bine,şi la spovedanie dacă te intreabă dacă ai fost un bun creştin te duci cu dexul la preot?
eu nu ştiu cat de religioasă sau nu e misa(hai mă să-i zicem slujbă că asta e in fond) lui betoven,eu ştiu doar că la mine n-are niciun efect - pur şi simplu muzica nu-mi spune nimic.
acelaşi lucru cu recviemul lui berlioz,deşi muzica e faină,n-are treabă cu biserica.
nu poţi scrie muzică bisericească dacă n-ai inclinaţie in sensul ăsta
apropo,ce treabă are mahler cu panteismul asiatic? mai distrăgea şi el atenţia,că pe vremea aia antisemitismul era in floare(incă mai e)
bruno walter
Moderator: ghionoiul
102 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
holí¶í¶í¶í¶,păi stai niţel,că-ţi dau un link tot de pe ăst forum - să vezi acolo limbaj colorat..
şi-apoi exprimarea mea e incetăţenită,măcar de-aş folosi-o doar eu.
da hai să nu mai vorbim de UE dinamo că am frisoane.
apropo,parlitu ăla de arbitru ce-o fi văzut de l-a eliminat pe thereau.
vorba lu ghionea,dacă la meciurile cu steaua se arbitrează aşa.
nu-i vorbă că nici steaua n-a arătat cine ştie ce,mai palpitant a fost meciul dintre galeria stelei şi forţele de ordine.
noi să fim sănătoşi
şi-apoi exprimarea mea e incetăţenită,măcar de-aş folosi-o doar eu.
da hai să nu mai vorbim de UE dinamo că am frisoane.
apropo,parlitu ăla de arbitru ce-o fi văzut de l-a eliminat pe thereau.
vorba lu ghionea,dacă la meciurile cu steaua se arbitrează aşa.
nu-i vorbă că nici steaua n-a arătat cine ştie ce,mai palpitant a fost meciul dintre galeria stelei şi forţele de ordine.
noi să fim sănătoşi
http://colegu.no-ip.org/muzica/ - de la rautavaara la nørgård....
un computator fără windoze e ca o prăjitură cu ciocolată fără muştar
-
colegu - Junior Member
Cand toată turma ascultă Mozart şi Beethoven, tu preferi să asculţi Leifs şi Silvestrov, că-s mai puţin "obosiţi". M-aş aştepta atunci ca, dacă toată turma ţine cu Steaua şi cu măreţul ei păstor-conducător, tu să ţii cu Cimentul Medgidia sau cu Building Vanju Mare 

Picus canus
-
ghionoiul - Mesaje: 1359
contessa scrie:AlexN! Esti super!!! Nu credeam ca mai exista cineva care sa creada "in gloria oamenilor care schimba destinul omenirii" Trebuie ca esti un tip fericit daca mai poti crede asta. Eu cred ca oamenii care schimba destinul omenirii nu sunt gloriosi ci niste geniali damnati (apropo, ca tot vb despre Beethoven si Missa lui)
Da, foarte fericit, mai ales cand ma uit in lumea larga si nu mai vad pe nimeni care sa corespunda idealului meu. Dar asta sunt eu: cu sentimentele in trecut, cu mintea in prezent, incercand sa-l optimizez, si cu imaginatia in viitor.
Tovarasi, va rog sa lasati off-topicurile, mai ales pe teme fotbalistice. Nu de alta, dar o sa incep dupa aia sa sterg partile din posturi pe care le gasesc eu nesemnificative.
Schmiede, mein Hammer, ein hartes Schwert!
-
AlexN - Junior Member
Aha, s-a trezit Corpodean... 
Da' pe bune acuma, dacă tot eşti un moderator cu iniţiativă, fă şi tu un topic intitulat ceva de genul "off-topic", unde să putem face şi noi un small-talk, o pălăvrăgeală, ceva... Că parcă mai simt şi io nevoia să fac o caterincă mică de colegu nu doar pe teme muzicale

Da' pe bune acuma, dacă tot eşti un moderator cu iniţiativă, fă şi tu un topic intitulat ceva de genul "off-topic", unde să putem face şi noi un small-talk, o pălăvrăgeală, ceva... Că parcă mai simt şi io nevoia să fac o caterincă mică de colegu nu doar pe teme muzicale

Picus canus
-
AlexN scrie:Da, foarte fericit, mai ales cand ma uit in lumea larga si nu mai vad pe nimeni care sa corespunda idealului meu. Dar asta sunt eu: cu sentimentele in trecut, cu mintea in prezent, incercand sa-l optimizez, si cu imaginatia in viitor.
Alex, da-mi, te rog, 2-3 exemple de oameni care s-au acoperit de glorie schimband destinul omenirii. Intrebarea e serioasa, chiar ma intereseaza.
Contesa, pana la urma avem amandoi dreptate, ca-n bancul cu rabinul

Regele si Patria! Nihil sine Deo!
-
Ciuhandru - Burghez monarhist
- Custom user title: Burghez monarhist
ascult leifs că-mi place leifs,ţin cu steaua că-mi place steaua.care-i faza?
echipa mea de suflet e de fapt minerul motru şi fc scuip in jiu,dar se ia alex de mine şi mă ameninţă cu modăreala
una peste alta arbitrul corcoian a fost de 3 parale,d-alea vechi
scuzaţi offtopicu
şi-auzi ce zice postul ăsta: nu mă şterge bre moderatorule trăiţi-ar familia!
echipa mea de suflet e de fapt minerul motru şi fc scuip in jiu,dar se ia alex de mine şi mă ameninţă cu modăreala

una peste alta arbitrul corcoian a fost de 3 parale,d-alea vechi
scuzaţi offtopicu
şi-auzi ce zice postul ăsta: nu mă şterge bre moderatorule trăiţi-ar familia!
-
colegu - Junior Member
total offtopic:
corpodean a greşit că nu i-a eliminat pe petre marin, la o lovitură cu cotul in mecla lui mărgă, pare-mi-se, şi pe tameş care trebuia să ia al doilea galben (probabil că s-a abţinut, ca compensaţie pentru iertarea lui PMarin).
On topic: Bruno Walter a fost un mare dirijor
corpodean a greşit că nu i-a eliminat pe petre marin, la o lovitură cu cotul in mecla lui mărgă, pare-mi-se, şi pe tameş care trebuia să ia al doilea galben (probabil că s-a abţinut, ca compensaţie pentru iertarea lui PMarin).
On topic: Bruno Walter a fost un mare dirijor

Picus canus
-
ultima veste cică, deci, cică dică ar fi afirmat că respectivul arbitru i-a spus lui nicoliţă că după ce dă drumu la joc poa să intre.
acu sigur, arbitrul n-o să confirme, ce-i prost?
ca orice stelist adevărat ce sunt,numai steaua nu-i de vină pentru infrangere,alinierea astrelor,arbitrul,dan voiculescu - astea-s adevăratele cauze.
on topic, intr-adevăr bruno walter a fost un mare dirjor
acu sigur, arbitrul n-o să confirme, ce-i prost?
ca orice stelist adevărat ce sunt,numai steaua nu-i de vină pentru infrangere,alinierea astrelor,arbitrul,dan voiculescu - astea-s adevăratele cauze.
on topic, intr-adevăr bruno walter a fost un mare dirjor

-
colegu - Junior Member
divaghez oleacă de la subiect: ăştia se intrec in scuze puerile, şi la urmă trantesc "că doar Corpodean n-o fi prost să confirme"... Steaua a fost dezavantajată intr-o măsură mult mai mică decat a fost avantajată la Piteşti. In plus, hai să ne gandim ce s-ar fi intamplat dacă toţi preşedinţii de federaţii din ţările afectate de arbitrajele mult mai aiurea la CM din Germania ar fi făcut panarama pe care o fac Jiji şi Meme...
Aşa, revenind... Cică ar fi şi compus nişte simfonii, ştii ceva de asta ?
Aşa, revenind... Cică ar fi şi compus nişte simfonii, ştii ceva de asta ?

Picus canus
-
102 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4