comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
river, sigur esti nascuta in aceiasi luna si acelasi an cu mine ? eu mai mult de 17 primaveri nu-ti dau 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
nanuca, ce naiba te prostishi in alul asta?
necko, asta-i silojism deja

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Necko scrie:
nanuca, ce naiba te prostishi in alul asta?
Da stiu, e varza poza..a doua zi mi-am dat seama...am accentuat f mult culorile cu adobe..anyway nici mie nu-mi place..dar naaa..cand omu ie un pic ametit...multe i se par frumoase~p
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
bufnica, ce dracu bre? ce-i cu poza aia nebuna? parca-i facuta la sala snc, in anu ´82. anu cand dezvirginat primu animal gonflabil cumparat de la perla.
Anyway, nanuk nu mai pune poze cu adobu, ca ai speriat pisica lu vecinu si acum nu mai vrea sa iasa din cuptor!
Anyway, nanuk nu mai pune poze cu adobu, ca ai speriat pisica lu vecinu si acum nu mai vrea sa iasa din cuptor!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
migule, oi fi matale baiat frumos da mai frumos ca titina tot nu ejti, da? asta ca sa n-avem discutii dupe aia
uaty, vaz ca te cam ferejti de camera. jtiu, celebritatea poate fi uneori sacaituare da orisicat

uaty, vaz ca te cam ferejti de camera. jtiu, celebritatea poate fi uneori sacaituare da orisicat

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma