Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor

...pentru cei carora le place sa scrie

Mesajde cubu » Joi Sep 14, 2006 4:34 pm

aiule, eu zica nu are rost sa te obosesti cu piskeshu. Daca m-as lua dupa ce a flatulat el pe aici, as zice ca e adeptul unui personaj celebru din Miorita, care stia ca doi cacati vor sa il omoare si nu facea nimic, ii astepta ca idiotu. Cu o floare nu se face primavara, intr-adevar, dar sa stai cu mainile in san si sa te resemnezi gandindu-te ca, oricum, nu ai puterea sa schimbi ceva, e dovada de imbecilitate. Nu, piskeshu, nu o lua personal, vorbesc in general. Ca sa intelegi si tu. Trecand peste toate astea, stai linistit, omu doar gaseste pretexte de a se lua de "gasca tzutzu" sau cum i-o zice el, isi varsa frustrarile maneliste spre "snobii" care asculta muzici de nustiucare "doar ca sa para interesanti". Beah, ma duc sa borasc.
indescifrabil
cubu

Mesajde piskeshu » Joi Sep 14, 2006 4:48 pm

Cubule, credeam ca m-ai pus pe ignore. Is adeptu actiunii. Daca ai fi langa mine te-as fute-n gura. Faptu ca asculti DT nu te face destept, complexatule.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde gaga » Joi Sep 14, 2006 6:08 pm

pacha, intotdeauna de la munte cerul este mai impresionant, nu cred ca ai fi avut aceeasi senzatie privind cerul de aici, de dupa blocuri ...
gaga

Mesajde Sică » Joi Sep 14, 2006 8:48 pm

Shaki sa nu imi zici ca mana mare e a ta ~p

alisee scrie:Scump si dureros, dar scump!

si cam cat costa?
cata durere si cata dragoste :D: la doar 17 ani.
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Joi Sep 14, 2006 8:51 pm

Rade ciob de oala sparta.. en fin bref

Frumoasa penultima intrarea a lui Shaki, mi-a placut.. mult :)
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Sică » Joi Sep 14, 2006 10:20 pm

Rade ciob de oala sparta.. en fin bref

sunt in toane bune, asa ca nu te jicnesc :D
Sică
Junior Member

Mesajde Shaki » Vin Sep 15, 2006 7:29 am

eu zis sa-tzi pastrezi starea asta, pt k daca jigneshti pe cineva p-aci iei ban de nu te vezi
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Sică » Vin Sep 15, 2006 8:22 am

mersik de sfat :*
Sică
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Sep 15, 2006 8:30 am

shak, nu ai pus bien comentariu cu mana normala, iti zice je ca numa normala nu e caraba aia, crede-ma ca o cunosc :D
gaga

Mesajde piskeshu » Vin Sep 15, 2006 8:42 am

Alisee, misto faza cu ochii.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Shaki » Vin Sep 15, 2006 8:43 am

a, nu vazusem pe pagina anterioara. cubu shi keshu, avetzi avertisment amandoi. sper k nu vetzi face gresheala sa continuatzi discutzia shi-o vetzi lasa asha cum a picat

Shaki

Mesajde useru_X » Vin Sep 15, 2006 11:15 am

Shaki, dragutz jurnalul tau am citit o pagina aseara ...aia penultima cu secsu nu ma pronunt, il las pe "K" ...oricum, curajoasa fata :) si ai scos-o genial la capat cu comparatia aia cu mama si copilul :) (Camil Petrescu recomanda ca unica figura de stil comparatia ..si merge nu?)

Alisee, vezi ce faci cu tipu ala dragutz ai grija :) pare ca lucrurile nu stau chiar in regula.

Piskeshu, astept inca un episod emotionant in jurnalul tau. Oricum, in momentele de restriste, adu-ti aminte ca matza ta macar e intreaga.
useru_X
Junior Member

Mesajde alisee » Vin Sep 15, 2006 1:59 pm

cata durere si cata dragoste la doar 17 ani.

Cum de te-ai gandit la dragoste?
Normal, nu-mi permit sa-mi compar trairile cu ale tale, ditamai omu`cu experienta.. eu mai la nivelu`meu, asa.. ca la 17 ani.

In fine, e si-un consilier :) o sa am, daca zici,desi nush ce nu-i in regula.
These blue shoes seem to suit me well when I feel like hell...
alisee
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Sep 15, 2006 2:27 pm

ce aveti toti cu camil petrescu in ultima vreme? s-a dat la bac? e la moda?
sa nu raman in urma nu de alta ...
gaga

Mesajde Shaki » Vin Sep 15, 2006 2:36 pm

nu shtiu, te asigur k eu nu m-am gandit la camil petrescu cand am scris vreodata in jurnal :D
va multzumesc pt aprecieri, suntetzi prea amabili :)

Shaki

Mesajde Sică » Vin Sep 15, 2006 5:50 pm

Normal, nu-mi permit sa-mi compar trairile cu ale tale, ditamai omu`cu experienta.. eu mai la nivelu`meu, asa.. ca la 17 ani

niciodata nu am zis ca am experienta in dragoste fiindca ar fi insemnat sa mint, eu nu am experimentat acest sentiment pana acum si astfel nu imi dau seama cum cineva care are 17 ani sa se indragosteasca, eu cred ca dragostea isi are rost abia dupa 27 de ani, pana atunci sunt doar niste maimutareli (parerea mea).
Sică
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Sep 15, 2006 6:00 pm

eu cred ca dragostea isi are rost abia dupa 27 de ani

futu-l in gura pe shecspir ala ca ne-a dus in eruare cu labagiul ala de romeo si rapandula aia de julieta :D

bah sica, esti sigur, sigur ca la 27 de ani?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Weet-weet » Vin Sep 15, 2006 6:05 pm

O laie! hai ma.. nu stii ce e aia sa te indragostesti, atunci stai cuminte in banca ta.. nu exista o varsta anume la care sa poti iubi. Nu scrie pe iubire " best before". Asteapta sa vezi cu ce se mananca si dup-aia vino. Ca exista donshoare care dramatizeaza, nu contest, am dramatizat si io.. dar asta nu inseamna ca am dreptu sa le iau la basca.

Darky, mai rarut ca-i mai dragut.. nu? Normal ca fugim, sedentarismul nu e sanatos :)
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde river » Vin Sep 15, 2006 6:20 pm

weet, mi-au dat lacrimile :) despre asta vorbeam cand spuneam ca jurnalele sunt o modalitatea de "a impartasi". ma regasesc acum in jurnalul tau. in cel mai frumos scris al tatalui meu (si nu pentru ca e tata), in placerea cu care muscam (si inca musc) lemnul moale al creioanelor, in senzatii ciudate pe care mi le creeaza cateva amintiri amestecate despre perioada de dinainte de '89. la revolutie eram inclasa a IV-a. :) Si de asta spuneam io, pe undeva, ca uneori sunt incapabila "sa (ma) exprim" pentru ca altii, inaintea mea au reusit sa o faca prin scrierile lor :) :-:

darky, daca nu am evada din cand in cand, macar in gand, zau ca n-ar fi lumea asa frumoasa!

sica, cred ca s-a produs o grava eroare cand, la 25 de ani mi-am pus pirostriile. ce-i drept, acu' la 27 abia, realizez cat de frumos il puteam iubi la 15 ani pe actualul meu sot;) :D Dar, cat de frumos il iubesc si acum! :)
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Vin Sep 15, 2006 7:25 pm

Multumesc frumos river :)
Eu aveam 6 ani fara o saptamana.. asa ca amintirile mele sunt si mai vagi..
Tu o ai pe stricata ta, si algele tale.. esti bogata si frumoasa :)
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde alisee » Vin Sep 15, 2006 9:01 pm

pt Sica: esti tare calculat, ai si-un program.. in fine, da-Doamne sa-ti mearga. tu crezi, eu cred, care mai crede.. nu prea-mi pasa. Eu am zis ce mi-o trecut prin cap la ora aia.
Si da, probabil c-o sa ma prind in vreo cateva saptamani-luni-ani, nu stiu, ca dramatizez (defapt ma tot prind), da` ce conteaza.. la ora asta nu ma prind, donsoara fiind.
These blue shoes seem to suit me well when I feel like hell...
alisee
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Sep 15, 2006 9:06 pm

weet, shaki, darky etc, nu mai scrieti asa frumos, exista riscu sa fiti plagiate, nu v-ati gandit la chestia asta? ei , uite, va spui io, este posibil ca cineva sa va plagieze ~p

sfatu lu aiu, in primu rand scrieti in ortografia baicsiana, in al doilea rand, scrieti fraze sinple si concise, gen, io ma fut de zor, mama ie-n pridvor, io vaz suarele, lu gelu-i put picioarele, io l-am iubit, brucan a-ntzepenit, deci chestii dintr-astea sinple si la obiect ~p

va garantez io ca nu va mai plagiaza nimeni :D

succes!
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Sică » Vin Sep 15, 2006 10:59 pm

aiu scrie:bah sica, esti sigur, sigur ca la 27 de ani?

acu' nu sunt eu asa sigur, dar dupa mine iubirea nu isi are rostul (sa nu o simti in toata intrepatrunderea ei pe la o varsta cum ar fi 15,17 sau 20 de ani) la o varsta frageda, de la 17 pan e la 23-25 de ani ar trebui sa experimetezi sa inveti ce inseamna iubirea (sau dragostea) abia dupa 26-27 de ani iti dai seama cand intradevar esti indragosti(a) sau iubesti pe cineva.

weet-weet scrie:O laie! hai ma.. nu stii ce e aia sa te indragostesti, atunci stai cuminte in banca ta..

ai dreptate, am fost fost indragostit (cel putin asa am crezut) de o fata, dar imi dadusem seama ca doar imi placea prezenta ei (si personalitatea) dar nicidecum sa fi fost indragostit, eu sunt intr-un fel romantic, imi place sa fiu matur si trecut cat de cat prin viata atunci cand voi intanli persoana de care ma voi indragosti. Dragostea (si iubirea) este factuta pt. o singura persoana (aleasa sau alesul) alaturi de care sa iti traiesti viata (parerea mea).

p.s. am explicat cam ce simt eu, dar ca sa iti raspund la post: ai dreptate nu prea pot sa ma pronunt la ceea ce a exprimat alisee in jurnanul ei decat prin caterinca asa ca imi cer scuze fatza de ea.
Sică
Junior Member

Mesajde Shaki » Sâm Sep 16, 2006 6:03 pm

weet, foarte frumos, numa ca la mine nu se ascutzeau deloc creioanele, darar buala in ele, care se ascutzeau numa intr-o parte shi li se rupea mina shi alte cele... nu shtiu daca aveau lemnu prost sau daca erau ascutzitorile proaste...

eu acu scriu numa cu pixu shi mi s-a deformat scrisul de tot... daca vezi ce mazgalituri sunt in agenda mea te sperii, crek numa eu shi numa pe moment intzeleg ce scrie acolo :)

darki, darki, ce dor de duca am shi eu uneori... :)

Shaki

Mesajde darkshines » Sâm Sep 16, 2006 6:05 pm

da, river si weet, e sanatos sa fugi dar incep sa cred ca devine o dependenta obositoare :)
pai shaki, te invit la Tulcea pentru cateva zile ;)

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Weet-weet » Sâm Sep 16, 2006 6:23 pm

Multam de sfat eye.. duar ca unu'-i baix si ar cere drepturi de autor.. si nu cred ca am ce cauta pe langa river, darky, shaki.. :)

Sar-na Shak.. erau ascutitorile de vina :D de-aia mama folosea cutitul cand le ascutea..

Darky.. nu e neaparat sa fugi.. sa mergi incet poate ajuta, doar sa fie un pic mai repede decat ceilalti..
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Shaki » Sâm Sep 16, 2006 6:36 pm

[quote="darkshines"]
pai shaki, te invit la Tulcea pentru cateva zile ]multumesc... numai k nu mai am libere decat uichendurile... shi pentru urmatoarea luna nici de alea nu sunt sigura :(

a... weet, de ce te subestimezi, ay??? :D

Shaki

Mesajde darkshines » Lun Sep 18, 2006 5:25 am

shaki, vin si te iau cu japca :D
saru mana darchii:
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 2 (2 membri si 0 vizitatori)
baixinho ©*, darkshines

sa traiesti, nea! :D

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde useru_X » Lun Sep 18, 2006 8:14 am

gaga scrie:ce aveti toti cu camil petrescu in ultima vreme? s-a dat la bac? e la moda?
sa nu raman in urma nu de alta ...

N-am mai citit nimica despre camil petrescu pe forumu asta pana acum, da nu asta e important, important e ca imi place mie. Te deranjeaza scriitorii care sunt mult prea cunoscuti? Faptul ca un autor se studiaza in liceu il descalifica ptr tine? Pe mine ma enervau in liceu doar comentariile idioate ale profesoarelor de romana, mai ales cand era vorba de un scriitor care imi placea mie (sadoveanu, camil petrescu). Eu unul am cativa autori pe care ii iubesc si ii recitesc...nici vb de moda :)

Si ca sa fiu on topic, am citit jurnalul lui weet ... faza cu creioanele ...mi-ai amintit de vremurile cand eram copil comunist, cu cravata de pionier :) si totul era senin si n-aveam nici un gand ...si se lua curentul seara si se spuneau bancuri :)
useru_X
Junior Member

Mesajde Shaki » Lun Sep 18, 2006 2:00 pm

am periat jurnalul lui fluffy de posturi, la cererea acesteia, din cauza evenimentelor nefericite legate de plagiat din ultima vreme
imi pare rau shi sper sa nu se ajunga la astfel de decizii din partea mai multora :(

Shaki

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale