Cum a`ti vrea sa fie emisiunea din vara ?

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Mesajde sandrino » Lun Mai 20, 2002 7:27 am

pana una alta vom trai si vom vedea... cu siguranta va fi ceva super...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde sly » Lun Mai 20, 2002 9:31 am

ai dreptate draga...dar totusi cred ca ar fi mai bine sa fie intr-o discoteca pe plaja decat intr-un parc de scutere ...dar nu depinde de mine sau de ei unde fac emisiunea...as vrea sa dureze mai multe shi sa prezinte shi aspecte din turneul asta...(mihai a filmat cu camera....)
sly

Uffffff

Mesajde AnDrEi » Lun Mai 20, 2002 2:45 pm

Pai eu sunt de parere ca emisiunea din Vara va fi mai k00l intr`o discoteca pe plaja .. bineinteles totul sa fie cat de cat organizat decat intr`un park de sc00tere .. :-( dar .. asta depinde doar de Hi-Q ..

P.S: Poate vor tine cont si de parerile noastre
:con: sper ..

Andrei :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sly » Lun Mai 20, 2002 5:49 pm

cum sa nu tina cont de ideile noastre andrei...?? Florin zicea ceva de un premiu la inceput pt cele mai ingeniose idei de realizare a emisiunii...astept mesajele deorece cred ca i am dat destule idei care s-ar putea materializa intr-o emisiune ff buna...as prefera sa fie intr-o discoteca pe plaja dar sa vedem...
sly

Okeya

Mesajde AnDrEi » Lun Mai 20, 2002 7:16 pm

Initial trimis de sly
cum sa nu tina cont de ideile noastre andrei...?? Florin zicea ceva de un premiu la inceput pt cele mai ingeniose idei de realizare a emisiunii...astept mesajele deorece cred ca i am dat destule idei care s-ar putea materializa intr-o emisiune ff buna...as prefera sa fie intr-o discoteca pe plaja dar sa vedem...

sly si eu i`am dat cateva idei ..dar cred ca .. la urmatoarea emisiune ei trebuie sa tine cont de : Decor & Sonorizare .. restu vine de la sine .. :-) cred ..
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Mar Mai 21, 2002 7:51 am

Andrei corect... mi se pare normal...
sly.. despre ce premiu este vrb...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde sly » Mar Mai 21, 2002 11:19 am

ai dreptate andrei shi decorul shi sonorizarea joaca un rol important in desfasurarea emisiunii ...nu stiu de ce premiu e vorba dar acest lucru l-a zis Florin la inceputul acestui topic(de atunci nu a mai raspuns pe acest subiect) cred ca mediteaza cui sa dea premiul cine stie? :))
sly

Internet`ul e viitorul

Mesajde PreferatA » Mar Mai 21, 2002 11:30 am

Initial trimis de sly
ai dreptate andrei shi decorul shi sonorizarea joaca un rol important in desfasurarea emisiunii ...nu stiu de ce premiu e vorba dar acest lucru l-a zis Florin la inceputul acestui topic(de atunci nu a mai raspuns pe acest subiect) cred ca mediteaza cui sa dea premiul cine stie? :))

sa fie kum o fi numai sa o transmita si pe internet :) asha ar face un pas in fatza :) akuma nu stiu daca antena1 transmite pe internet .. dar o sa ma interesez:P
PreferatA
Junior Member

Mesajde sly » Mar Mai 21, 2002 11:37 am

FLORIN de mult vrea sa faca asta plus ca site-ul formatiei isi va schimba fatza cat de curand , odata cu lansarea noului album prin iunie...va fi un site mai interactiv care va propune shi vizionarea emisiunii pe net(sa speram)
sly

LAnsarea din Iunie

Mesajde PreferatA » Mar Mai 21, 2002 11:43 am

Initial trimis de sly
FLORIN de mult vrea sa faca asta plus ca site-ul formatiei isi va schimba fatza cat de curand , odata cu lansarea noului album prin iunie...va fi un site mai interactiv care va propune shi vizionarea emisiunii pe net(sa speram)

apropo de lansare :) tu vei veni ? :)) si unde v`a avea lok ?
PreferatA
Junior Member

Uffff

Mesajde AnDrEi » Mar Mai 21, 2002 1:35 pm

Initial trimis de PreferatA

apropo de lansare :) tu vei veni ? :)) si unde v`a avea lok ?

Deci voi aiki va da`ti intalniri fara ca eu sa stiu de ele .. bene bene ;P

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Ma oftici! :)

Mesajde PreferatA » Mar Mai 21, 2002 6:59 pm

Initial trimis de Andrei

Deci voi aiki va da`ti intalniri fara ca eu sa stiu de ele .. bene bene ;P

Andrei

si in final unde va avea lok lansare ? si andrei nu stiu unde tzi se pare asta intalnire? la intalnire tre cel putzin doua persoane sa spuna ca vin :)) si din kate vad eu nu a zis nici DA nici NU
PreferatA
Junior Member

Mesajde sandrino » Mie Mai 22, 2002 6:50 pm

din cate stiu eu lansatea va avea loc la bucuresti pe 8 iunie .. .
sandrino
Junior Member

Uffff

Mesajde AnDrEi » Mie Mai 22, 2002 6:53 pm

Mey ... eu unul va astept la Bacau pe data de 24 Mai .. daca vrei sa veniti send me mail : dj_frecky@yahoo.com

Andrei :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sly » Mie Mai 22, 2002 8:23 pm

ceva mai multe detalii despre lansare : 8 IUnie BUCURESTI la TEATRUL DE VARA unde isi faceau ei vechea emisiune TOTUL VA FI BINE ... formatia hi-q va acorda doua scutere(unul la un fan aes din intamplare din public..iar cel de-al doilea la concursul din revista Bravo...cred ca voi ajunge...
sly

Mesajde sandrino » Joi Mai 23, 2002 8:13 am

preferata sa fii prin public poate te alege pe tine din greseala :>
sandrino
Junior Member

Bau

Mesajde PreferatA » Joi Mai 23, 2002 9:20 am

Initial trimis de sandrino
preferata sa fii prin public poate te alege pe tine din greseala :>

eh :)) 'din greseala' ? :)) pe mine viatza m`a invatzat ka nimik nu se intampla din 'greseala' :) sau poate tu te`ai naskut din greseala :PP
PreferatA
Junior Member

CUM ASH VREA EU SA FIE EMISIUNEA

Mesajde PreferatA » Joi Mai 23, 2002 9:31 am

cum mi`ash dori eu sa fie emisiunea din vara ? simplu
nu stiu katzi atzi vazut ED TV de pe HBO insa mie una mi`a oplakut la nebunie
mi`ash dori desi stiu ka nu e posibil :)) ca emisiunea sa fie exact la fel
adika .. ptr cei kare nu au vazut sa se filmeze 24 de ore pe zi :)) sau mai putzin :) si sa vedem kam kum e o zi din viatza celor de la hi-q si in cadrul celor 24 de ore sa faca si emisiunea de 2 ore :)) dar sa vedem si noi culisele :) adika ash dori transparentza si spontaneitate :) cea ce am vazut si pana akuma la Hi-Q asha ka nu ash cere nimik ieshit din comun :)

ceau
PreferatA
Junior Member

o noua idee!!!

Mesajde CCMUSIC » Vin Mai 31, 2002 10:12 pm

Sa incercati sa scoateti din emisiune probele stupide si expirate.
Si ideea ar fi ca sa puneti o piesa a emisiunii care sa fie
cantata de mai multi oameni pe care-i intalniti pe strada.Sau sa faceti un concurs de Karaoke sau de sau ceva live cu i8njstrumente unde sa vina tinerii cei dornici de lansare sa cante (poate veti dscoperi noi talente ,cine stie?)Stiu ca au fost folosite si in alte emisiuni dar le putei face in alte formate mult mai faine.sal!!! :)
MUSIC IS LOVE,LOVE IS MUSIC,MUSIC IS MY LIFE AND I LOVE MY LIFE
CCMUSIC
Junior Member

Boom!

Mesajde AnDrEi » Sâm Iun 01, 2002 5:21 pm

eh :)) 'din greseala' ? :)) pe mine viatza m`a invatzat ka nimik nu se intampla din 'greseala' :) sau poate tu te`ai naskut din greseala :PP

Hehe mey PreferatA si sandrino .. dar vad ca va plake ca sa va intzepati :D .. noah .. eu unul as vrea sa fiu ales din greseala si sa castig un scuter :-))

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sly » Sâm Iun 01, 2002 7:40 pm

oricum scuterul ala dat de hi-q va fi castigat de un prieten asha ca daca mergem la bucuresti unul din noi va avea sansa sa-l castige...
sly

Mesajde sandrino » Dum Iun 02, 2002 8:31 am

Andrei.. stai linijtit ca ne inteleg bine acum :P

sly.. de unde stiii asta ?
sandrino
Junior Member

Mesajde sly » Lun Iun 03, 2002 9:27 am

nu are rost sa spun de unde stiu...
dar asha ar fi logic ...
nu crezi?
sly

Bau

Mesajde PreferatA » Lun Iun 03, 2002 9:53 am

Initial trimis de sly
nu are rost sa spun de unde stiu...
dar asha ar fi logic ...
nu crezi?

daca e tragere la sorti .. nu exista nici o logika :)
asha ka eu sper sa nu fie nika masluit!
PreferatA
Junior Member

Re: Bau

Mesajde sly » Lun Iun 03, 2002 11:14 am

daca e tragere la sorti .. nu exista nici o logika :)
asha ka eu sper sa nu fie nika masluit!

la scuterul de la bravo shi radio contact va fi tragere la sorti dar la cel care il va darui hi-q nu cred ca va fi tragere la sorti deoarece hi-q il va da la un fan prezent la concert...o sa vedem in bucuresti!!
sly

Hmmmm!

Mesajde AnDrEi » Lun Iun 03, 2002 12:33 pm

Presimt ceva.. acel scuter va fi dat cuiva din sala .. si presupun bine ca acel cineva va fi o tipa .. care va arata kewl... deci sly .. daca vii la bucuresti cu acel gand "Scuteru` mi`l da mie" nu mai veni .. desi nu prea cred ca vii .. 100 % ca nu ai sa vii ( asta fiind o alta presimtire de a mea ) :D

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Re: Hmmmm!

Mesajde sly » Mar Iun 04, 2002 8:48 am

Initial trimis de Andrei
Presimt ceva.. acel scuter va fi dat cuiva din sala .. si presupun bine ca acel cineva va fi o tipa .. care va arata kewl... deci sly .. daca vii la bucuresti cu acel gand "Scuteru` mi`l da mie" nu mai veni .. desi nu prea cred ca vii .. 100 % ca nu ai sa vii ( asta fiind o alta presimtire de a mea ) :D

Andrei

deci eu nu tin neaparat la scuterul ala shi daca vin , vin sa stau cu hi-q shi sa ma intalnesc cu minunatii userii de pe http://www.fanclub.ro shi de unde stii ca nu vin?
nu fi asha sigur ca s-ar putea sa ne vedem pe acolo...
sly

Hehehe

Mesajde AnDrEi » Mar Iun 04, 2002 11:23 pm

Initial trimis de sly

deci eu nu tin neaparat la scuterul ala shi daca vin , vin sa stau cu hi-q shi sa ma intalnesc cu minunatii userii de pe http://www.fanclub.ro shi de unde stii ca nu vin?
nu fi asha sigur ca s-ar putea sa ne vedem pe acolo...

Mey sly .. bine faci.. atunci ne vedem la Bucuresti .. si vezi ca vreau sa bem o bere :-)

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Re: Hehehe

Mesajde PreferatA » Mie Iun 05, 2002 7:08 am

Initial trimis de Andrei

Mey sly .. bine faci.. atunci ne vedem la Bucuresti .. si vezi ca vreau sa bem o bere :-)

Andrei

eu vreau stella artois !!!
PreferatA
Junior Member

hihihihiih

Mesajde AnDrEi » Mie Iun 05, 2002 7:26 am

eu vreau stella artois !!!

Deci sa fie 2 stella artois :-)

Andrei
AnDrEi
Junior Member