invincibilu stie)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
gaga scrie:ayalo nu pot sa zic decat ca simtul ridicolului iti este la fel de strain ca bunul simtz. nu faci nici cat o flegma pijkeshiana. si crede-ma ca mi-a dat cineva copy-paste dupa imbecilitatile pe care le debitezi acolo unde esti cap de musca si nici nu am putut sa imi mai beau cafeaua de ras.
esti de o prostie inexorabila. aidi pa.
sunteti jalnici... ceea ce poti tu sa zici te caracterizeaza, am mai intalnit personaje ca voi si stiu cam ce potential au.
avand in vedere ca doar doi de pe fanclub sunt in lista mea de ym, e foarte usor de intuit cam ce copy-paste s-a vehiculat si de la cine, imi vine sa rad, doar ym e in mare parte o forma de amuzament (sau de defulare a frustrarilor, dupa caz) cum de nu te-ai prins, isteato?
si eu, care ma complexam ca desi tu ma amuzai pe bune, eu nu reuseam decat sa te fac sa razi fortat....
cat despre aiu, retin doar ceva despre google si ple adevarate. ai facut o fixatie, ti-e chiar greu sa crezi ca exista si oameni diferiti de tine? ma dau pe net doar de cateva luni, tu chiar crezi ca stau ore intregi cu ochii in monitor insetata de noutati?
ple adevarate...ce ziceai, ca nu am cunoscut eu si ca a ta e? ca se gasesc pe net? mai conteaza ce ziceai?
- Ayala
Shiva scrie: Intereseaza-te de Paiacec, Riverflow,OM,Weet, Nicholas Alex, Uidu, si... Invincible.
.
da' io ce treaba am in toata afacerea asta? ia, sa nu va luati de viata mea
multumesc, continuati!

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-

river - Junior Member
eyewitness scrie:n-o cunosc personal pe shaki
io da, ca mea dat nuci (nu dalea din copac) si alte prajituri.
eyewitness scrie:n-o cunosc personal pe shaki insa, daca careva va indrazni frodata sa se ia de ia, a belit p00la original pe fanclub.ro
shaki are pile, shaki are pile, ta na ni na na na.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
io azi am mancat prajituri
prajitura mea preferata e 'excelent', pe care o lingeam de crema aia de ciocolata cand eram mica de ma mozoleam toata, spre fericirea lu maman...
aiutz, eshti f dragutz (k sa vb in rime), a mai zis keshu chestii pe privat care m-au deranjat, da, da asta este, putem trece peste asta, incep sa ajung shi eu la o intzelepciune (ash indrazni s-o numesc
) shi sa ma accept asha cum sunt
... eu o sa continuu sa fac lucrurile care imi plac mie, shi daca e cineva de acord bine, daca este interesat shi mai bine, daca nu, mi se pare firesc, nu putem schematiza lumea in doua categorii precum in pseudotratatele alea de psihanaliza pe care le respingeam, sunt oameni shi oameni, diferitzi intre ei inshishi 
acu am o dilema daca s-o zbughesc maine din localitate pentru 1 zi
prajitura mea preferata e 'excelent', pe care o lingeam de crema aia de ciocolata cand eram mica de ma mozoleam toata, spre fericirea lu maman...aiutz, eshti f dragutz (k sa vb in rime), a mai zis keshu chestii pe privat care m-au deranjat, da, da asta este, putem trece peste asta, incep sa ajung shi eu la o intzelepciune (ash indrazni s-o numesc
) shi sa ma accept asha cum sunt
... eu o sa continuu sa fac lucrurile care imi plac mie, shi daca e cineva de acord bine, daca este interesat shi mai bine, daca nu, mi se pare firesc, nu putem schematiza lumea in doua categorii precum in pseudotratatele alea de psihanaliza pe care le respingeam, sunt oameni shi oameni, diferitzi intre ei inshishi 
acu am o dilema daca s-o zbughesc maine din localitate pentru 1 zi

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-

Shaki - Mesaje: 7089
Da, Aiule , nu-i nimica, am venit doar sa-l parasc un pic pe Piskesh intre doua prajituri. In rest toate bune si frumoase, nu vrei si copy paste cumva?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
n-am parat pe nimeni, da daca asta itzi place sa crezi, foarte bine... nu am chef sa ma implic intr-o cearta
shi n-am mancat doo prajituri, numa una, k tzin la silueta
shi n-am mancat doo prajituri, numa una, k tzin la silueta

aliatzi, right? 

-

Shaki - Mesaje: 7089
Shaki scrie:pe care o lingeam de crema
opa. tan ta niiiiiiiiii
ANTI
-

ce mai faceti dragii mosului, bine? sanatosi?
io culeg cugetari din intelepciunea dudelor mov:
vedeti cum le stie ea ca un om mare pe toate? inchinati-va si pocaiti-va! epoca incoerentzei e aproape!
am mai intalnit personaje ca voi si stiu cam ce potential au.
vedeti cum le stie ea ca un om mare pe toate? inchinati-va si pocaiti-va! epoca incoerentzei e aproape!

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
gaga scrie:ce mai faceti dragii mosului, bine? sanatosi?
bravo, mama, vezi ca poti? ma bucur ca ai reusit s-o lasi pe gaga de cartier acasa, stiam io ca poti mai mult
- Ayala
river scrie:da' io ce treaba am in toata afacerea asta? ia, sa nu va luati de viata mea
multumesc, continuati!
da' ce, nu poate omu sa vorbeasca frumos de tine?
Spre marea mea rusine, am uitat sa-i mentionez pe nbm si aphexwin.
Ayalo, taie invincibilu din lasta de prieteni ca ala-i nebun, e mereu pus pe artzag si-ti sare la beregata pentru simplul motiv ca te uiti urat la el.
Iar in legatura cu Gaga, ai inteles/intuit bine; tiu minte ca odata ii spuneam Danoogle (pe atunci o chema Danone)
Sica, ma Sica.... cum ziceai ca te cheama? Soarbe Zama?

-

Invincible - Mesaje: 2145
Eu sunt zeu... adica zeitza... si sunt invincibil oricum ai carmi-o.
Sica, uite, am poza cu invincibilul. E ala din stanga. Iar in partea dreapta e ala care ti-a tras-o pe-aici -am vazut eu.
El poate sa-ti confirme cat de potent sunt.
Sica, uite, am poza cu invincibilul. E ala din stanga. Iar in partea dreapta e ala care ti-a tras-o pe-aici -am vazut eu.
- Fişiere ataşate
-
- 5piskesh.jpg (15.88 KiB) Vizualizat de 1975 ori

-

Invincible - Mesaje: 2145
shiva scrie:Sica, ma Sica.... cum ziceai ca te cheama? Soarbe Zama?
nu tin minte sa iti fi spus cum ma cheama, probabil ma confunzi cu vre-o rudenie de-a ta.
tot shiva scrie:Sica, uite, am poza cu invincibilul. E ala din stanga. Iar in partea dreapta e ala care ti-a tras-o pe-aici -am vazut eu.
deci in primul rand: ai vrea tu sa arati ca ala din stanga (progenitrua ce esti, sau mamut. Depinde de e preferi)
in al 2-lea rand: numai pune poze cu fiinta de te-a dat nastere pe f.c. fiindca nimeni nu e interesat de ea, ma refer la aia (nu ala) din stanga fiindca nimeni nu e interesat de ea. Mai ales dupa ce spui tu ce si-o trage cu forumisti
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
care-i problema, nevertebrato? nu-ti mai sunt antipatic? sau nu stiai al cui este threadul?
- Fişiere ataşate
-
- pupincooristu.JPG (241.84 KiB) Vizualizat de 2000 ori
ANTI
-

Bre gigele, ce ma urmaresti asa? Stii ca si coiotu ala tot statea pe urmele lui Beep-Beep ... si dejeaba.
-

cutuma© - Mesaje: 3047
nu te urmaresc, doar iti demonstrez cat esti de jalnic. nu te intereseaza ce se scrie pe cm, dar il citesti in fiecare zi, iti sunt antipatic, dar imi citesti ambele jurnale. si incearca, pe viitor, sa nu mi te mai adresezi absolut deloc. cu atat mai putin folosind diminutivul gigele, ca nici eu nu-ti spun tie cretinel.
ANTI
-

Pai Gigi -> Gigel. E asa, un alint ... nu tre' sa-l iei in nume de rau. Si sincer, eu chiar nu te-am bagat in seama, tu insisti sa rascolesti rahatu de 10 ori pe zi.
Nu te inghit cand e vorba de discutiile tale cu mine, pentru ca esti uni-dimensional in cazurile astea. Asta nu inseamna ca ma voi priva de umorul baicsian. Daca vreau sa-ti citesc jurnalu il citesc. Si cu asta fleoshc. Daca vreau sa citesc CM-ul, iar il citesc, si cu asta e fleosch dublu.
Si stii de ce te oftici? Ca nu stii linia ucrainiana de la Steaua.
Nu te inghit cand e vorba de discutiile tale cu mine, pentru ca esti uni-dimensional in cazurile astea. Asta nu inseamna ca ma voi priva de umorul baicsian. Daca vreau sa-ti citesc jurnalu il citesc. Si cu asta fleoshc. Daca vreau sa citesc CM-ul, iar il citesc, si cu asta e fleosch dublu.
Si stii de ce te oftici? Ca nu stii linia ucrainiana de la Steaua.
-

cutuma© - Mesaje: 3047
Utilizatori Activi (pe Jurnale): baixinho ©*, useru_X, Jasmine*
bre, deci traieste. saru' mana Jasmine.
bre, deci traieste. saru' mana Jasmine.
ANTI
-