mi-e din ce in ce mai teama sa nu care cumva sa cashtig la loto!
Gagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vino dracului intr-o buna zi din sactamana viituare pana la mine cand mai pleci d-acasa!Adica, in loc sa faci stanga la semafor, faci dreapta, acolosha unde sunt pepenii aia multzi!
Deci, azi am facut ciubul una bucata litru de palinka de la Tg Muresh.Cica d-aia bea numa primarele d-acolosha.Na ca acuma beau shi io!Traiasca primarele din Tg Muresh shi sa i se mai defecteze Sierra!:D
Deci ma intorc la palincutza ca ma duare-n usturime:D
Gagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vino dracului intr-o buna zi din sactamana viituare pana la mine cand mai pleci d-acasa!Adica, in loc sa faci stanga la semafor, faci dreapta, acolosha unde sunt pepenii aia multzi!
Deci, azi am facut ciubul una bucata litru de palinka de la Tg Muresh.Cica d-aia bea numa primarele d-acolosha.Na ca acuma beau shi io!Traiasca primarele din Tg Muresh shi sa i se mai defecteze Sierra!:D
Deci ma intorc la palincutza ca ma duare-n usturime:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
neatsa. nush cum e la voi, dar aici la reni e cald si bine si aerul miroase a iarba si a munte. De la bun inceput m-am simtit ca acasa, cand am stat juma de ora sa ne vina bagajele vietzii si nu mai veneau odata... apoi am studiat cu atentie trotuarele din capitala si-am ajuns la concluzia ca seamana cu ale noastre (hartii, gunoaie, petice de diverse culori si compozitii de asfalt etc). Nici la ei nu opresc soferii la trecerile de pietoni, asa ca tre sa fii tupeist ca sa treci. Iar azi-dimineata dragutii de vecini s-au gandit sa adauge un supliment la za feelingu de acasa si m-au trezit cu concert de industriale (simfonie de bormasina si beton).
Cu alte cuvinte, ma simt escelent, ceea ce va doresc si dumneavoastra
Mai multe relatari si poze pe giornalu de poze, cand oi avea timp.
ps - daca nu stiati, sunt nazista
intrebati-l pe fane, el e responsabil pentru transformarea mea.
Cu alte cuvinte, ma simt escelent, ceea ce va doresc si dumneavoastra

Mai multe relatari si poze pe giornalu de poze, cand oi avea timp.
ps - daca nu stiati, sunt nazista

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
bon dimine
pupam matracucile alea doo
tzutzu hipzdontlai
azi munci, baldabac o laie, ingheatza putza
pupam matracucile alea doo
tzutzu hipzdontlai
azi munci, baldabac o laie, ingheatza putza
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
pupic aiutzu k iar ma iau cu prostiile de pe rock shi uit shi se supara 
fluffy, bine k pleci shi nu zici. oricum ne-ai lasat la o oarecare betzie care mi-am uitat o sacoshe intr-un bar

fluffy, bine k pleci shi nu zici. oricum ne-ai lasat la o oarecare betzie care mi-am uitat o sacoshe intr-un bar

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
serustoc. se pune ca az am muncit daca am prajit az vinete?! plus ca in plm, orcat de mult ma feresc de stilouri cu maner de lemn, tot nu reusesc catiodata triaba asta.
-
weed13 - Mesaje: 1868
Shaki scrie:fluffy, bine k pleci shi nu zici.
iote scartz. de fro doo sactamani tot ziceam: bre, vedeti ca pe 1 ma car in vacante

naseara. Azi am facut cunostinta cu natura finlandeza: ratze salbatice (dar care nu fugeau de om), veverite extrem de prietenoase si simpatice, tei poetici si vanturi de coasta care efectiv te zboara cu tot cu greutatile puse preventiv in buzunar. I loved it.
Spre seara am avut parte si de-o ploicica. mica-mica. Asa, cat sa nu ma sperie de la bun inceput

De chefu d-aznuapte nu va povestesc. E mai bine asa

Nu cred ca mai e nevoie sa va zic ca m-am simtit iarasi escelent. Ceea ce, of course, va doresc si dvs.
ps - shaku, am iesit de pe ym ca facea figuri. sper sa mai intru maine, ca am juma de zi de relache si creatie.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332