)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

ce parere avetzi despre acest subiect ?

e cel mai bun de pe intreg forumul
23
15%
da. e marfa
37
25%
obisnuit. nimic special
38
25%
un subiect sub'mediocru
15
10%
cea mai mare idiotenie posibila
37
25%

Voturi totale : 150

Mesajde Weet-weet » Vin Sep 15, 2006 1:36 pm

useru_X scrie:pai nu e bine ce ai facut! daca nu face contact perfect exista riscul sa faca scantei si sa se aprinda asa ca ai fost absolut inconstienta :P :) :)

da' acu face contact perfect :D inainte nu facea decat dupa pumni si dumnezei si alte alea.. era rupt, pur si simplu.. eh, important e ca am scapat de draci de fiecare data cand mergeam la buda :D
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Shaki » Vin Sep 15, 2006 1:41 pm

cubule, shi la capitolu traduceri dau cu bata in balta, de exemplu:
OZZY OSBOURNE
A DECLARAT : "EXISTA O PUTERE SUPRANATURALA CARE MA UTILIZEAZA CA SA SCRIU ROCK'N ROLL.

il utilizeaza, mult lol...~p
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Weet-weet » Vin Sep 15, 2006 1:45 pm

eu ma intreb in ce categorie intra Inkubus Sukkubus, dupa ala de-a scris pagina aia..
oricum, penibil omu'
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde cubu » Vin Sep 15, 2006 1:48 pm

Shaki, sunt multe greseli. Una pe care am retinut-o... Electric Light Orchestra e pentru el Light Orchestra, ca apoi sa apara o "alta formatie" pe nume ELO.

Dar asta e interesanta: "DUPA PARTICIPAREA LA CONCERTE ROCK, ACEA PERSOANA ESTE STAPANITA DE UN HAOS, DE O MELANCOLIE SI DE INCLINARE SPRE VIOLENTA SI SINUCUDERE. SE ENERVEAZA FOARTE USOR, STRIGA, SPARGE SI ESTE REVOLTAT. SI UNEORI EXPRIMA PLACEREA PENTRU SANGE, SI GRAVEAZA PE CORPUL LUI, PE OBIECTELE LUI SAU PE PERETI SIMBOLURI SATANICE. SI ARE O MANIE FARA EXPLICARE SI O PASIUNE PENTRU MUZICA ROCK. VREA SA FIE IDENTIFICAT CU CANTARETII; CEVA INVIZIBIL IL ATRAGE FOARTE PUTERNIC."

Concluzia: Shaki, nu te mai duce la concerte la Nightwish, ca umpli dupe aia peretii cu sange de pisica. :D
indescifrabil
cubu

Mesajde Shaki » Vin Sep 15, 2006 1:53 pm

loool... itzi dai seama k numa asta nu ma apuca pe mine dupa concerte rock... cum spuneam cuiva pe mess, poate sunt stapanita de inclinatzia de a ma duce sa beau o bere :D iar dupa un nw, da, s-ar putea sa umplu pe careva de sange cand o sa le vad noua solista... ~p weet, n-au ashtia treaba cu inkubus sau cu formatzii mai obscure din simplu motiv k nu cred sa fi auzit de ele :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Weet-weet » Vin Sep 15, 2006 3:06 pm

Shaki Shaki! da' tu ai vazut ca ti-am gasit pestera? frumoasa inca :D
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde gaga » Vin Sep 15, 2006 3:10 pm

cubulimea ta, da-mi voie sa-ti impartasesc din marea mea intelepciune.

keshu a fost foarte bun preten cu mine pana cand l-am ignorat datorita unor glume (bune dupa parerea lui, de schelí£ dupa parerea mea) pe care domnia sa le-a facut.

nu dam timpul inapoi deoarece nu putem, asa ca, desi imi pare oarecum rau ca am pierdut ceva timp pe acest peron, nu pot sa il fac vinovat de ceva.

e &*^$$(@, asa e el, treaba lui, mult noroc, bafta in viitor, succes si multi bani ii doresc, pe mine persoana lui nu ma intereseshte (cel putin din momentul in care am zis asta pe comentarii la giurnale).

din moment ce nu ma intereseste persoana lui poate sa faca si lobby cu jidanii, negrii si omosesualii impotriva mea pt ca el nu mai exista.

desigur ca ash putea sa iti spun multe despre caracterul unui om ignorat care a inceput sa imi atace amicii, threadurile ... dar cui ii pasa mai nene?

adica esti chiar mai gaga ca mine daca raspunzi la tzatzism tot cu tzatzism, daca ragi mai tare nu te transformi din magar in cal. e obositor schimbul asta de replici: tu esti frustrat; ba tu; tu nu te futzi; ba tu.

fii cub dejtept si fa cum facuram toti in cazul imbecibilului: lasa-l neica sa vorbeasca singur, cu ce te deranjeaza? iti scofalceste ego-ul? io zic ca nu.

acestea ziind fise mi-am incheiat pledoaria, sa fie pace in lume, yada yada.
gaga

Mesajde eyewitness » Vin Sep 15, 2006 3:17 pm

pana cand l-am ignorat datorita unor glume

alea cum ca oribilu mosh ie prietenu tau, nu? si ce baiat fin si intelijent ie iel (om) nu?
tareeeeeeeeeeeee ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde piskeshu » Vin Sep 15, 2006 3:24 pm

Sa fie pace si-n oala ta, Dana.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde gaga » Vin Sep 15, 2006 3:29 pm

alea cum ca oribilu mosh ie prietenu tau, nu? si ce baiat fin si intelijent ie iel (om) nu?

nashule, far'un ban in buzunar si pe strada pierzaniei cu sticla de frectzie galenica in mana daca ash ajunge tot nu ar fi mai rau decat aia. deci dap :D
gaga

Mesajde cubu » Vin Sep 15, 2006 3:50 pm

Dana, pai dupa cum vezi i-am urat somn usor pa si pu la revedere. Pe jurnale m-a deranjat faptul ca a fost un fel de a se lua de Shaki, o fata care nu stiu sa fi deranjat pe cineva cu ceva in mod voit, si cu care a fost magar in nenumarate randuri.

Si stii ce ma doare? Am crezut ca sub masca asta de ........ (ma abtin) se afla un om cu caracter si de treaba. M-am inselat.

Vorba unei amice de-a mea: END OF STORY.
indescifrabil
cubu

Mesajde Invincible » Vin Sep 15, 2006 4:09 pm

A.... Subscriu la ce o spus Mr. Cub in legatura cu Kesu.
Gaga, este cineva cu ochiu pe mine asa ca mai bine tac...
Invincible

Mesajde eyewitness » Vin Sep 15, 2006 4:36 pm

m-a deranjat faptul ca a fost un fel de a se lua de Shaki, o fata care nu stiu sa fi deranjat pe cineva

n-o cunosc personal pe shaki insa, daca careva va indrazni frodata sa se ia de ia, a belit p00la original pe fanclub.ro
eyewitness

Mesajde gaga » Vin Sep 15, 2006 4:39 pm

io ma iau de shaki: uo shaki ca nu ai venit sami gujti tortu de ciucalata, uoooo :P

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 7 (5 membri si 2 vizitatori)
gaga*, Ayala, memetShol

si daca zicetz ca fetei nu ii pasa asta sa io zicetz lu mutu care a jucat la Verona si pe care l-au prins pe "zapada" la Chelsea ~p
gaga

Mesajde Ayala » Vin Sep 15, 2006 4:41 pm

da, keshu e imposibil, foarte enervant, am consumat multa energie sa ascult toate aberatiile lui, cum ca eye e minunat, un om nemaipomenit, gaga e superinteligenta si cu caracter, shaki la fel, desteapta si generoasa, cubu, necko iar, painea lui Dumnezeu, o adevarata familie. ne certam tot timpul.
Ayala

Mesajde gaga » Vin Sep 15, 2006 4:44 pm

a, deci ne pisha numa de ochii lumii, pe la spate ne vorbeste de bine mai ales celor care nu stiu sa construiasca o negatie in franceza dar sunt trandy facand-o naspa?

gata doamna avocat, m-am linistit, sa curga ursusu' :D

cu caracter

tie, ayala, ca o persoana care te autodeclari inteligenta, stiutoare si multe altele (mi-e lene sa caut acum cum te autodeclari), ce intelegi prin caracter? (sari peste partea cu "d'asta am io cu duiumu' da' nu-l vedeti voi)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Ayala » Vin Sep 15, 2006 5:16 pm

care e faza cu negatia in franceza? m-a preocupat franceza vorbita si nu manualele, eu sunt multumita, am o capacitate de asimilare uimitoare :)
nota: touche pas e folosit curent in vorbire, se renunta la ne
nu pot sa sar peste partea cu exemplul personal... e argumentul meu cel mai bun.
caracter inseamna coloana vertebrala, etica, iti asumi propria persoana cu bune si rele, nu arunci in carca altora propriile esecuri. Nu stiu de ce ti-am raspuns, doar e clar ca tu cauti noi motive de galceava, sa zicem ca m-ai prins intr-o faza generoasa.
Ayala

Mesajde cr3tz » Vin Sep 15, 2006 5:27 pm

o tabla , un pool, careva pe ym?
cr3tz

Mesajde Weet-weet » Vin Sep 15, 2006 5:36 pm

Ayala scrie:nota: touche pas e folosit curent in vorbire, se renunta la ne

Nu toti fac asta.. se foloseste des si " n'y touche pas"
Dar avand in vedere cati francezi vorbesc corect sau cati, mai rau, scriu corect.. e posibil sa devina corect fara "ne"

j'sais pas moi..
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde eyewitness » Vin Sep 15, 2006 5:36 pm

ayala, am si io o intrebare, daca pe mocofania esti adulata si pe fanclub renegata, de ce in plm inca te bantzui in curu gol pe langa p00la sculata?

hai c-am dat-o in rime :D
eyewitness

Mesajde gaga » Vin Sep 15, 2006 5:53 pm

eu sunt multumita, am o capacitate de asimilare uimitoare

deci jos palaria in fatza lu matale. alte calitati mai ai? stiu ca stii ca ... e unu' care pana nu e si fudul ... da' ma rog. cine ti-a ucis laudatorii?

sa zicem ca m-ai prins intr-o faza generoasa.

ca daca nu ce imi faceai? hai ca sunt curioasa ...
gaga

Mesajde Ayala » Vin Sep 15, 2006 5:54 pm

nu ma simt nici adulata nici renegata
si nici nu as suporta ideea ca toata lumea sa ma iubeasca :)
plus ca uneori imi place conflictul, releva adevaratul caracter al omului.
doar nu crezi ca ma sperie pl ta?

gaga: pai incepea sa fie plictisitor sa tot aud cat de minunata sunt si ce bine vorbesc franceza, de aia am concluzionat ca francezii si evreii nu au un potential prea mare. am multe calitati, va doresc si voua asemenea. :)
pur si simplu nu iti raspundeam, e cel mai comod.
Ayala

Mesajde Invincible » Vin Sep 15, 2006 6:01 pm

Ayala scrie:da, keshu e imposibil, foarte enervant, am consumat multa energie sa ascult toate aberatiile lui, cum ca eye e minunat, un om nemaipomenit, gaga e superinteligenta si cu caracter, shaki la fel, desteapta si generoasa, cubu, necko iar, painea lui Dumnezeu, o adevarata familie. ne certam tot timpul.

Kesu: daca stii cum sa-l iei iti manca din palma.
Eye: :n:
Shaki: chiar, mai, nu prea o cunosc pe fata asta....
Gaga: o supraestimezi.
cubu, necko -aprob pozitiv. Intereseaza-te de Paiacec, Riverflow,OM,Weet, Nicholas Alex, Uidu, si... Invincible.

Fereste-te sa intri in polemica cu Gaga si Nocturna.
Invincible

Mesajde Ayala » Vin Sep 15, 2006 6:09 pm

Shiva scrie:Kesu: daca stii cum sa-l iei iti manca din palma.
Intereseaza-te de Paiacec, Riverflow,OM,Weet, Nicholas Alex, Uidu, si... Invincible.

pai nu-l mai iau, ca ne certam atat de des ca de cateva zile nu mai vorbim deloc.
da ce, am innebunit? cine are nevoie de atatia prieteni?
Ayala

Mesajde Invincible » Vin Sep 15, 2006 6:13 pm

Eeee... Kesu... da-l naiba...
Ceilalti, iti spun eu sun cool... merita sa iti faci clone ca sa discuti cu ei. :)
Invincible

Mesajde eyewitness » Vin Sep 15, 2006 6:15 pm

doar nu crezi ca ma sperie pl ta?

aaaa nuuu ayala, intelijenta si esperienta ta de viata dobandita prin gugal imi vor demonstra curand ca ezista p00li mult mai dibace si perspicace care iti vor argumenta afirmatia de mai sus. oricum, tu n-ai cum sa te sperii de-o p00la atata timp cat nu jtii ce-i aia. banuiesc ca ne vei da nijte linkuri acu cu poze ca sa ne demonstrezi ca de fapt jtii, nu? hai bajti!
eyewitness

Mesajde Daimon » Vin Sep 15, 2006 6:15 pm

no comment (treimicicisutepatruzecisi9decaractere)

edit: ce dreaq e tolerat invicibilu plii cu toate clonele lui?
Daimon

Mesajde cr3tz » Vin Sep 15, 2006 6:27 pm

din plictiseala?
cr3tz

Mesajde gaga » Vin Sep 15, 2006 6:45 pm

ayalo nu pot sa zic decat ca simtul ridicolului iti este la fel de strain ca bunul simtz. nu faci nici cat o flegma pijkeshiana. si crede-ma ca mi-a dat cineva copy-paste dupa imbecilitatile pe care le debitezi acolo unde esti cap de musca si nici nu am putut sa imi mai beau cafeaua de ras.

esti de o prostie inexorabila. aidi pa.
gaga

Mesajde Invincible » Vin Sep 15, 2006 8:03 pm

Daïmon scrie:edit: ce dreaq e tolerat invicibilu plii cu toate clonele lui?

invincibilu', coaie!

Asa de tare te strange tanga?
:@)
Imagine Imagine Imagine
Invincible

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati