Coltzul microbistilor - discutzii "amicale"

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde memetshot » Mar Sep 05, 2006 11:16 am

1. chestia cu tine cu echipa din oras: bag pl. nu am vrut sa tin cu argesul si nici nu o sa tin cu argesul. desi tuata lumea din jurul meu imi zicea sa tin cu ei, io de pe la 7-8 ani eram stelist. dece? abarnam.

2. cutumule: gigi isi face datoria fata de club. datoria lui este sa bage bani. faptul ca din acest lucru isi face capital politic, este fics abilitatea lui. asa si dica, nu isi face treaba fatza de club si suporteri ci fata de el insusi, penca atuncea cand ajuta echipa sa castige, nu face alceva decat sa se ajute pe el sasi ia prima de joc.
io nul agreez pe becali, dar de aici pana la a spune ca el nusi face datoria fatza de club, este o cale lunga.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde cutuma© » Mar Sep 05, 2006 11:39 am

Ce datorie mai memet?! Datorie inseamna obligatie ... el nu e obligat de nimeni sa bage bani. O face in interesul sau propriu. Daca maine vine cineva si-ti zice ca-ti face o parcare super in fata blocului si iti da si un Ferrari sa-l parchezi acolo ca sa-l votezi sa iasa primar o sa accepti?!

Dica e un jucator profesionist. Isi ia bani, isi face treaba si pleaca. Pe el il vom incuraja pentru ca asa e firesc. In asta consta relatia suporter - jucator. Dar nu sunt de acord cu scandarea numelui patronului. Mi se pare de un populism rar, parca va e dor de defilari de 23 august. Ma bucur ca aveam doar 3 ani cand a cazut comunismul si ca n-am prins toata evenimentele astea gretzoase. Eu n-am auzit niciodata galeria lui Milan sa-i strige numele lui Berlusconi, a Interului sa-l aclame pe Morratti, asta ca sa nu amintesc de ce s-a intamplat la Man Utd cu Glazer.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde memetshot » Mar Sep 05, 2006 11:42 am

bre nici io naj striga numele lu berbecalii. da, ma lasa rece aia de o fac, pe stadion.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde bhuttu » Mar Sep 05, 2006 7:11 pm

Deci io cred ca nu vrei sa pricepi, decretule. Atata vreme cat interesul lui Becali coincide cu al meu, legat exclusiv de Steaua, la ce plm ar trebui sa ma intereseze de cat capital de imagine isi face el? Nu ma intereseaza asta, asa cum nu ma intereseaza ce salariu are Dica, si doar cum joaca.

Si, nu-mi spune, Becali e de blamat ca-si urmareste interesul personal? Da, chiar si folosindu-se de Steaua.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde cutuma© » Mar Sep 05, 2006 7:31 pm

Iar tu esti realmente batut in cap Leo, iarta-ma ca-ti zic. Am si mentionat ca-l consider mult mai destept decat pare si il respect ca-si urmareste interesul. Nu mi se pare normal sa-i scandezi numele. E o tampenie si daca vrem sa fim o galerie care se respecta nu o turma de oi cum ne numesc toti am face bine sa incetam cu prostiile.

cutuma©

Mesajde Daimon » Mar Sep 05, 2006 7:53 pm

nu vreau sa ma bag in disputa voastra... dar tocmai aplaudacii lui becalii au facut foarte mult rau peluzei voastre (povestile cu brigazi amenintate si fortate sa se suspende pt ca ii urmareau oamenii lui berbecali). oricum ai lua-o faza cu scandatul numelui e cat se poate de deplasata neserioasa si in totala contradictie cu orice inseamna o peluza... si de acolo pleaca "pentru noi sunteti niste oi"
Daimon

Mesajde cutuma© » Mar Sep 05, 2006 8:19 pm

Daps. Exact asta ziceam si eu.

cutuma©

Mesajde bhuttu » Mar Sep 05, 2006 10:05 pm

Drept e ca in istoria galeriei steliste exista si cateva momente negre datorate lui Becali. Dar parerea mea e ca Becali de-acum e diferit de Becali de-atunci. Repet, parerea mea despre Becali s-a sucit 180 de grade la 24-02-2005 (eliminarea Valenciei, respectiv). Si-n plus, Daimoane, tu iei mult prea in serios smecheria asta careia i se spune "miscare Ultra" (intuiesc o disputa lunga in cele ce urmeaza, poate ne mutam pe threadul specific).
Acum, na, nimeni nu e perfect. Am spus si repet, personal pun performanetel echipei mai presus de bodiguarzii din peluze sau de pumnii din figura.

Peluza noastra... peluza noastra Daimoane, e bine mersi si, cel putin deocamdata se descurca mult mai bine decat a voastra.

Scandatul numelui... pana la urma e o optiune. La momentul Liege am fost pro pentru prima data, cum am mai spus. Da' daca nu vrei sa scandezi numele lu' Becali, nu-l scanda, ca nu te obliga nici macar Zmarandescu. Asa, nici mie nu-mi place strigarea aia cu "E faci un gol".

Doar ca fapt divers... oare galeria lu' Juventus n-o fi scandat niciodata numele lu' Agnelli? Stiu sigur c-a lu' Roma a facut-o. :D
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Daimon » Mar Sep 05, 2006 10:43 pm

Nu, bre, nu iau eu mai in serios decat e cazul miscarea Ultra tocmai pentru ca stiu cum se intampla lucrurile si cat de in serios are rost sa fie luate. Nu e vorba aici de ce se intampla la Steaua, Dinamo, Timisoara, Rapid sau Craiova.. in mare peste tot sunt aceleasi probleme, cu diferentele si particularitatile de rigoare. Si stiu foarte bine ca in oricare din peluze maaaxim 30% (mai ales la un meci cu peluza plina) din cei care sunt acolo pot fi catalogati altfel decat simplii cetateni sau iubitori ai fotbalului.. de la care poti sa te astepti la orice tampenie.

Peluza noastra cred ca o duce destul de bine, se intampla tot felul de chestii pozitive.. eu sper ca o sa fie din ce in ce mai bine. Nu bre, nu ne mutam pe threadu specific pentru ca nu ma pasioneaza in mod special chestia asta si mai ales pt ca sunt satul de discutii si teorii. Cat despre comparatii iarasi ar fi deplasate. Degeaba avem noi 11 ani de la infiintare.. voi, trebuie sa recunosc, aveti o mai mare continuitate si mai ales aveti in oras dinamovisti si rapidisti, deci sunteti nevoiti sa fiti mai bine organizati din anumite puncte de vedere (desi ireal de naivi cand veniti pe aici). Si iarasi.. sa ne apucam sa numaram coregrafii, bannere si japoneze iarasi mi se pare pueril.
Daimon

Mesajde MiG29 » Mar Sep 05, 2006 11:06 pm

ai sa ma pronunt si eo cu privire la echipa locala..exact ca si memetu, io de cand ieram mic eram cu Dinamo, ptr ca probabil la mine in familie toti erau dinamovisti, si deci...altfel iera fuarte posibil sa tin cu Farul.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Daimon » Mie Sep 13, 2006 6:09 pm

ce neprofesionisti oamenii de la televiziunea lui voiculescu. Rapidul ar trebui sa-i dea in judecata pentru calomnie, asta ca sa nu zic ca practic instiga la violenta. Cata minte poti sa ai ca sa incepi jurnalul de la ora 19 cu o stire ca cea de azi (un filmulet in care un stelist ia vreo doua de la suporterii lui CFR CLUJ). Se cede clar ce scrie pe tricoul unuia tip, adica cfr ecomax. dar cum duminica se joaca steaua rapid, ce au zis astia de la obositor:@).. ia sa facem noi o stire de senzatie si sa spunem ca sunt suporteri rapidisti!
Daimon

Mesajde cutuma© » Mie Sep 13, 2006 11:31 pm

Hai mai lasa-ma cu voiculescu (si oancea si toti muncitorii de-acolo) si televiziunea lui. Sa nu-mi aduc aminte celebrele "lovitura de teatru in giulesti" si respectiv "goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool" la sfertul de Uefa la golurile lui Nicolitza si respectiv moldoput.

cutuma©

Mesajde cubu » Joi Sep 14, 2006 4:05 pm

Deci am si eu un mesaji pentru cei care. Ar fi in felul urmator:

Shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
indescifrabil
cubu

Mesajde baixinho© » Dum Sep 17, 2006 12:27 am

poate e veche, dar eu am gasit-o abia azi.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cutuma© » Dum Sep 17, 2006 10:43 pm

Multumim Mariane ca le-ai adancit frustrarea.

SERIE B / SERIE B / VOI N-AVETI ISTORIE!

cutuma©

Mesajde Daimon » Dum Sep 17, 2006 11:27 pm

cutuma© scrie:Multumim Mariane ca le-ai adancit frustrarea.

SERIE B / SERIE B / VOI N-AVETI ISTORIE!
~p~p~p tocmai azi te-ai gasit sa vorbesti de frustrare.

cica "voi n-aveti istorie" ~p~p~p

anul 1923 iti zice ceva? probabil ca nu, la voi totul incepe cand s-a dus dreaq definitiv tara asta...
Daimon

Mesajde cutuma© » Dum Sep 17, 2006 11:30 pm

Pai si Groenlanda e acolo de ceva vreme. S-a intamplat ceva notabil pe-acolo?

Vorba lui meh-meh ... Paraschiv are in 5 ani la Steaua atatea titluri cate are echipa de sub pod din 1923 cand s-a nascut un mit ~p

Hai mah Daimone, ca ati batut etapa asta ... ce naiba :D

cutuma©

Mesajde Daimon » Dum Sep 17, 2006 11:42 pm

mah nu ma lua cu dume de-astea cu paraschiv si titlurile :P .

n-am vazut decat ultima jumatate de ora si pot sa zic ca au luptat baietii vostri, s-au agitat si au luat un punct. acuma nu stiu daca Rapidistii n-au putut sau n-au vrut sa va preseze, impresia mea e ca au lasat-o mai moale si s-au multumit sa joace la limita minimului efort pt ca din cand faceau cate o incursiune periculoasa...dar a venit golul lor si era prea tarziu.. daca egalati mai devreme, s-ar putea sa mai fi inscris si ei. (nu zic aici de greselile de arbitraj.. salomir ala ori e bine platit ori e cumparat:D )

da, bre, am batut si noi, meritat, puteam sa fie mult mai clar daca aveam atacanti ca lumea si dadeam 2 goluri in prima repriza. oricum.. sper sa fie un inceput. avem meci nashpa de tot la Galati, miercuri.

p.s. cum e cu incidentele alea? am auzit ca v-ati luat-o.. acuma nu mai mergeti cu lame, mergeti cu lanturi? asta e arsenalul standard penteu meciurile e acasa?
Daimon

Mesajde cutuma© » Dum Sep 17, 2006 11:55 pm

Asta cu incidentele e discutabila. Citisem undeva (nu retin unde) de niste stelisti care au intrat peste rapidisti in bar prin rahova. Deci nu stiu cine, unde si cum si-a luat-o. Eu ma deplasez la si de la meciuri cu Capitanul Galaxiei si a sa Furie Galbena. Deci nu iau parte la incidente.

Despre meci, acuma sa fim sinceri, arbitrajul a fost infect. Dar si Rada trebuia dat afara la 0-0 deci sa nu pasam vina aiurea. Din punctul meu de vedere, rapid a pierdut meciul din cauza puradelului de pe banca care daca nu merge roaming-ul nu se descurca. Au facut un pressing bun ce-i drept dar s-au aparat prea mult. La 1-0 si om in plus trebuiau sa ne faca vraiste apararea.

Ma streseaza in continuare cetatenii din galerie care n-au timp sa cante ca-s ocupati sa-i dea sfaturi lui Oli despre cum tre' sa mearga echipa.

cutuma©

Mesajde Daimon » Lun Sep 18, 2006 9:12 am

bre scuza-mi intrebarea, cine plm ie personajele alea din star trec cu care mergi tu la stadion?

ehcetatenii aia e peste tot, si cu cat e mai important meciul cu atat sunt mai multi.
Daimon

Mesajde eyewitness » Lun Sep 18, 2006 1:50 pm

am vazut meciu steaua-rapid la tvr1
nu am vazut emisiunile ulteriuare jen minutu 91, procesu etapei, recursu sau cacatu etapei, cu reluari, analize si...vorbe guale

steaua a batut la kiev fara dubii, esclusiv prin jocul echipei si a facut fericita o tara intreaga. steaua a scos egal aseara cu largul concurs al arbitrului de centru care a frustrat rapidul de un penalty si un gol. eliminarea lui neshu, perfect valabila si corecta. dupa eliminarea lui neshu, arbitrul de centru a ales varianta conpensatiilor. total gresit. cel putin un jucator stelist si unul rapidist trebuiau eliminati.

rapidul a dat dovada de amatorism, cu 1-0 si un om in plus a ales varianta defensiva fiind mult mai periculosi in periuada cu neshu in teren. nicolitza este o palida unbra a celui din sezonu trecut. in rest, in pofida greselilor de arbitraj, rezultat echitabil
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde marian jan » Lun Sep 18, 2006 1:56 pm

[quote="cutuma©"]....puradelului de pe banca care daca nu merge roaming-ul nu se descurca. [quote]

o sa zici ca iar ma iau de tine,dar nu ma pot abtine.

............n-am cuvinte!mai botz cu ochi,cum poti sa spui asta?e ditamai antrenoru!e printre singurii(2 cred) din divizia a care stie sa vorbeasca romaneste si singurul cizelat.vezi mihai,de-asta nu mai merg eu pe stadion,pt ca vin d-astia ca tine.cand o sa invatati mai multe de la butu si baixu?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde marian jan » Lun Sep 18, 2006 1:56 pm

[quote="cutuma©"]....puradelului de pe banca care daca nu merge roaming-ul nu se descurca. QUOTE]

o sa zici ca iar ma iau de tine,dar nu ma pot abtine.

............n-am cuvinte!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde memetshot » Lun Sep 18, 2006 2:09 pm

nicolitza este o palida unbra a celui din sezonu trecut

a facut fatza singur
steaua a scos egal aseara cu largul concurs al arbitrului de centru

la un minut dupa ce nu a acordat penaltiu rapidul a dat gol. deci unde e vicierea?
rosu la lovin: clar
rosul la rada (inainte de nesu): clar

arbitrajul nu a fo antirapid sau antisteaua ci antifotbal. prost.
memetshot

Mesajde eyewitness » Lun Sep 18, 2006 2:33 pm

la un minut dupa ce nu a acordat penaltiu rapidul a dat gol. deci unde e vicierea?

memetule, in sens filozofic, evenimentele care apar in cursul vietii determina si cursu destinului iar orice schinbare in desfasurarea acestor evenimente schinba si destinul. daca arbitrul dadea penalty pentru hentz, probabil ca faza in care grigore a dat gol nu mai putea exista si probabil nici faza eliminarii lu neshu. posibil ca imediat dupa ce rapid ar fi marcat din penalty steaua ar fi marcat pana la paosa de 3 ori prin dica si 2 jucatori rapidisti ar fi fost eliminati. ma poti contrazice? ~p

deci nu ma loa cu memetizme ieftine, ca chiar daca arbitru n-a dat penalty oricum grigore dadea gol, ca nu tzine :D

rosul la rada (inainte de nesu): clar

spre galben asa eventual, sa-i lasam pe cei de la academia de teatru sa-si faca meseria fara a ne baga peste iei

arbitrajul nu a fo antirapid sau antisteaua ci antifotbal. prost

bre, hai s-o dam pe bune, a inceput clar cu antirapid, un penalty si un gol anulat nu-i de colea la inceput de meci, nu?
eyewitness

Mesajde memetshot » Lun Sep 18, 2006 2:48 pm

gol anulat

ofsaid mare

inceputu a fost fara galbene la moldovan

la 1-0 l-a oprit pe badea din cursa

si da: penaltiul a fost CLAR. rosu lu nesu: clar (lafel si rada), rosu direct la lovin
memetshot

Mesajde piskeshu » Lun Sep 18, 2006 2:52 pm

Steaua o meritat egalu asta, dupa cum o jucat in repriza a doua in 10 oameni. Totusi mi-a fost asa cam rusine pentru prima repriza legat de arbitraj.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde eyewitness » Lun Sep 18, 2006 3:16 pm

la 1-0 l-a oprit pe badea din cursa

corect

tu ce plm vrei memetule?:D io am vazut un meci intre doo echipe care-mi sunt indiferente. una a fost frustrata de la inceput prin neacordarea unui penalty. tot cursu meciului s-ar fi schinbat daca s-ar fi acordat acel penalty

tu insa vrei varianta puntajelor, bile albe si bile negre, facand abstractie de un alt curs al meciului in cazu unei decizii corecte de la inceput. pai pune-le tu in balanta, greseli in favuarea stelei si greseli in favuarea rapidului si pan la urma tot in pierdere iesi :D
eyewitness

Mesajde memetshot » Lun Sep 18, 2006 3:29 pm

io ies in perdere? io nu ies bre in perdere ca m-a amuzat ca a egalat oprita.
salomir a facut ieri greseli la gramada, asa ca rapidu nu ar trebui sa se planga ca a perdut cele doua puncte pe mana lui. Lucescu ala mic a gresit ieri tactica, penca cum s-a observat in momentul in care rapidu a iesit la joc, steaua era sa sio ia repede de tot.

a, asa ca pentru rapidisti. Daca OPRITA va dat doo buabe in doo meciuri, avetz mari probleme in aparare :D
memetshot

Mesajde eyewitness » Lun Sep 18, 2006 3:36 pm

asa ca rapidu nu ar trebui sa se planga ca a perdut cele doua puncte pe mana lui

deja ai inceput sa gandejti lojic :D . da, rapid s-au cacat pe iei dupa eliminarea lu neshu
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma