Va plac Talisman?

mai vechi, mai noi; mai dure, mai moi

Va plac Talisman?

Mesajde Faded Existence » Lun Sep 02, 2002 9:46 am

Va plac Talisman??? De ce?
Astept parerile voastre. BYE
"The distance grows
I'm sinking down
And what I lost, it can't be found
Although I try, can't find my way
Faded Existence
Junior Member

Mesajde djdiu » Mie Sep 04, 2002 10:30 am

Apropo..daca ne place Talisman sa zicem de ce .. si daca nu ne plac. Uite nu imi vine sa cred daca acei, cred, fani din ultimul videoclip sun asa fani precum par...
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e :rulz:
I am :cool:
djdiu
Junior Member

Mesajde Faded Existence » Joi Sep 05, 2002 9:28 am

Nu sunt un fan (innebunit etc) Chestia despre fan-fanatic s-a discutat de multe ori. Eu am cumparat albumul lor si imi face placere sa-l mai ascult din cand in cand. Bineiteles ca le-a scazut audienta din cauza ca tinerii nu prea asculta genul lor de muzica, dar nu cred ca e un lucru asa de imposibil ca persoanele din videoclip sa fie fanii lor, OK?? After all, nu uita ca mai demult.....erau si ei in topuri.
"The distance grows
I'm sinking down
Faded Existence
Junior Member

Mesajde dadius » Joi Sep 05, 2002 9:35 am

mie imi plac. chiar f mult.nici eu nu sunt un fan inebunit dar daca ar veni in Resita in concert as da bani ca sa ii vad live. In schimb mie nu imi plac Hi-Q aia. Nu pot sa-i sufar.Si cel mai tare ma enerveaza Dana.Ma calca pe nervi.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Re: Va plac Talisman?

Mesajde Noraxata » Vin Sep 13, 2002 2:10 pm

Nu-mi plac Talinsman pentru ca ma apuca greata cand ii aud si pentru ca falseaza cand canta live.
Noraxata
Junior Member

Mesajde Faded Existence » Lun Sep 16, 2002 6:21 pm

Initial trimis de dadius
mie imi plac. chiar f mult.nici eu nu sunt un fan inebunit dar daca ar veni in Resita in concert as da bani ca sa ii vad live. In schimb mie nu imi plac Hi-Q aia. Nu pot sa-i sufar.Si cel mai tare ma enerveaza Dana.Ma calca pe nervi.

Bine bine si eu as da bani sa-i vad fiindca merita, dar ce legatura au cu HI_Q nu prea inteleg! DE unde te-ai gandit Talisman-Hi-Q nu prea pricep fiindca nu au ABSOLUT nimic in comun. ASA CA What's the point???
"The distance grows
I'm sinking down
Faded Existence
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Mie Sep 25, 2002 11:44 pm

Mda... merg. Fata de celelalte rahaturi din Romania chiar merg. Sunt cam simpli, comerciali, dar au piese destul de melodioase, una peste alta sunt peste medie
Mr Hyde

Mesajde SatyR » Mie Dec 18, 2002 6:28 pm

Talisman suna destul de bine,sunt dupa cum zice si mr hyde peste medie..cred ca Tavi are o voce extraordinara si ma indoiesc ca falseaza atunci cand canta live.....

Numai una rules.....desi varianta Phoenix suna mai bine:)
SatyR
Junior Member

Mesajde Faded Existence » Mie Dec 18, 2002 9:39 pm

Initial trimis de SatyR
Talisman suna destul de bine,sunt dupa cum zice si mr hyde peste medie..cred ca Tavi are o voce extraordinara si ma indoiesc ca falseaza atunci cand canta live.....

Numai una rules.....desi varianta Phoenix suna mai bine:)

Amandoi canta bine...si nici eu nu cred ca falseaza...
"The distance grows
I'm sinking down
Faded Existence
Junior Member

Mesajde Necuratu' » Joi Dec 19, 2002 3:54 pm

Cum jiceau si cei de dinaintea mea, Talisman sunt cam simpli, cam comerciali, chiar cam plictisitori, dar nu cred ca falseaza. Si sunt peste media a ceea ce se canta la noi
Necuratu'
Junior Member

Mesajde salty » Vin Dec 20, 2002 3:11 am

nuh. deloc. patetici. fara clasa. aproape dezgustatori.
some do, some don`t, i might..
salty
Junior Member

Mesajde £ucas » Vin Dec 20, 2002 10:16 pm

Trupa chiar suna bine, pacat de ei ca rockul pe care il canta ei nu mai are trecere, daca ar fi scos ceva in urma cu vreo 10-15 ani ar fi fost o trupa de talie mondiala gen Europe sau Scorpions. Asta este :) romanii totdeauna au fost cu delay.
£ucas
Junior Member

Mesajde genicon » Mar Dec 24, 2002 11:57 pm

Nu, fratele meu... de loc!!!
De cand i-am auzit pe nebuni zicand de Parazitii (era candva prin 99) ca nu isi vand albumele si ca sunt vai de capul lor... cand numai eu cumparasem 2 cd-uri si 3 casete cu acelasi album (nu inrebati de ce, ca nici eu nu stiu) In plus, cei de la talisman mi se par groaznici ca persoana - total antipatici... Asta e... imi pare rau ca nu sunt in ton cu voi...
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde omnem » Mie Dec 25, 2002 12:40 pm

nu ;a
omnem
Junior Member

Talisman

Mesajde ramonaxxx » Lun Iun 21, 2004 10:45 pm

hy!am poze cu talisman si articole cine le dorste sa ma contacteze la ramonahvs@myway.com raspuns garantat
ramonaxxx
Junior Member

Mesajde HABEEB » Lun Iun 21, 2004 10:58 pm

as prefera ceva poze cu tine dezbracata.. talisman o sug la greu! tu faci al fel !? :D
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
HABEEB

Formatia Talisman a reaparut!

Mesajde Razvanu' romanu » Mie Iul 12, 2006 4:13 pm

Dupa o mica pauza artistica,baietii de la Talisman s-au gandit sa "atace"piata muzicala romaneasca si nu oricum ci "inarmati"...cu piese noi si cu pistoale(asta daca ati vazut noul videoclip Senorita)
Vis-a-vis de discutiile de pe forum despre fanii acestei formatii,eu nu pot raspunde decat afirmativ:sunt un mare fan al acestei formatii A-) pentru ca:
1.Alin Oprea este un poli instrumentist si aici nu exagerez,pt ca l-am vazut cantand !
2.Tavi Colen are un timbru vocal deosebit si ceva studii muzicale in spate,canta si la chitara(pt cine nu l-a vazut) si nu falseaza asa cum a scris cineva pe acest forum!
3.Au niste texte simple,dar care ajung la inimile celor care iubesc cu adevarat,impreuna cu acestea concurand si linia melodica,una linistita,romantica si de bun gust,care este pe placul tuturor indragostitilor!
4.Canta "live" baietii astia,Tavi n-a facut niciodata play-back,oricat ar fi fost de ragusit si va dau si un exemplu:festivalul de muzica usoara de la Callatis 2005,la care desi nu a fost in forma maxima,Tavi a dus toate piesele la bun sfarsit.
5.Formatia asta minunata are doi vocali,care se completeaza minunat!
6.Despre formatia Talisman n-am auzit niciodata lucruri rele,oare de ce?Pt ca atat Tavi cat si Alin isi vad de treaba,muncesc si apar mai putin prin mass media!
7.Le-au cantat la americani si n-au facut-o deloc rau mai ales ca le-au zis pe bune,adica "live".
8.Au spart ceva topuri si in tara si in afara.
9.In primii ani de activitate au realizat cca 15.000 de vanzari de albume si au obtinut si ceva discuri si premii.
10.Anul asta implinesc 10 ani de existenta si cu ocazia asta le urez si eu:"La multi ani!"si sa mai vina si prin Bacau,pt ca ultima oara cand au fost la Revelionul din 2004-2005 au emotionat publicul,invitandu-l sa cante impreuna cu ei.Zece puncte pt Talisman deci...nota zece din partea mea!

P.S.:zicea cineva ca are poze cu Talisman!Imi dai si mie?
Razvanu' romanu
Junior Member

Mesajde marian jan » Mie Iul 12, 2006 6:04 pm

mie-mi plac talisman si peshtele.
bravo baixule!
marian jan

Va plac Talisman?

Mesajde Roxana_arad » Vin Iul 21, 2006 8:02 pm

Nu imi place talisman,prefer melodiile straine.:nop:
Roxana_arad
Junior Member

Mesajde myrELLA_05 » Sâm Aug 12, 2006 6:48 pm

imi placeau..pana azi.. :nesigur: ..pana am gasit pe net varianta originala a melodiei senorita..m-au dezamagit baietii...nu credeam k sunt in stare sa faca plagiat.. :nop:
melodia originala se numeste Wish u were here-Antonio Deluca
myrELLA_05
Junior Member

Mesajde Angel18 » Lun Aug 14, 2006 7:44 pm

mie chiar imi plac cei de la Talisman...melodii preferate:"Cantec pentru mama","Bun ramas","Lacrimi de durere",etc
"No, no intentes disculparte
No juegues a insistir
Las excusas ya existían antes de ti
No, no me mires como antes
No hables en plural
La retórica es tu arma más letal"
Angel18
Junior Member

Mesajde aRocka » Sâm Sep 16, 2006 10:21 pm

i'm antonio deluca! i searched 4 my song in the internet and catched this comments. can somebody tell me what's the matter? lol? coz i don't get ur language! i'd b gr8ful! take care
aRocka
Junior Member

Înapoi la Muzica romaneasca