Coltzul microbistilor - discutzii "amicale"
Moderator: anjin-san
bre, prin primavara ashea, spuneam pe undeva p-acilea ca steaua ar fi mai buna fara carlos. spuneam ca acest carlos ie paralel cu folbalu dar mai ales cu puarta. me-am loat muiele de riguare de la pseudofanii stelijti, atotcunoscatori si atotcuprinzatori ai fenomenului fotbalistic de la noi, cei care merg cu fulare si caciulitze rosalbastre prin metro spre stadion, cei care striga din rasputeri din suptsolu galeriei steliste, acoperiti de gluata similara din jur, muie dinamo sau ne pisham pe rrapid, cei care il idolatrizeaza pe un inbecil agramat si fudul, de la care cunparam prin anii 80 cu o suta de lei galeata de iaurt, propulsandu-l de pe scaunu de mulgator, pe piedestalu valorilor si personalitatilor pe care le-a avut aceasta tara de-alungu istoriei si care, nici in ceasu al 12lea, nu vor sa recunoasca ca acest carlos este un balast, este un balast atat pentru steaua cat si pentru fotbalu romanesc.
rushine carlos, rushine steaua(din pacate)
mi-e ciuda pentru nijte baieti extraordinari precum paraschiv, ghionea, neshu, marin etc, care au mancat gazonu marti seara, sa stea la pula acestui don juan de lisabona de 2 lei, care poate pierde un meci fara nici o remujcare. acest om n-are ce cauta la noi. duce de rapa munca de mai bine de 2 ani a unor uameni, care au visat, au muncit si au realizat
pentru mine 0-3 cu lyon este inacceptabil indiferent de ce scuze mi-ati baga in fata pentru abureala. dati-i pasi lu carlos spre meleaguri lusitane si luati-va un portar...inca mai ie tinp
rushine carlos, rushine steaua(din pacate)
mi-e ciuda pentru nijte baieti extraordinari precum paraschiv, ghionea, neshu, marin etc, care au mancat gazonu marti seara, sa stea la pula acestui don juan de lisabona de 2 lei, care poate pierde un meci fara nici o remujcare. acest om n-are ce cauta la noi. duce de rapa munca de mai bine de 2 ani a unor uameni, care au visat, au muncit si au realizat
pentru mine 0-3 cu lyon este inacceptabil indiferent de ce scuze mi-ati baga in fata pentru abureala. dati-i pasi lu carlos spre meleaguri lusitane si luati-va un portar...inca mai ie tinp
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
dati-i pasi lu carlos spre meleaguri lusitane si luati-va un portar...inca mai ie tinp
ochila. din pacate, carlos este cam cel mai bun portar pe carel poate avea steaua la momentul asta.
din tzara, nafara de coman eu nu vad nici un portar mai bun
dafara, nu cred ca vine unu mai bun.
de bine de rau, in meciul cu standard a pus mana unde trebuia, in meciul cu rapid si dinamo kiev a aparat FUARTE bine.
si inainte de golul ala, parase doo mingi destul de dificile.
din pacate, pastal avem cu asta ne miscam
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
memetule, stii ce faci tu acu? imi spui ca veronica fute cel mai bine in conditiile in care, tuata veata ta, ai futut-o numa pe veronica
du-te bre la montat mujte, pana si stancioiu fost la sportu ii da clasa
carlos este cam cel mai bun portar pe carel poate avea steaua la momentul asta
du-te bre la montat mujte, pana si stancioiu fost la sportu ii da clasa

-
memet, permite-mi sa te contrazic
dupa parerea mea, ce a aparat carlos la kiev nu a fost foarte bine, ci bafta chioara. s-a intimplat sa fie pe coltul pe care venbea mingea (la fel si la suturile cele doua din prima repriza cu lyon). nu vreau sa zic ca un bun plasament nu te face un bun portar, ci vreau sa spun ca - imho - plasamentul lui Carlos se datoreaza doar norocului, si nu stiintei.
si, plm, sa mor io daca nu prefer un portar care nu are reflexe extraordinare la super-suturi, dar care nu scapa mingea printre dejte, unuia caCArlos
dupa parerea mea, ce a aparat carlos la kiev nu a fost foarte bine, ci bafta chioara. s-a intimplat sa fie pe coltul pe care venbea mingea (la fel si la suturile cele doua din prima repriza cu lyon). nu vreau sa zic ca un bun plasament nu te face un bun portar, ci vreau sa spun ca - imho - plasamentul lui Carlos se datoreaza doar norocului, si nu stiintei.
si, plm, sa mor io daca nu prefer un portar care nu are reflexe extraordinare la super-suturi, dar care nu scapa mingea printre dejte, unuia caCArlos
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
nope...ti zic ca veronica fute decent, in conditiile in care numa pa veronica pot sa o fut acum.
carlos nu se poate compara cu tudor (in anii lui buni), hamu (un singur an), stangaciu sau ritli.
aici is cat se poate de "neacord" cu tine. Plasamentul se datoreaza stiintei si faptului ca stii sa apreciezi continuarea fazei. Altfel cum crezi ca portarii mari au mereu plasamentul al potrivit? Is chiar nascuti in cacat?
plus ca tu preferi un portar care in ultimele meciuri ar fi luat 3/4 goluri vs unu singur.
si orcare dintre alea 3/4 insemnau mai mult decat un cacat de gol intrun meci pe care orcum steaua nul abordase cu trebuia si care creca avea fics acelasi final (ca nr de puncte luate).
http://youtube.com/watch?v=WTiJ86V6f6o
golul asta cum ti se pare? stii cam cat a aparat portarul ala inainte de faza asta?
asta ce inseamna, ca din 11 apara 10 si toma paia 1 care era usuara sio ia = portar prost?
carlos nu se poate compara cu tudor (in anii lui buni), hamu (un singur an), stangaciu sau ritli.
plasamentul se datoreaza doar norocului, si nu stiintei.
aici is cat se poate de "neacord" cu tine. Plasamentul se datoreaza stiintei si faptului ca stii sa apreciezi continuarea fazei. Altfel cum crezi ca portarii mari au mereu plasamentul al potrivit? Is chiar nascuti in cacat?
plus ca tu preferi un portar care in ultimele meciuri ar fi luat 3/4 goluri vs unu singur.
si orcare dintre alea 3/4 insemnau mai mult decat un cacat de gol intrun meci pe care orcum steaua nul abordase cu trebuia si care creca avea fics acelasi final (ca nr de puncte luate).
http://youtube.com/watch?v=WTiJ86V6f6o
golul asta cum ti se pare? stii cam cat a aparat portarul ala inainte de faza asta?
asta ce inseamna, ca din 11 apara 10 si toma paia 1 care era usuara sio ia = portar prost?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetshot - Mesaje: 7050
memetule, ai dreptate bre, carlos este un portar de valuare, cam cate meciuri inportante, jen uiefa semifinale, sanpion lig etc tresa mai piarda pe mujchiu lui ca sa realizati ca ie exofla?
-
memet, te incotrezi aiurea, de parca ti-ar da ceva meme sa-l aperi pe carlos.
daca facea o singura gafa, hai doua, trei, ziceam. dar in afara de meciul cu kiev, carlos nu a trecut niciun meci fara o gafa majora sau macar una medie.
zau ca sunt citiva portari bunicei in Romania peste Carlos, pe care poti sa te bazezi macar, nu sa stai cu sufletul la gura la fiecare meci
ma faci sa ma autocitez iarashi. super-suturi inseamna ceva ce nici juninho nu prinde meci de meci, nu orice sut din afara careului.
baizauei, steaua a luat tot 3 de la lyon, nu doar unul
daca facea o singura gafa, hai doua, trei, ziceam. dar in afara de meciul cu kiev, carlos nu a trecut niciun meci fara o gafa majora sau macar una medie.
zau ca sunt citiva portari bunicei in Romania peste Carlos, pe care poti sa te bazezi macar, nu sa stai cu sufletul la gura la fiecare meci
nu are reflexe extraordinare la super-suturi
ma faci sa ma autocitez iarashi. super-suturi inseamna ceva ce nici juninho nu prinde meci de meci, nu orice sut din afara careului.
baizauei, steaua a luat tot 3 de la lyon, nu doar unul

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
h0va, pana nu demult ma suparam pe stelistii care se bucurau de rezultatele slabe ale celor de la Rapid si Dinamo in cupele europene, si nu-i intelegeam. Vazand reactiile tale si statusurile lui Migu de pe mess, incep sa-i inteleg. Nu uita ca voi si Dinamo aveti 0 (zero) prezente in Champions League si nu vreau sa-mi imaginez cu cat ati fi luat-o de la Lyon.
Si o dedicatie speciala pentru Migu, poate nu a vazut-o in seara meciului: "Dinamo. Prezente in Liga Campionilor: 0. Invidie: nepretuita. Pentru toate celelalte exista MasterCard."
Si o dedicatie speciala pentru Migu, poate nu a vazut-o in seara meciului: "Dinamo. Prezente in Liga Campionilor: 0. Invidie: nepretuita. Pentru toate celelalte exista MasterCard."
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
dar nici cu Gaev nu mi-e jena, pe ochii mei.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Aiule, de ce bre omu meu? Ie frate cu tata sau ce?:n: Io inca sustin ca cel mai bun portar de la Dinamo in ultimii a fost babicu. Si totuj Gaev a comis-o iel, da a mai si scos cate ceva.
Cubule, stii bine ca mi-se rupe de echipa aia a vuastra da statusurile alea au fost puse in special ptr opinia publica din Ro care de la o vreme nu se mai satura sa ii pupe in cur pe jucatorii din Ghencea. In rest numa bine.
Cubule, stii bine ca mi-se rupe de echipa aia a vuastra da statusurile alea au fost puse in special ptr opinia publica din Ro care de la o vreme nu se mai satura sa ii pupe in cur pe jucatorii din Ghencea. In rest numa bine.

The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
MiG29-ule, stai linistit, ca nu pup in rect pe nimeni (daca la mine a fost aluzia). da, recunosc, nu am tinut cu ei in tururile preliminare, dar in conditiile in care nu am mai avut o echipa romaneasca in Liga Campionilor, mi se pare logic sa tin cu Steaua. in cupa uefa, insa, stop joc, n-o sa mai tin cu periferia lira.
ANTI
-
mi se pare ca e o regula conform careia cand un stadion are peste 50.000 de locuri pe scaune, un procent trebuie sa fie acoperite. insa nu sunt sigur.
ANTI
-
io creca ie vorba de contractele de sponsorizare/reclame pe care le are FRF pentru meciurile care se disputa pe lia manoliu, uefa champions league avand monopolu sponsorilor proprii neacceptand alte reclame pe stadiuanele unde se disputa meciurile CL
-
vroiam sa inteleg de ce singurul stadion din tara pe care se pot juca meciuri de CL este Ghencea. Si mai exact motivul pentru care indiferent ce s-ar incerca in urmatoarele 10 luni nici un alt stadion din Romania nu va indeplini normele.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Deci dragi suporteri dinamovisti, anu viitor o sa fiti turisti. Dupa cum merg lucrurile, Dinamo ia campionatu, zic io. Bulgaria, Serbia, Croatia, Ungaria, aveti de ales.
Stadionu ala din Stefan cel Mare (teoretic zis stadion) nici in 5 ani n-o sa fie bun de CL.

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
cubule, tu de unde stii? ai vazut la pro teve,nu? ca nu cred ca ai fost vreodata acolo. Asa cum v-ati facut si voi Ghencea stadion calumea, asa si la Dinamo daca se vrea si sunt si bani suficienti se poate moderniza Stefan cel Mare fara probleme.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
migule, nu prea mai poti sa-l modernizezi, adica ie ezat cum ai loa un cacat si ai incerca sa-l glazurezi cu ciocolata. solutia este ras tot si reconstruit. datorita pistei de atletism, orice amenajare esteriuara sufera datorita spatiului restrans. in special peluza dinpre stefan cel mare si tribuna dinspre calea floreasca.
varianta cu sapatu in adancime ca sa elimini pista si sa vii cu tribunele apruape de gazon iar nu tine, panza freatica in zona e la 17m adancime
btw, n-am mai intrat in parcu dinamo demult, fostu stadion pe care juca victoria mai ezista?
varianta cu sapatu in adancime ca sa elimini pista si sa vii cu tribunele apruape de gazon iar nu tine, panza freatica in zona e la 17m adancime
btw, n-am mai intrat in parcu dinamo demult, fostu stadion pe care juca victoria mai ezista?
-
acu plm, intr-un fel aveti si voi dreptate, sa investesti intr-un stadion duar pentru o singura participare in Cl , si aia incerta
, mai bine vorba lu rednic, jucati in pakistan 

-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma