tanarul rapidist
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
tanarul rapidist
are o intreaga livada de morcovi in rect din pricini care ar fi bine sa nu fie adevarate. amice, incearca macar azi* sa faci abstractie de acele nereguli (daca poti) si sa te bucuri de urarile de la multi ani pe care ti le vor transmite cei care iti sunt apropiati si de cei care te simpatizeaza. in ultima categorie ma autointroduc si eu si iti urez, in afara de la multi ani, sa fii sanatos, sa te bucuri si pe 14 si pe 17 septembrie, iar la vara sa sarbatorim inca un titlu de campioni al giulestenilor nostri care, din cand in cand, ne scot muuuuulti peri albi.
La multi ani!
* 11 septembrie, dar mi-e somn si nu mai stau inca trei sferturi de ceas sa treaca de miezul noptii.
La multi ani!
* 11 septembrie, dar mi-e somn si nu mai stau inca trei sferturi de ceas sa treaca de miezul noptii.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
la multi ani hova
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
La multi ani vere h0va. Sa ti se implineasca toate dorintele oricare ar fi si sa ai alaturi pe cine iti doresti. Si nu in ultimu rand sa avem parte de bucurii de la, si tu si eu in zilele cu fotbal.
Numa bine
Numa bine

-
Daimon - Mesaje: 5074
-
cutuma© - Mesaje: 3047
La multi ani, hova si multa sanatate !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
la multi ani hova, sa ai parte de toate cele bune!
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
multzam bre. saru'mana la toata lumea. ziua a inceput prost dar treptat treptat cei din jurul meu shi in special hana'mea m'au ajutat sa uit..mai am o noapte de chin, maine aflu rezultatul analizelor facute azi shi sper sa fie de bine..
inc'odata multzam shi ne auzim maine.
inc'odata multzam shi ne auzim maine.
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
la multi ani ba!! sa cresti mare si voinic, si mai ales, sa fii sanatos. si plm, mai ureazati tu ceva, si gandestete la mine
-
weed13 - Mesaje: 1868
brotha, iti urez de pe taramu de unde multi dintre hiparii tai preferati isi au originea, un la multi ani, si sa nu crezi ca am uitat de tine
in 2-3 saptamani iesim amandoi impreuna cu jumatatile noastre mai bune (a se citi iubitele
) la o bere
>:D<
manly hugz bro'
in 2-3 saptamani iesim amandoi impreuna cu jumatatile noastre mai bune (a se citi iubitele

>:D<
manly hugz bro'
-
whatever - Mesaje: 2848
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii