C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
deci buenos dias la evribodi!
pupam la gingii pe ben aflecii aia doi!
ochila, ia vezi bre in bolidu nemtesc daca nu cunva ie cheia de la casa a lu je, ratacita pe undeva peacolo. ie o cheie lunga, cu zimti pe tuate partile, fara breloc, fara inel, fara nimica.
pupam la gingii pe ben aflecii aia doi!
ochila, ia vezi bre in bolidu nemtesc daca nu cunva ie cheia de la casa a lu je, ratacita pe undeva peacolo. ie o cheie lunga, cu zimti pe tuate partile, fara breloc, fara inel, fara nimica.
-
SOD - Mesaje: 6035
zarzarica, caut cand ies din tura
da iejti sigur cai perduto in spaima bavariei?
da iejti sigur cai perduto in spaima bavariei?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
da bre m-a sunat cata chiar atunci de cheie da' la je nu ie. si sa muara titirica daca nu parca tziu minte ca vazui asa ceva pe undeva la gogo, duar daca nu imi imaginesc sau am visat.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
buenos dias la muncitauri
pupam la SODi si aiulicutzelu
pupam la SODi si aiulicutzelu
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
na mers feceu tuata zioa bre
lalei
pupam bestiile alea doo
tzutzu hipzdontlai
reiterez, undi ii gaga?
lalei
pupam bestiile alea doo
tzutzu hipzdontlai
reiterez, undi ii gaga?
-
mnadimineata.
pe mine va rog sa ma loatz incet cu munca, ca io am venit in conced. macar doo zile, ca porma am munci la greu fro doo sactamini cit stau paici. jdemii si jdemii de trebi.
chiar asa, unde-i gaga?
dabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ghfdtrys: gamiaj piciorusele si n dimineata asta in mersu trenurilor care nu circula intre timi si severin cit si in modul de (ne)functionare a feceului. iar am scris postu asta de doo ori. spar sa il ia acum. da dau copy ca sa dau paste in caz ca nu. tre sa intre iel pina la urma undeva. postu.
n-a vrut. am dat paste si incerc iar. gamiaj.
pe mine va rog sa ma loatz incet cu munca, ca io am venit in conced. macar doo zile, ca porma am munci la greu fro doo sactamini cit stau paici. jdemii si jdemii de trebi.
chiar asa, unde-i gaga?
dabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ghfdtrys: gamiaj piciorusele si n dimineata asta in mersu trenurilor care nu circula intre timi si severin cit si in modul de (ne)functionare a feceului. iar am scris postu asta de doo ori. spar sa il ia acum. da dau copy ca sa dau paste in caz ca nu. tre sa intre iel pina la urma undeva. postu.
n-a vrut. am dat paste si incerc iar. gamiaj.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
sa tra-itz
pupam la aiu si SODi
intrebare merluciana: SODilicutzelu, ai gasit chea?
pupam la aiu si SODi
intrebare merluciana: SODilicutzelu, ai gasit chea?
ANTI
-
bre, parola lu' nea baixu de iahu n'am putut s'o sparg da' in schinb am facut rost de numaru de fax a lu' nea aiu
pm, linishte shi pace la munci, am tinp de tanpenii ashadar..sper sa mearga asha pana disear' can ma voi bucura nespus de victoria lu' capriorii!

pm, linishte shi pace la munci, am tinp de tanpenii ashadar..sper sa mearga asha pana disear' can ma voi bucura nespus de victoria lu' capriorii!
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
saru mana, salma
dupa ce ca merge ca o mula, mae si reclama aia de cacat din cauza careia trebuie sa dau de coijpe mii de ori refresh ca sa fac click pe un link.
dupa ce ca merge ca o mula, mae si reclama aia de cacat din cauza careia trebuie sa dau de coijpe mii de ori refresh ca sa fac click pe un link.
ANTI
-
deci nush cum sa zic, da ma duare capu. hai, de beam ceva, mai ziceam, da asa pe gratis... ma simt cam cun picior in gruapa. noroc cu flufa ca mai imi incanta zilele, ca alfel... 

-
weed13 - Mesaje: 1868
buenos dias
anunt merlucian: ma bate gandu sa le trimit o scrisoare dsjgfhajhga care au in posesie acest site din cauza publicitatii agresive pe care o practica. bine, nu trebe sa ma gandesc prea mult daca sa le trimit sau nu, ci daca sa-i injur direct (da-v-as ...) sau folosind cuvintele din dex (sa-mi introduc penisul...).
salutam si pupam la aiu si SODi
anunt merlucian: ma bate gandu sa le trimit o scrisoare dsjgfhajhga care au in posesie acest site din cauza publicitatii agresive pe care o practica. bine, nu trebe sa ma gandesc prea mult daca sa le trimit sau nu, ci daca sa-i injur direct (da-v-as ...) sau folosind cuvintele din dex (sa-mi introduc penisul...).
salutam si pupam la aiu si SODi
ANTI
-
bon dimine
pupam cotzobarlele alea doo
tzutzu hipzdontlai
ce binei acasa...
pupam cotzobarlele alea doo
tzutzu hipzdontlai
ce binei acasa...
-
baics: http://www.fanclub.ro/showthread.php?goto=lastpost&t=10571
shaki, stai bre linistita, ca nu moare site-ul asta, fara 30 de useri
shaki, stai bre linistita, ca nu moare site-ul asta, fara 30 de useri

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
shakule, daca nu mai postam noi, s-or gasi altii...
ia uite ce e pe forumu de muzica clasica sau la italo-disco
plus ca nu cred ca toti cei care intra pe fc intra pe forum. cred ca sunt multi care viziteaza doar portalul...
ia uite ce e pe forumu de muzica clasica sau la italo-disco

plus ca nu cred ca toti cei care intra pe fc intra pe forum. cred ca sunt multi care viziteaza doar portalul...
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958