auci. pai, atunci, bere, bere pentru avariati sa fie! cacafeaua nu merje nicicum, ceiutz nu mai am drept diloc, si prajiturele or sa shie abia diseara la nunta asa ca doar bere, bere pentru avariati pot oferi!
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
Vrei sa ai casa la munte? Vrei cea mai tare masina de pe piata? Vrei vila la mare? Vrei sa iti petreci vacantele in Seychelles? Magazinul nostru iti ofera o gama variata de cuie in care sa iti pui pofta.
acu vine cubu sa-mi zica k e vechi shi e cu femei pe deasupra
aliatzi, right?
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
ma, stiti voi cit imi e de dor de voi? nu cred ca stiti, dar credeti-ma pe cuvint. in curind voi putea sa intru si eu in normalitate cu un nou comp si cu net anexat. acum sunt intr-un club unde ora de net e 3 euroi. da altu nu-i. ma bucur ca l-am gasit si pe asta. pina la noi vesti, o sa continui sa-mi beau in fiecare dimineata cafeluta cu gindul la voi toti. asadar
neatza fetele neatza cub neata ai
neatza kanti
neatza evribodi in za haus
bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aizzz&co only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Neatza Necko
zuzu aiu
seim tu k@tzy, weet-weet, Shak and co.
Necko, de cant ai plecat tu s-a intors lumea cu curu in sus, am scapat iar la cafea. In rest, tot asa, konsulentbranchen er i dag prí¦get af hí¥rd konkurrence.