In alta ordine de idei, prost sa fie ala care da 300.000 pe un bilet la peluza, la meciu vietzii
)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
am gasit doua albume kratos shi-am ascultat sa vad despre ce e vb... so and so
acu ascult ultimul blind guardian, dupa cat mi-au fost laudatzi k nishte zei scoboratzi din ceruri, pe la beri. nu ma da pe spate, da nici nu imi displace. parca se simte shi un cor feminin pe-acolo...
am pus la dwld shi ultimul iron maiden
cat am scris postu asta: gooooooooooooooool
1-0 pt romania 
acu ascult ultimul blind guardian, dupa cat mi-au fost laudatzi k nishte zei scoboratzi din ceruri, pe la beri. nu ma da pe spate, da nici nu imi displace. parca se simte shi un cor feminin pe-acolo...
am pus la dwld shi ultimul iron maiden

cat am scris postu asta: gooooooooooooooool
1-0 pt romania 
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
Un filmulet foarte interesant. Daca stie cineva sa-mi spuna despre ce e vorba, sa ma contacteze pe PM. memetu, incerci tu?
http://www.youtube.com/watch?v=ZGNPTaG6j10&mode=related&search=
sau http://www.youtube.com/watch?v=U0NwcGJuFqw&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ZGNPTaG6j10&mode=related&search=
sau http://www.youtube.com/watch?v=U0NwcGJuFqw&mode=related&search=
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
-

cutuma© - Mesaje: 3047
nu stiu cum, dar vad ca am trecut de 3000 de mesaje.. sunt curios daca se inchide fc inainte de a apuca eu sa am 4000 (de mesaje) 

-

Daimon - Mesaje: 5074
duar banalitati, de genu ca vadim ie un inbecil, chestii dintr-astea arhicunoscute...stii tu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:duar banalitati, de genu ca vadim ie un inbecil, chestii dintr-astea arhicunoscute...stii tu
pai si ce mai stati? nu va banati intre voi? ca-mi pare a fi si asta un fel de propaganda. Propaganda antivadim.
-

Invincible - Mesaje: 2145
pisi, aici este un tred cu ce-i trece omului prin cap la un momendat si pe care-l espune in cateva cuvinte/propozitii. tie, un geniu al geneticii inperechiate, ti-au venit in minte fro doo posturi de fro 10.000 de caractere (limita macsima) fiecare, unu dupe alalt, anbele idolatrizand geniul lui vadim si pe care le-ai plesnit cu dezinvoltura pe acest tred ca deh...poate prinde. oi fi matalutza mafalda si mama dolores sa gandesti 20.000 caractere intr-un moment, insa chiar daca ie tred pe aberatii si caterinci ai nimerit prost, ie singuru subforum pe care-l moderez io ca admin, deci banu a curs precum tuborgu pe esofagu lu gaga. sa traim bine...
-

voinice, lu tv.torrents pune-i cruce definitiv si pentru totdeauna. altceva te mai framanta cunva? 

-

vere, iara fusashi plecat in patria muma frantzia? cum mai ie? pe unde ai umblat de data asta?
io cu torrentele nu ma stiu.. era dc da' pe ala nu ma mai bag. mue la piratii lumii virtuale:P
io cu torrentele nu ma stiu.. era dc da' pe ala nu ma mai bag. mue la piratii lumii virtuale:P
-

deci in atentia tutulor participantilor la diferite concurse de pe acezt forum: de az mapuc de clasamentele de la etapele care na-m avut tinp sa le fac.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
cutuma© scrie:Simplul fapt ca nu-l mai inghit de multa vreme pe unul dintre administratori
satunci ce plm te fte grija ceam faciut cu consuoarta la felicsgzx?
- Fişiere ataşate
-
- hgdasgda.jpg (57.53 KiB) Vizualizat de 1790 ori
ANTI
-

-

cutuma© - Mesaje: 3047
cutuma©* Viewing Thread
C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
s-antors lumea cu curu-n sus
C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
s-antors lumea cu curu-n sus

-

lasa-til, bre, ca dupe zice ca sarim ca sacali pe iel.
ANTI
-

Terminati mai cu Vadimu... gata...
Altceva? care-i al mai tare user de aici? Am remarcat unu:afexwin.
Eyewitnewss, imi place jargonul tau mucalit, te superi daca il imprumut? sau ie naturel?
Altceva? care-i al mai tare user de aici? Am remarcat unu:afexwin.
Eyewitnewss, imi place jargonul tau mucalit, te superi daca il imprumut? sau ie naturel?
-

Invincible - Mesaje: 2145
-