tzutzu gaga!
Moderator: anjin-san
tzutzu iubi
jtii ca cat fuseshi cu instalatoru pe plaja in rep. dominicana sa repari scurjerea la tzava de drenaj a piscinei bungaloului, iubi al tau fu bolnav si suferind?
jtii ca cat fuseshi cu instalatoru pe plaja in rep. dominicana sa repari scurjerea la tzava de drenaj a piscinei bungaloului, iubi al tau fu bolnav si suferind?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
tzutzu gaga,
ce crezi, oare stie iubi, ca eu am fost si mai suferinda (si inca sunt) cata vreme el a fost suferind
????? si ca ma doare sufletelul pentru el cand e bolnavior?
iubi, azi am comandat special soare pentru tine
. a ajuns? daca nu, inseamna ca stie ca paleste in fata ta si prefera sa nu se arate
.
edit: poi pijky are in semnatura...

ce crezi, oare stie iubi, ca eu am fost si mai suferinda (si inca sunt) cata vreme el a fost suferind

iubi, azi am comandat special soare pentru tine

edit: poi pijky are in semnatura...
............................
- sin ella
Pe mine ma enerveaza tzutzu asta fiindca am cunoscut odata un tip naspa, inchipuit incurabil, caruia nu-i ajungeai la nas nici cu prajina.
Il chema Tzutzu Adrian.
Il chema Tzutzu Adrian.
-
Invincible - Mesaje: 2145
iubi meu scunp si drag, am stat pe coverta vaporului, in suare, tuata dimineata pana pe la pranz. sincer n-am jtiut ca tu l-ai comandat drept pentru care iti multumesc nespus si cred ca iti multumesc si cei 12.000 de sindicalijti veniti in concediu la pret redus in statiunile de pe litoral 

-
voinice, da-i tzutzu lu tzache si din partea mea, chiar mi-e dor de el si shefele lui 

-
un TZUTZU mare gaga, ca o vreme de-acu incolo nu mai tzutzu, s-a terminat stocul si inca nu s-a livrat tzutzu suplimentar.
o mie de
fierbinti lui iubi
ca sa nu ma uite pana ma intorc. poti sa-i plasezi unde vrei
, dar atentie, nu te grabi cu decizia, ca ard. sffrrr
kant emir, bine-ai revenit
.
o mie de

kant emir, bine-ai revenit

- sin ella
Shiva scrie:Pe mine ma enerveaza tzutzu asta fiindca am cunoscut odata un tip naspa, inchipuit incurabil, caruia nu-i ajungeai la nas nici cu prajina.
Il chema Tzutzu Adrian.
Miroase a razbunare aicia.

Da chiar ce inseamna tzutzu? Ce e?
-
useru_X - Junior Member
he-he... nici nu mai tin minte de cate ori l-am batut din cauza asta....
2 ani de zile am stat cu el in banca, si ultima data l-am vazut acum... 15 ani sa fie...
Despre tutuit, am crezut ca e un fel de salut, ca "Salut gaga" se chema threadu asta pana mai ieri.
mai citind in deal si-n vale am priceput ca gaga, dana, pe numele lui (vezi "Overii, un pui al inculturii") in loc de simplu salut vrea sa fie pupata.
Alcibiade.
2 ani de zile am stat cu el in banca, si ultima data l-am vazut acum... 15 ani sa fie...

Despre tutuit, am crezut ca e un fel de salut, ca "Salut gaga" se chema threadu asta pana mai ieri.
mai citind in deal si-n vale am priceput ca gaga, dana, pe numele lui (vezi "Overii, un pui al inculturii") in loc de simplu salut vrea sa fie pupata.
tu cine palaria iepurelui de martie esti de te tzutzui cu mine?
Alcibiade.
-
Alcibiade
aha si vrei sa sfarsesti cu coada taiata ...
Salut gaga" se chema threadu asta pana mai ieri.
huh?
tzutzu bre. adevarul despre "tzutzu" nu il stiu decat doi uzeri ai acestui forum, io si kantemir care (iel, emirul) a dezinformat fara voie un iuzer pe nume tzake si asa s-a nascut "tzutzu" care este, in actuala punere in titlu, un inceput de poem dadaist.
tzutzu tutulor cu exceptia locomanilor pe care nu ii cunosc.
- gaga
aha si vrei sa sfarsesti cu coada taiata ...
ala avea coada?
-----------
hei, voi, astia care il tzutzuiti pe Gaga, stiti ce tzutzuiti?adevarul despre "tzutzu" nu il stiu decat doi uzeri ai acestui forum,
La mine, "tzutzu" e sinonim cu o injuratura, asa ca lui Gaga n-o sa-i spun "tzutzu".
Gaga,"tzucu", cum ti se pare?
Tzucu, Gaga!

-
care "voi"? daac te ref la locomani... eeee.. si prostia e interesanta. asta ma atrage acolo...
aici ma atrage faptul ca sunteti opusul locomanilor.
sa nu uit.. nu ma consider locoman.
Vrei s-o dam pe gramatici sa dezvoltam teoria paharului cu apa/
am plecat... mai am 2 min de stat... daca nu ma baneaza aiu, mai vb.
de fapt o sa vorbim oricum...
aici ma atrage faptul ca sunteti opusul locomanilor.
sa nu uit.. nu ma consider locoman.

Vrei s-o dam pe gramatici sa dezvoltam teoria paharului cu apa/
am plecat... mai am 2 min de stat... daca nu ma baneaza aiu, mai vb.
de fapt o sa vorbim oricum...

-
tzutzu, kant emir
tzutzu, iubi inca o data
tzutzutzutzu gaga, azi cum ascultam eu muzica pe comp dintr-o data s-a auzit una dintre melodiile alea pe care mi le-ai dat tu odata, de la trupa favorita a lui iubi. si un cineva care era prezent pe aici s-a aratat foarte, foarte incantat. m-a rugat si sa-i traduc versurile, dar din pacate io nu-nteleg nimic din
... lui ii place chiar si vocea
...
nuapte buna
tzutzu, iubi inca o data

tzutzutzutzu gaga, azi cum ascultam eu muzica pe comp dintr-o data s-a auzit una dintre melodiile alea pe care mi le-ai dat tu odata, de la trupa favorita a lui iubi. si un cineva care era prezent pe aici s-a aratat foarte, foarte incantat. m-a rugat si sa-i traduc versurile, dar din pacate io nu-nteleg nimic din

nuapte buna

- sin ella
poi stai matalutza linistit, ca doar nu e asta primul meu concediu
. puteam sa postez mii de fotografii pana acum, dar stii matalutza: lenea e cucoana mare
mersi de urari
tzutzu gaga. merg la nani.

mersi de urari

tzutzu gaga. merg la nani.
- sin ella
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma