zxd;ljkfhvl;kzdshnb

...pentru cei carora le place sa scrie

zxd;ljkfhvl;kzdshnb

Mesajde baixinho© » Mar Feb 22, 2005 11:44 am

jurnalule, ai belit-o. de azi te voi tine la respect. zilnic, o data la doua zile sau de trei ori pe zi - asta nu shtiu, ca nu sunt Mama Omida.

22 februarie doua mii cinci, ora 11 impratit la treijnoo trecute fics

sunt racit bocna. imi curg mucii intr-o veselie si cele doua batiste pe care le-am azi de-acasa sunt inutile. ce dracu caut io la munca nu pricep. cretina aia de shefa mi-a zis sa nu fac de serviciu ca ea nu vrea raceala la ea in birou. atunci de ce cacat nu m-a trimis acasa? da-i-as carne sa-i dau.
mi-am cumparat vitamina ce efervescenta. cand mi-a zis aia cat costa era sa fac stop cardiac. macar, dracu, daca m-as face bine intr-un timp scurt, ca m-am saturat de starea asta najpa in care ma gasesc.
diseara e real - juve. nu ma intereseaza si cred ca o sa dorm. treaba e sa nu uit sa bag pronosticurile la concursul de cupe europene. sunt pe primul loc in toate concursurile la care particip: ala de divizia a, ala de campionate europene + preliminarii cm si ala de cupe europene. ar fi o treaba sa le cashtig pe toate. oricum, premiul de la cupe europene o sa-l refuz.

gata, ca e suficient pentru inceput. :*
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde baixinho© » Mie Feb 23, 2005 9:38 am

23 februarie tot doomiiicinci, dar roa 9 si treij2 de minute

sa-i dau carne lu ala de a inventat raceala. am luat ieri un chil de medicamente si azi ma simt cam tot la fel. de cacat, sa mor de viu. transpir in permanenta de parca as sta numai in sauna si ma doare capul de parca mi l-ar strange cineva intr-o menghina.

azi e o zi puturoasa. ar trebui sa ma duc la piturca, dar cred ca-mi bag picioarele in ea de conferintza de presa ca n-am chef sa racesc si mai rau.

cica maine ar fi meci de fotbal in Bucuresti, undeva pe la periferia cinematografului Lira. o fi, nu zic nu, dar nu stiu pe ce stadion, ca din ce am vazut in Gazeta de azi, suprafata aia delimitata de niste scaune arata ca o orezarie. sau s-o juca pool sau cum se numeste sportul ala cu oameni pe nishte cai care se chinuie sa treaca o sfera mica printre niste betze? da in cazu asta de ce zice lumea ca e fotbal? sa-i ia dracu, ca nu mai intzeleg nimic.

gata, ma duc sa citesc presa la o tzigare si cateva guri de cafea, dupa care ma apuc de treaba. Hai ai nostri! Huo ai lor! :*
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde baixinho© » Joi Feb 24, 2005 10:53 am

24 februarie 2005, ziua a 24-a a lunii februarie, ora aproape 11.00 ante meridian

ieri am avut o zi de cacat. noroc ca posed hartie igienicoasa la mine in opermanentza. am bagat 100 de stiri ca popa.

astia care muncesc aici sunt niste cretini. trag nishte matze pe peretzi si tot dand gauri peste gauri sa patrunda dintr-o camera in alta cu firele au taiat nu shtiu de ce nu mai merge televizorul si s-a bulit si telefonul vreo ora. nu mi-as fi imaginat vreodatat ca ca sa pui nishte fire este nevoie sa tai altele cu bormashina, altele care nu te incurca si nici nu prisosesc.

acu vreo cateva zile era sa dau foc in dormitor. am aprins lumanarea ca sa dispara fumul de tzigare, am uitat de ea shi m-am dus la masa. cand m-am intors ardea suportul ala in care era lumanarea de 'ti-era mai mare dragul. am suflat sa sting inceputul de incendiu - dar maciuci. noroc ca aveam o sticla de apa pe birou, ca altfel cred ca o cam beleam.

hai, gata, ca lumea mai shi munceshte. :*
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Mar Mar 01, 2005 9:36 am

1 martie 2005, orele 9 impartit la treijcinci.

am cunparat o tona de martshishoare sa ajunga cu varf shi indesat la tuoate cele 26 de colege care este. apropo, ne-a venit o colega noua (10, 11, 12, etc etc etc) pe care o cheama Roxana Bucatí£. e cum dracu s-o simtzi cand se prezinta? se duce, de exemplu, la dentist, si ala o intreaba:
- Cum va numiti?
- Bucatí£!

nu mai scriu nimic ca sunt cu curu in sus.

:*
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Mie Mar 02, 2005 4:13 pm

orele 16 si unjpe minute in ziua de doi.zerotrei.

era sa-l bat aseara pe unu la metrou crunt de tot. era muncitor d-ala la metrou si consumase oareshceuri, in orice caz mai mult decat mine. avand telefon cu care se face poze, s-a apucat sa faca nijte poze la doua gagici si sa le zica porcarii.

colegii lui i-au zis sa stea in banca lui, ca nu se shtie cine le ashteapta la Nicolae Grigorescu, dar asta nu pricepea nimic. Drept pentru care m-am bagat in raza lui vizuala. el mi-a zis sa ma dau la o parte, eu citeam Academia Catavencu, a vrut sa ma pocneasca, m-am ferit, l-au prins vreo doi zdrahoni, i-au zis sa se potoleasca ca (eu) il bat de-l rup deoarece sunt mai treaz ca el, si intr-un final a ajuns metrouu unde trebuia sa cobor (la capu la linie).

acolo toti aia erau ashteptatzi de shefu lor (pe care l-am vazut mai tarziu), dar eu am vrut sa continui "discutia" din metrou. dupa cateva schimburi de replici in care omu respirea in fatza mea de era sa ma imbete mai rau decat era el, a intervenit shefu:

- shefu: care-i problema?
- colegii: face asta (ala beatu adeca) figuri prin metrou si se ia de fete.
- shefu: si el (adec eu) ce vrea?
- colegii: i-a zis sa nu se mai ia de fete.
- shefu: si nu s-a potolit?
- colegii: nu.
- shefu: aha.

dupa care i-a dat aluia beat o zmetie dupa ceafa de l-a mutat trei metri din loc.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Mie Mar 09, 2005 9:58 am

ora 9:55 a zilei de azi

sunt cacat tot. azi ma voi duce prima data in viatza mea la tribunal sa depun marturie intr-un proces. am inteles ca avocatul apararii este Gratziela Barla, cucuana care a candidat la preshedintzie. daca ma ia aia la bani maruntzi o sug original. sper sa ma descurc si sa iasa bine.

hai ai noshtri!
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Joi Mar 10, 2005 4:22 pm

10.03, 16:01

eri me-am luoat costumu de dumineca, am venit la serviciu sa fac oareshceuri, dupe care m-am prezentat la tribunal in calitate de martor intr-un proces despre ceva. am ajuns acolo la ora 10.45. avocatul partii adverse trebea sa ajunga pe la 12.00. din partz, evident.

la 12.15 s-a facut prima strigare in dosarul XX.
- martorul acuzarii sdfnmb dlfhn.
- absent dar il reprezint (zice avocatul care ma reprezenta si pe mine).
- martorul acuzarii zsDJ djgfksdjbklsr.
- absent, dar il reprezint.
si tot asha de fo trei-patru ori. la un momendat grefiera zice:
- gr(efiera): martorul acuzarii baixinho ©.
- eu: pr...
- av(ocatul care ma reprezenta, zice in acelashi tinp cu mine): prezent si il reprezint.

dupe care tanti grefiera a constatat ca partea cealanta nu era de fatza, drept pentru care a zis ca sa ashteptam a doua strigare. bucuros, gandindu-ma ca am scapat asha de ieftin comparativ cu ce ma gandeam c-o sa urmeze, intreb pe avocat:
- deci pot sa plec?
- nu, ca nu a venit partea jkfsdab (i-a zis intr-un fel, da nu am retzinut).
- asta e. data viitoare sa se grabeasca.
- pai va veni avocatul partii jkfsdab.

- cand?
- pana la a doua strigare.
- care va fi cand?
- azi.
- aha.

evident, avocata lu adversarii a venit la un sfert de ora dupa ce se facuse prima strigare. dosarul nostru avea un numar, XX. in total, in sala cu pricina se judecau YY dosare, unde YY = aproximativ de doua ori mai mare decat XX. ceea ce insemna ca aveam de ashteptat cel putin inca patru ore (chestie pe care am aflat-o foarte tarziu). daca shtiam, imi faceam treaba pe care o aveam, si reveneam la un moment dat la tribunal.

cert este ca am frecat duda pe acolo pana la 15.45 cand am intrat in sala pentru solutionarea dosarului (hai ca am inceput sa invatz termeni noi). in al doilea dosar de dinaintea noastra la strigarea a doua era vorba despre un divortz, in care se disputau si doi copii gemeni. doua ore au stat aia inauntru.

in dosarul de dinaintea noastra era vorba de "grí£nitzuire" - n-o sa uit termenul asta mult timp. adica exista undeva in tzara asta o bucata de pamant, care bucata de pamant apartinea lu doua familii: familia A si familia Be. familia A a tras un gard ca sa delimiteze parcela ei. problema este ca a facut gardul cu doi centimetri si jumatate mai incolo decat trebuia, motiv pentru care familia Be a dat-o in judecata.

am stat si m-am gandit cu mintea mea proasta: pai in gatu' ma-sii de traba, gardul ala (ca doar n-o fi gard din placstec) orcum este mai gros de 2,5 cm. daca e de sarma, mi-e greu sa cred ca stalpii care sprijina sarma au diametrul de 2 cm. iar daca e din beton, clar ca este mai mare. cand am auzit despre ce e vorba, am ieshit din sala, unde am revenit dupa trei sferturi de ora. interogatoriul a durat putin (noua intrebari). m-a surprins ca nu m-a pus sa jur cu mana pe Biblie desi toti martorii de dinaintea mea asa facusera. nu stiu de ce si nici nu ma intereseaza.

urmatorul termen este in aprilie, dar nici dracu nu se mai duce. am avut nishte stari in orele petrecute acolo de numa. ce mi-au vazut ochii si mi-au auzit urechile nu doresc nimanui sa traiasca. rromi cat cuprinde. cand ma vedeau imbracat de duminica ma luau cu "boerule, sa ai sanatate toata viatza, spune-ne si noua unde este sala in care ....?" sau "trai-tz'-ar copilashhi, shefu, unde este ...?". sper sa nu mai am vreodata ocazia sa ajung in vreun tribunal.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Dum Apr 17, 2005 5:13 pm

iti multumesc frumos.

din pacate, asta a fost tot.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Joi Mar 23, 2006 12:35 am

din fericire, am redescoperit plăcerea de a citi. cam tarziu, ce-i drept, dar este bine şi aşa. in ultima lună am citit şapte cărţi: trei din seria "Dragon", trei cu Comisarul Maigret şi "Mircea Eliade - Poveste de dragoste". Acum sunt la Romanul adolescentului miop, după care vreau să recitesc Cazul magheru.

zilele trecute s-au intamplat 4.000 de numere de apariţie a ziarului AZI. de fapt, 4.000 de bucăţi de la a doua incepe a numerotării, in 1992. m-am implicat mult in producerea celui de-al 4000-lea număr şi cel "de hartie" şi cel pe net. cea mai mare satisfacţie a fost că una care nu mă suferă şi-a luat-o in freză rău de tot, deoarece propunerile cu care am venit au fost apreciate la cel mai inalt nivel.

Silvia a primit mărţişorul şi-mi pare rău că nu am avut cum să fiu langă ea să-i vad reacţia. este adevărat că şi ea m-a surprins plăcut cu felicitarea de Crăciun, dar sunt convins că şi eu am impresionat-o cu mărţişorul. mi-e dor de toţi, şi de ea şi de Gelu şi de Adi şi sper să vină cat mai iute in Romania, că eu nu am nici o şansă să ajung in NZ.

Rapid s-a calificat in sferturile de finală ale Cupei UEFA, unde va juca impotriva Stelei. dacă mi-ar fi spus cineva chestia asta in momentul in care s-a făcut tragerea la sorţi pentru turul 1, cand căpriorii mei dragi şi scumpi au căzut cu Feyenoord, i-aş fi spus să se interneze la Spitalul 8+1. aş vrea să se califice in semifinale, unde va da peste FC Basel sau Middlesbrough. ce va fi mai departe - nu ştiu. un amic de-al meu mi-a dat azi un sms şi mi-a reamintit că ultima dată cand Rapid a ajuns intr-o finală de cupă europeană meciul nu s-a jucat din pricina celui de-al doilea război mondial. dacă e pe d-astea, la o adică, aş prefera ca Rapiduleţii să fie scoşi in semifinale. ~p
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Joi Apr 27, 2006 11:37 pm

spoiler pentru SOD, bhuttu, marian jan, memet, nae, cubu

In returul semifinalelor Cupei UEFA, stoia a condus cu 2-0, dar a pierdut cu 4-2 şi a ratat calificarea in finală. Văd că ăştia de la Eurosport dau meciul in reluare. sper ca măcar acum să se califice campioana Romaniei.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Joi Aug 10, 2006 9:43 am

aseară s-a intanplat că stoia a făciut 2-2 la liej şi ie cu un pas in grupele ligii. am rămas şăcat de faptu căntrun cartier de rapidijti s-a urlat la golurile lu para şi petremarin mai ceva ca la reuşita lu buga de la hanburg. mai lipsea artificu. ~p am urlat bine de tot la goalele lu rapaici, dar m-am bucurat la golu lu petremarin. nu jtu de ce. aş vrea şi naj vrea să ajungă stoia in grupe. aj vrea - pentru nejte oameni ca Cătă, Leo şi alţii care chiar au bun simţ. naj vrea - din cauza unor jegoşi impuţiţi ca ţăranu ăla de meh meh stoica (footelar toţ molosexualii din Romania) şi a altor indivizi care cand stoia e pe val nai loc de iei, dar cand echipa din ghencea o sugă dai cu tunu şi nui găsejt. naj mai vrea pentru că nu cred co să facă mare branză. in acest moment, nicio echipă din Romania nare faţă de grupele Şampion Liig. mă rog, că sunt destule linge blide pacolo şi astai adevărat. in fine, ceo fi o fi şi care bucurie şi la noi să fie.

tare de tot galeria lu stoia. a fost caţva oamini in tribune da a asigurat fondu sonor şi i-a cam pişat in rect şi anus pe beljieni. am auzit laomomendat şi scandarea "Romania" şi chiar am rămas surprins că nu a ţipat ceva de genu "Am avut şi vom avea mereu, boală pe Petre Marin (printre alţii)". oare de ce? şi, la fel, oare de ce am certitudinea căn minutu 1 al meciului cu UTA suporterii stelei vor striga că au boală pe Banel Nicoliţă (printre alţii, indubitabil)?

disar joacă Rapiduleţu. me-am făcut deja proviziile de ursuşi (ie la frigidel şi meajteaptă nerăbdători), iar fisticu urla după mine cand am ejit din casă că cand vin ca să-l pap. tot disar, mue dinamo sper că va perde cu Beitar.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Dum Aug 20, 2006 8:22 am

In memoriam Roro

Draga Roro,

din pacate, acum nu mai esti in colivie, ci (sper) in raiul pasaricilor, unde faci triluri cu alti perusi la fel de frumosi bine ca tine. Bine, "la fel de frumosi ca tine" este un non sens, pentru ca tu ai fost cel mai frumos perus din lume. o sa-mi fie dor de tine, pe cuvant, si o sa-mi fie greu sa ma obisnuiesc ca de pe balcon o sa se auda, de azi, un singur tril. si o sa-i fie greu si lui Coco. acum ea este trista. sta singurica pe balansoarul pe care l-ati impartit impreuna mai bine de doi ani. i-am dat drumul la muzica, asa cum fac in fiecare dimineata, dar nu mai vrea sa cante. sper sa treaca repede peste aceste momente grele. nu cred ca o sa ii cumparam un baietel, pentru ca tu nu o sa poti fi inlocuit de nimeni. au fost patru ani foarte frumosi si mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca maine, cand o sa ma duc pe balcon sa dau drumul la radio, tu nu o sa mai fi in colivie.

Adio, Roro!
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Joi Aug 24, 2006 7:47 am

presimt o zi cam de cacat. nuj di ce, dar am senzatia ca capriorii o vor face lata, asa cum s-a mai intamplat de-a lungul timpului, ce-i drept, pe plan intern, in 1961 si 1995.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Joi Aug 24, 2006 12:45 pm

urmand egzcsxenplu unui foarte bun prieten de-al meu, care m-a indemnat sa prashesc la mine in parcela, ma retrag aici pentru ultimul post legat de fotbal in urmatoarele 30 de zile (cel putin).

nu ma bucur absolut deloc de calificarea oilor pastorite de cel mai celebru cioban din Romania din mai multe motive:
1. clubul Steaua este patronat de un analfabet, un agramat, un dobitoc, un incult, un individ care nu face decat sa jigneasca atunci cand nu are argumente. nu mi-pl imaginez alaturi de Juan Laporta sau Roman Abramovici.
2. clubul Steaua are drept manager general un taran, care atunci cand era la presedinte la Otelul spunea "de ce sa ma duc in Bucuresti? ce sa fac eu la jegosii aia care nu stiu decat sa fure?", iar acum se da mare stelist, dar da cu pumnul in gura propriilor suporteri.
3. clubul Steaua nu-si respecta valorile. nici unul dintre cei care au adus faima prin castigarea Cupei Campionilor Europeni nu se gaseste in organigrama clubului.
mai sunt si altele, dar mi-e, sila sa le trec.

ar trebuie sa ma bucur de calificarea Stelei
1. pentru Mirel Radoi, cel mai valoros jucator din campionatul Romaniei. merita cu varf si indesat sa joace in Liga Campionilor, impotriva unor jucatori importanti.
2. pentru ca sunt patriot, si orice succes al unei echipe romanesti in cupele europene ar trebuie sa ma bucure.
3. pentru unii suporteri, care imi sunt foarte buni prieteni.
4. pentru ca voi avea ocazia sa vad la Bucuresti echipa valoroase din Europa.

mi se rupe de calificarea Stelei in grupele Ligii Campionilor, asa cum mi se rupe si de calificarea Rapidului si a lui Dinamo pentru ca, personal, nu am nici un castig. da, voi fi putin trist daca Rapid nu va trece de Sarajevo, dar imi va trece repede, la fel cum imi va trece si eventuala euforie in caz de calificare. nu cred, insa, ca diseara ma voi bucura, pentru ca nu ii vad in stare pe giulesteni sa se mobilizeze sa castige la doua goluri diferenta. cel putin nu in aceasta perioada, cand joaca de ti-e jena sa te uiti la ei.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Mar Aug 29, 2006 8:52 am

a reaparut marele sugator de pla.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Mie Sep 13, 2006 8:32 pm

baixinho © scrie:ma retrag aici pentru ultimul post legat de fotbal in urmatoarele 30 de zile

doo sactamani e suficient

mae cam 15 minute si Steaua va juca din nou, dupa 10 ani, in grupele Ligii Campionilor. deja am intrat in febra meciului, dar mi s-a cam taiat elanul cand l-am vazut pe descreieratul ala de meh meh ce aberatii poate sa debiteze. insa ii sta bine in costumul ala de prezentare, cu atat mai mult cu cat are mainile in buzunar. asta e, n-ai ce-i face. taranul tot taran ramane.

voi tipa daca elevii lui Cosmin Olaroiu vor marca, m-as bucura daca Steaua va castiga sau va remiza, dar nu as putea spune ca ma voi imbata de fericire, asa cum nici nu-mi voi taia venele daca va pierde. este vorba, totusi, de o echipa romaneasca participanta in cea mai importanta competitie continentala la nivel de cluburi. pe de o parte as vrea sa iasa bine, pentru ca Romania sa mai acumuleze puncte in clasamentul realizat pe baza coeficientilor, iar peste 2-3 ani sa avem 2 echipe in Liga si 3-4 in Cupa UEFA. pe de alta parte, nu prea as vrea deoarece si-asa nu-i mai ajungi la nas lu ciobanu ala de behcali. in plus, echipa n-ar avea un moral prea bun in perspectiva meciului de duminica impotriva Rapidului.

oricum, concluzia este clara: indiferent de rezultat, Dinamo este de cacat.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Joi Sep 14, 2006 12:07 am

saru mana darchii:
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 2 (2 membri si 0 vizitatori)
baixinho ©*, darkshines

deci primu gol nu l-am vazut ca pe la 21 si 44 m-am dus sa ma cac, gandindu-ma ca nu se intampla nimic in primele 4-5 minute. cacamas sa ma cac, indubitabil, in cine l-a pus pe Rebrov acolo unde se gasea in minutu 16. ce dracu cauta ala acolo la ora aia nu pricep. nare si el o nefasta care sa intretina raporturi secsxgzuale cu ia? la 2-1 era sa-mi rup picioru. am sarit de pe scaun si-am dat un picior un birou de-am zis ca l-am facut bucatzi. inca ma mai duoare tibia. la 4-1 n-am mai putut sa mai urlu ca imi pierdusem vocea la 3-1. neam de neamul meu de la maimutza incoace nu credea co sa se bucure la un succes al Stelei mai mult decat la unu al Rapidului (calificarea in sferturile Cupei UEFA din sezonul trecut).

asa cum spuneam sin postu precedent, moe dinamo (cu "d" mic, cai suptstantiv comun).
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Dum Sep 17, 2006 8:33 pm

ma ft in el de meci. daca la hent intentionat in careu nu dai penalti si eliminare, daca la intrare cu talpa nu dai galben, atunci ma pis pe el de campionat.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Dum Sep 17, 2006 11:10 pm

conform Codului penal:

Furtul calificat
Art. 250. - (1) Furtul săvarşit in următoarele imprejurări:
a) de o persoană avand asupra sa o armă, o substan ă narcotică sau paralizantă;
b) de o persoană mascată, deghizată sau travestită;
c) intr-un loc public;
d) intr-un mijloc de transport in comun;
e) in timpul noptii;
f) prin efractie, escaladare sau prin folosirea fără drept a unei chei adevărate ori a unei chei mincinoase, se pedepseşte cu inchisoare strictă de la un an la 10 ani.

lua-m-ai de caric Salomire, impreuna cu toti pupincurijtii din lumea asta. te mananca puscaria, vede-te-as ca morcovii sa te vad.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Lun Sep 25, 2006 10:09 pm

salut, fane. ~p~p
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 2 (2 membri si 0 vizitatori)
baixinho ©*, stefan

maine
* voi tine cu Steaua.
* voi urla din toti plamanii la golurile urmasilor "vitezistilor din Ghencea" si sper ca pe la 23:30 sa fiu ragusit
* ii voi ura de bine lui Juninho sa trimita mingea numai in tribune
* ma voi ruga ca Dica sa faca cel mai bun meci al lui la Steaua
* ma voi ruga ca portughezul Carlos sa demonstreze ca nu este doar un portar de reflex
* ma voi ruga ca francezul Thereau sa uite, pentru 90 de minute, ca s-a nascut in Franta
* MA VOI RUGA CA STEAUA SA CASTIGE.
* va fi prima zi din viata mea cand ma voi duce la biserica sa aprind o lumanare pentru victoria Stelei

ALLEZ LES ROUMAINS!
HAI STEAUA!
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Mar Sep 26, 2006 9:30 pm

baixinho © scrie:* ma voi ruga ca portughezul Carlos sa demonstreze ca nu este doar un portar de reflex

de ce?????????? unde ti-a fost mintea?
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Dum Oct 01, 2006 10:22 pm

de foarte mult bun simt declaratiile date dupa meci de Nicolae Badea, Mircea Rednic si Gigi Becali. borcea ramane la fel de dobitoc, asa cum il stiu de foarte mult timp. ma surprinde si ma bucura, in acelasi timp, schimbarea in bine a lui Gigi Becali. sper sa-l tina.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Dum Oct 01, 2006 11:41 pm

de foarte mult bun simt declaratiile date dupa meci de Nicolae Badea, Mircea Rednic si Gigi Becali. borcea ramane la fel de dobitoc, asa cum il stiu de foarte mult timp. ma surprinde si ma bucura, in acelasi timp, schimbarea in bine a lui Gigi Becali. sper sa-l tina.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Dum Oct 22, 2006 9:05 pm

sa-mi introduc penisul in cavitatea bucala a lui Raul.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Lun Dec 04, 2006 11:05 pm

sunt curios daca va veni ziua in care arbitrii sa nu se mai stea capra la steaua si dinamo, footemaj in ele de echipe.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Mar Dec 05, 2006 1:22 pm

eyewitness scrie:sa nu-si mai justifice inpotenta prin prestatia arbitrilor

am scris, bre, ca suntem vai mama noastra, dar las-o-n excrement de treaba, la Rapid - Pandurii doua faze identice si la fel judecate total diferit, plus faultul nesanctionat la Zicu la marginea careului advers dupa care a rezultat golul pandurilor, plus ofsaidul fluierat dancurulea la un jucator al lui National, la scorul de 0-0, care scapase singur cu portarul pechinezilor, plus iertarea de eliminare a lui stancu si goian, plus plesan, dar nu despre poli e vorba. ce rahat trebuie sa faca goian? sa-l omoare pe vreunul ca sa fie eliminat?

nu jucam nimic, suntem niste cizme sovietice, dar de ce este nevoie sa ne-o traga altii, direct sau indirect? chiar aveau nevoie pechinejii de ajutorul arbitrului de tusa in meciul cu ultima clasata?

da, stiu, am zis in urma cu niste luni ca nu ma mai intereseaza campionatul intern, si asa si este, dar cand vad ca, in continuare, pisatii de traditie ai fotbalului romanesc sunt impinse din spate de arbitrii, n-am cum sa fiu impasibil.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Dum Dec 24, 2006 12:34 am

plm, n-am bani de cadouri.

as vrea sa-i cunpar lu aiulicutzelu o plazma d-aia sa o intinda pe tavan si sa se uite la ea (functionabila, indubitabil), da n-am bani sa io aduca Mos Craciun
as vrea sa-i cumpar lu SODilicutzelu cea mai tare unditza care sa-si puna singura rama (sau ce-o trebui) in ac, sa se arunce singura in apa, sa se traga totz pejtii adevaratzi, sa se stranga (nu jtu termenu ca nu le am cu pezcuitu) singura, sa puna pejtele in unde trebuie si dupa aia sa repete operatiunile, da n-am bani sa io aduca Mos Craciun
aj vrea sa-i cunpar lu danone toate porcheriile care trebuie si sa faca nijte conbinatzii de sa-l pise in anus pe Jamie Oliver, da n-am bani sa io aduca Mos Craciun
aj vrea sa-i cunpar lu afecsxgz cea mai tare clapa posibila, care sa cante singura, si iel sa stea si sa bea pana intra in coma alcolica, da n-am bani sa io aduca Mos Craciun
aj vrea sa le fac tutulora celor dragi cateun cadou, da n-am bani sa le aduca Mos Craciun

plm, n-am bani de cadouri.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Mar Ian 23, 2007 4:15 pm

onor conducerea la unde munc, n-a aprobat aparita materialului de mai jos, deoarece "este prea dur si se vede de la distanta ca nu inghiti Steaua".

Povestea accidentatilor din Chengea
A fost o data ca niciodata, ca daca n-ar fi nu s-ar mai povesti. A fost „intr-o nu stiu care tara“ un om bun la suflet, sa-i spunem Decali. Si omul acesta era, printre altele, sponsorul unei echipe de fotbal, sa o numim Hteaua, si nasul unuia dintre jucatorii acelei formatii, sa-i spunem Padoi. Acest Padoi, purta, printre alte obiecte vestimentare, si banderola de capitan de echipa. Fiind finul lui nasul, Padoi nu avea retineri sa ridice tonul la colegii lui si, in unele cazuri, chiar la antrenori.
Ca orice formatie care se respecta, echipa despre care povestim avea multi jucatori in lot, printre care Eacob, Tristocea, Mesu, Ginel Boman, Uprita, dar si doi fotbalisti veniti din alta tara, de peste mari si zari, Shereau si Ondrey. Lucrul care ii lega pe toti cei enumerati mai sus era accidentarea. Toti s-au lovit la genunchi, fie din cauza unor contacte cu adversarii, fie din motive care nu se stiu prea bine.
Vestiarul echipei era mai mult gol, deoarece fotbalistii erau mai mult pe la infirmerie. Intr-una din zile, insa, pe Padoi l-au ajuns nervii din cauza faptului ca mai toti colegii lui se accidenteaza cam in acelasi loc, la genunchiul drept. Chiar el fusese victima unei astfel de probleme medicale, din cauza careia a absentat la multe meciuri importante ale echipei Hteaua (sa o localizam, de exemplu, in Chengea). Suparat nevoie mare, mai ales ca lista indisponibililor fusese completata de alte doua nume, Shereau si Tristocea, Padoi si-a permis sa-l ia la intrebari pe antrenor, sa-i spunem Ilaroiu. „Bai, Ili! Ce antrenamente sunt astea, de ne rupem unul dupa altul?! Ce ne faci? Cu cine o sa mai jucam?“, ar fi rabufnit finul lui Decali. De furia capitanului nu a scapat nici preparatorul fizic, sa-i spunem Gernando Jipolitti, considerat al doilea vinovat dupa Ili pentru accidentarile lui Pica (cel mai in forma si mai valoros fotbalist al formatiei), Shereau si Tristocea.
Si-am incalecat pe-o sa, si v-am spus povestea-asa!
PS: Orice asemanare cu persoane reale cunoscute microbistilor este pur intamplatoare.
(Gigi G.)

in schimb, acest text nu era nici dur si nici nu avea o tenta anti-rapidista.
ANTI

baixinho©

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale