Ajutor!!!
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ajutor!!!
As fi si eu interesat daca exista cumva vreo revista (carte) ceva care sa se gaseasca in comert despre acest subiect si anume Home studio, home recording etc. daca da va rog sa imi spuneti si mie cum se numeste. Eventual daca aveti carti si le puteti da trimite-ti un mail la silviu_braila@yahoo.com si va dau si eu la schimb altele (eventual bani). Chiar si catri vituale...orice numai in limba romana sa fie. Ms
- silvelu
- Junior Member
in limba romana nush daca ai sa gaseshti asha multe .. insa netul e plin de astfel de informatii cum a mai spus cineva ... sunt manuale in format pdf sunt informatii foarte utile si pe anumite site-uri ... cauta pe google pe torente si vei gasi ...
- ProTest
- Junior Member
silvelu scrie:Chiar nu ma poate ajuta nimeni cu niste carti virtuale ceva...plz Orice care sa ma invete unule lucruri despre sunet. (orice imi foloseste.Numai sa aibe legatura cu sunetul)
Man...eu te pot ajuta cu un Video DVD Training despre cum se foloseste Reason 3.0 si cum poti sa mixezi in Reazon, cum sa faci legaturile intre Reaason si CuBase pentru a putea mixa in timp real tot ceea ce faci ina reazon...folosind ReBirth si ReWire...daca te intereseaza, ID-ul meu de mess este stoian2008. Bafta!
- Slaydome
- Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1