comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
Sica, personajul din Matrix e Trinity. Cu un singur n. Deci nu are legatura cu cea cu care vrei tu sa te combini. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
moshu scrie:Sica, personajul din Matrix e Trinity. Cu un singur n
nu conteaza cati de n are, sa se combine cu mine asta conteaza

cubu scrie:Sica, daca vrei sa te combini cu Trinnity, trebuie sa te dai pe muzici sataniste. Daca tii asa mult la ia, io zica merita sa faci un efort.
ascult de ceva timp Children of Boddom, cky si Cradle Of filth.
Sunt bune sau trebuie sa mai caut

bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
Sică scrie:ascult de ceva timp Children of Boddom, cky si Cradle Of filth.
ai nu ma nebuni, crek duar te dai mare
asha se scriu formatziile alea pe siteul de pe unde ai gugalit?
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
nu ma dau mare, ascult de mai bine de un an melodii de la formatiile acestea (nu am multe fiindca nu mi-au placut toate piesele peste care am dat atunci cand am avut cd-ul in mana cu respectivele trupe, dar cel putin am vreo 2). Nu obisunuiesc sa gugalesc dupa niste lucruri ca sa ma dau mare.
p.s. ascult orice fel de muzica (mai putin manele), de la Iohann Strauss pana la Elvis Presley si de la Bob Marley pana la Marilyn Manson.
asta am spus-o asa ca un fapt informativ nu sa ma dau mare.
p.s. ascult orice fel de muzica (mai putin manele), de la Iohann Strauss pana la Elvis Presley si de la Bob Marley pana la Marilyn Manson.
asta am spus-o asa ca un fapt informativ nu sa ma dau mare.
-
Sică - Junior Member
nu erau manele, in putine poze din care am postat sunt facute cand canta o manea, din pacate nu toti prieteni mei sunt ca mine si mai vor sa se auda si manele cand e vorba de vreo petrecere, dar in general (la petreceri, nu eu acasa) se asculta muzica house, hip-hop, dance, populara (cateodata) si spre dezamagirea mea manele, nu doar manele.
nbm nu cred ca tu la vreo petrece la care ai fost s-a ascultat simfonia a 5-a de beethoven sau the blue danube de iohann strauss. Nu zic ca s-au ascultat si manele, poate tu nu ai printre prieteni si persoane carora le plac manelele si astfel nu trebuie sa asculti si melodii proaste.
nbm nu cred ca tu la vreo petrece la care ai fost s-a ascultat simfonia a 5-a de beethoven sau the blue danube de iohann strauss. Nu zic ca s-au ascultat si manele, poate tu nu ai printre prieteni si persoane carora le plac manelele si astfel nu trebuie sa asculti si melodii proaste.
-
Sică - Junior Member
nu erau manele, in putine poze din care am postat sunt facute cand canta o manea
deci nu erau manele. se canta o manea nu manele. una singura nu doo sau eventual trei spre patru.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
gaga scrie:memete esti nevorbit bre?
cine io? nu. is nebaut. am deja 18 ore de la ultima bere. o asemenea pauza este trista.
putine poze din care am postat sunt facute cand se asculta manea
da multe poze din care nai posta sunt facute cand asculti manele?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetshot - Mesaje: 7050
nu vad ce rost au pozele, fie ca sunt facute cand se asculta o manea fie ca sunt facute cand se asculta alt gen de muzica, daca sunt nevoit la petreceri sa mai ascult si manele (care mi se pare cea mai proasta muzica) nu inseamna ca imi si plac.
-
Sică - Junior Member
bre sica, poate n-ai inteles - eu n-am zis nimic.
tu ai zis ca nu asculti manele (nu ca nu-ti plac). iar un post mai tirziu zici ca defabt asculti chiar daca nu-ti doresti si nu-ti plac. cin' sa te mai inteleaga?
tu ai zis ca nu asculti manele (nu ca nu-ti plac). iar un post mai tirziu zici ca defabt asculti chiar daca nu-ti doresti si nu-ti plac. cin' sa te mai inteleaga?

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
Sică scrie:nu conteaza cati de n are, sa se combine cu mine asta conteaza
ascult de ceva timp Children of Boddom, cky si Cradle Of filth.
Mai caota

"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
-
Trinnity - Mesaje: 657
memet scrie:sica: esti prea serios. iar nu bausi?
am baut doar o bere azi dimineata pe la 10

dar au venit ai mei acum 30 de min cu un vin bun de la tara

gaga scrie:el nu bea, el ... consuma
adevar ai grait
Mai caota n'ascult Cradle
si sansele mele de o avea se narui intr-o clipa

-
Sică - Junior Member
etete bre, ce de-a fetze cunoscute in gashca lu' nea Bufnila 

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma