Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
se zice prin popor k te vorbeshte cineva daca visezi bani...
la cati ma vorbesc, injura si mi-ar infije bisturiu in jugulara zilnic ar trebui sa visez bani si zioa cand sunt treaz

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
gaga scrie: l-ai manca?
pe el nu, ultima poza cu ciuperci, da

nu, voiam sa zic k e fuarte reushit
aiutz, tu eshti racit, ce sa te mai vorbeasca, deja s-a lipit de tine ce ziceau ei

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
deja s-a lipit de tine ce ziceau ei
din ce spionai io, iei a zis ceva de shakilicutzica

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
in atentia unor forumiste precum river, katika, katzy shi poate altele pe care inca nu le-am reperat
ia aruncatzi voi un ochi aici sa va vedetzi posturile in blog la domnishoara care se lauda cu trairile ei profunde shi mai spune k s-a gandit sa le shi publice... shi poate o sa va recunoashtetzi... multzumim lui weet de vigilentza...
http://marelealbastru.blogspot.com/2006/08/ma-va-gasi-toamna-langa-tine.html
http://marelealbastru.blogspot.com/2006/07/blog-post_30.html
shi mai cautam....
edit: http://marelealbastru.blogspot.com/2006/08/copila-fara-casa.html
katika, ai grija draga mea pe unde itzi postezi poeziile k poate ramai fara ele :)
vadk linkurile nu merg direct din post, nu shtiu de ce, da datzi un copipeist. o sa vedetzi posturi intregi de pe fanclub pe care shi le atribuie una :(
ia aruncatzi voi un ochi aici sa va vedetzi posturile in blog la domnishoara care se lauda cu trairile ei profunde shi mai spune k s-a gandit sa le shi publice... shi poate o sa va recunoashtetzi... multzumim lui weet de vigilentza...
http://marelealbastru.blogspot.com/2006/08/ma-va-gasi-toamna-langa-tine.html
http://marelealbastru.blogspot.com/2006/07/blog-post_30.html
shi mai cautam....
edit: http://marelealbastru.blogspot.com/2006/08/copila-fara-casa.html
katika, ai grija draga mea pe unde itzi postezi poeziile k poate ramai fara ele :)
vadk linkurile nu merg direct din post, nu shtiu de ce, da datzi un copipeist. o sa vedetzi posturi intregi de pe fanclub pe care shi le atribuie una :(
aliatzi, right? 

-
ce jenant.
i-am trimis un mail in care i-am sugerat fie sa le stearga, fie sa recunoasca ale cui sunt de fapt. absolut penibil.
i-am trimis un mail in care i-am sugerat fie sa le stearga, fie sa recunoasca ale cui sunt de fapt. absolut penibil.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
am gasit si un post de-al ioanei cu she said she'd sell an angel for a dream...
eu am lasat comentarii cu linkuri pe fc la toate posturile copiate pe care le-am gasit. macar sa se vada cui apartzin
oricum, furtishag... care nu ma mira...
eu am lasat comentarii cu linkuri pe fc la toate posturile copiate pe care le-am gasit. macar sa se vada cui apartzin

aliatzi, right? 

-
hah, in postul meu cu faleza pe care si l-a insusit, a inlocuit Dunarea cu Marea ca sa nu se dea de gol. JENANT.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Shaki, multumesc mult pentru ca ne-ai atras atentia. Ma rog, domnisoara "dana" din Constanta, la cei 27 de ani ai ei ar trebui sa stie ce e aia "drept de autor". Daca nu, propun sa o invatzam noi...
Din nefericire pentru ea, io una mi-am luat masuri de precautie astfel incat sa-mi pot apara onoarea si drepturile daca cineva ca dumneaei s-o gasi sa ma faulteze in halul acesta. Va iau martori la proces?
Pentru moderatori, sugestie sau ma rog... Nu s-ar putea introduce o chestie ca aia de pe alte site-uri prin care sa nu poti copia ce nu ai dreptul?... Am intrebat, n-am dat cu paru'...
multumesc inca o data
editedit: Dumnezeule, nu-mi vine sa cred!!!
j,sg uilbgdryILUFQGY
Din nefericire pentru ea, io una mi-am luat masuri de precautie astfel incat sa-mi pot apara onoarea si drepturile daca cineva ca dumneaei s-o gasi sa ma faulteze in halul acesta. Va iau martori la proces?

Pentru moderatori, sugestie sau ma rog... Nu s-ar putea introduce o chestie ca aia de pe alte site-uri prin care sa nu poti copia ce nu ai dreptul?... Am intrebat, n-am dat cu paru'...

multumesc inca o data

editedit: Dumnezeule, nu-mi vine sa cred!!!

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
shi sa ne punem copirait pe pozememetShol scrie:dacai buna so futetz si sa punetz poze.

river sa imi spui si mie ce masuri de precautzie tzi-ai luat... nu k ar interesa pe cineva vreodata sa publice ce scriu eu, dar cuvintele mele sunt numa ala mele shi ash vrea sa shtiu sigur k e asha

aliatzi, right? 

-
in orice caz, multumesc inca o data ca ne-ati dat crezare noua,
Despre masuri de precautie o sa vorbim in "private" ca daca divulgam "public" secretele noastre s-ar putea sa ne trezim cu alte surprize
(off topic: numa ca acuma plec nitzel sa iau o gura de aer si doo de beutura ca-s nervoasa rau) khnfclqiweuthnewiu;fhui;cshvu9wpehgkl/d

(off topic: numa ca acuma plec nitzel sa iau o gura de aer si doo de beutura ca-s nervoasa rau) khnfclqiweuthnewiu;fhui;cshvu9wpehgkl/d
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
-
river - Junior Member
[quote="river"](off topic: numa ca acuma plec nitzel sa iau o gura de aer si doo de beutura ca-s nervoasa rau) khnfclqiweuthnewiu]
Eo tomna ce-am revenit
Am luat doar o gura de aer si m-am calmat..
Dadusem peste blogul donsoarei din greseala.. cautam sa vad daca am copirait pe o expresie si cand colo o gasesc pe blogul ei.. o data cu tot postul meu.. plus alte posturi de-ale mele.. si asa am dat de alga lui river, sau de poeziile katikai ( aici shak a vazut prima).
ce artista complexa !
Eo tomna ce-am revenit

Dadusem peste blogul donsoarei din greseala.. cautam sa vad daca am copirait pe o expresie si cand colo o gasesc pe blogul ei.. o data cu tot postul meu.. plus alte posturi de-ale mele.. si asa am dat de alga lui river, sau de poeziile katikai ( aici shak a vazut prima).
ce artista complexa !

Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
exista deja un blog care a fost publicat (de catre autor): http://realk.weblog.ro/
shi daca cuiva i-ar veni ideea sa plagieze nishte lucruri de pe aici (necko, darki, katika etc) n-ar ieshi chiar prost... ba dimpotriva
shi daca cuiva i-ar veni ideea sa plagieze nishte lucruri de pe aici (necko, darki, katika etc) n-ar ieshi chiar prost... ba dimpotriva

aliatzi, right? 

-
si-n complexitatea ei ii atribuie lui Cosbuc "Moartea caprioarei" de Labis..la fel cum isi atribuie siesi scrierile voastre...[lucru care nu-i normal...avand in vedere ca-n profil zice la interests si literatura printre altele...]
iedit: a mai luat si de pe jurnalul Jasminei:
http://marelealbastru.blogspot.com/2006/08/asteptand-soarele.html -> http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=368730&postcount=13...numai ca pe asta l-a mai scurtat nitel
iedit: a mai luat si de pe jurnalul Jasminei:
http://marelealbastru.blogspot.com/2006/08/asteptand-soarele.html -> http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=368730&postcount=13...numai ca pe asta l-a mai scurtat nitel
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
-
shiona - Junior Member
NERVOASA e putin spus, tun si fulger. Pact de domnisoara care a copiat nu una, nu doua, nu trei ci majoritatea posturilor mele (si ale celorlalti banuiesc). Tampita nu stie insa ca aventurile mele sunt, majoritatea, publicate cu mult timp inainte de le COPIA ea ca o ORDINARA ce este...
Imi pare rau ca s-a ajuns aici. Si cati altii ca ea or mai fi. Ordinara pamantului!!!
shaki, io am manuscrisele cu care se poate dovedi, am un CV in spate in legatura cu sibiectul si majoritatea lucrarilor mele sunt publicate. Asta e secretul. Si am si avocat!!!
TUN SI FULGER!!!
nu, nu stergeti jurnalele!!!
Imi pare rau ca s-a ajuns aici. Si cati altii ca ea or mai fi. Ordinara pamantului!!!
shaki, io am manuscrisele cu care se poate dovedi, am un CV in spate in legatura cu sibiectul si majoritatea lucrarilor mele sunt publicate. Asta e secretul. Si am si avocat!!!
TUN SI FULGER!!!
nu, nu stergeti jurnalele!!!
-
river - Junior Member
river, stai linishtita
cred ca shi-a sters deja toate posturile pe care le-a copiat. aseara nu am avut ce face shi am fost in toane proaste, spre ghinionul ei, asha ca am cautat tot ce a copiat shi i-am lasat muuuulte mesaje de numabine, inclusiv din partea nocturnei (nocturna e cu noi
). btw, copiase shi de pe la jasmine. shi nu mai shtiu... acu vad k a sters tot (sper) shi a scris un post prin care ishi cerea iertare (shi "celor care au aruncat cu pietre", adik noi.... bwhahahahaha)
apropo, shi eu am un blog
daca atzi observat nu prea am mai postat pe jurnal, e din cauza k se mai intampla sa fiu comentata shi sa pun la suflet (mea culpa) sau sa ma gandesc dup-aia k daca scriu asha shi pe dincolo o sa gandeasca nushtiucine despre mine asha shi pe dincolo... asha k am un blog parolat... imi place sa scriu shi acolo, numa k nu-l citeshte aproape nimeni 

apropo, shi eu am un blog

aliatzi, right? 

-
daca atzi observat nu prea am mai postat pe jurnal, e din cauza k se mai intampla sa fiu comentata shi sa pun la suflet (mea culpa) sau sa ma gandesc dup-aia k daca scriu asha shi pe dincolo o sa gandeasca nushtiucine despre mine asha shi pe dincolo...
daca esti gagautza si nu te duare la pasare

- gaga
Nu am facut decat sa postez ce mi`a placut.Nu am spus ca trebuia sa se simta cineva flatat, dar voi a`ti sarit ca niste vulturi pe mine. Daca va simtiti mai bine, sa aruncati cu cuvinte vulgare si jignitoare la adresa mea,atunci asa sa fie. Oricum eu imi cer scuze, si va doresc numai bine.
O zi faina.
O zi faina.
- Lace2
- Junior Member
Ce postat bre? blogul este un jurnal personal si cei care l-au citit l-au interpretat ca pe ceva scris de tine si ti-au adresat laude la adresa simtamintelor tale profunde care erau ale altora. Si nu am vazut sa dezminti spunand: stiti astea nu sunt ale mele, sunt copiate de la unii, sunt versurile lor.
Si acum faci si pe victima, chiar nu am vazut atata nesimtire ...
postatul insemna a scrie ceva intr-un forum, tu ai scris alea in jurnalul "tau".
adica: huo
Si acum faci si pe victima, chiar nu am vazut atata nesimtire ...
Nu am facut decat sa postez
postatul insemna a scrie ceva intr-un forum, tu ai scris alea in jurnalul "tau".
adica: huo
- gaga
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale