Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
Shaki, am casit o stire, da nu prea inteleg limba, poate imi traduci si mie.
Burlacii consuma cu 38% mai multe produse alimentare, cu 55% mai multa electricitate si cu 61% mai multe gaze naturale decat barbatii casatoriti, conform unor calcule efectuate in Marea Britanie. Dincolo de problemele personale ale persoanelor necasatorite, aceasta tendinta capata treptat dimensiunea unei catastrofe nationale, pentru ca in afara reducerii natalitatii, vietuirea de unul singur ii creeaza probleme financiare statului.
Sociologii au ajuns la concluzia ca burlacii sunt veritabile gauri negre ale economiei, consumand aproape de doua ori mai multe resurse esentiale decat barbatii insurati si au avertizat ca daca aceasta tendinta se va mentine, in urmatorii 20 de ani Marea Britanie va trebui sa construiasca inca cinci milioane de apartamente.
Psihologii englezi atrag atentia ca acest mod de viata ar putea avea consecinte nefaste. Astfel, s-a descoperit ca barbatii a caror tinerete a coincis cu anii 90, formeaza in prezent o intreaga categorie sociala, pe care au denumit-o "solitarii tristi".
Studiul ia in discutie barbati intre 35-45 de ani care traiesc singuri fie din cauza ca nu-si pot "baga mintile in cap", preferand sa alerge dupa femei, fie ca au fost dezamagiti din cauza unei casatorii nefericite.

Burlacii consuma cu 38% mai multe produse alimentare, cu 55% mai multa electricitate si cu 61% mai multe gaze naturale decat barbatii casatoriti, conform unor calcule efectuate in Marea Britanie. Dincolo de problemele personale ale persoanelor necasatorite, aceasta tendinta capata treptat dimensiunea unei catastrofe nationale, pentru ca in afara reducerii natalitatii, vietuirea de unul singur ii creeaza probleme financiare statului.
Sociologii au ajuns la concluzia ca burlacii sunt veritabile gauri negre ale economiei, consumand aproape de doua ori mai multe resurse esentiale decat barbatii insurati si au avertizat ca daca aceasta tendinta se va mentine, in urmatorii 20 de ani Marea Britanie va trebui sa construiasca inca cinci milioane de apartamente.
Psihologii englezi atrag atentia ca acest mod de viata ar putea avea consecinte nefaste. Astfel, s-a descoperit ca barbatii a caror tinerete a coincis cu anii 90, formeaza in prezent o intreaga categorie sociala, pe care au denumit-o "solitarii tristi".
Studiul ia in discutie barbati intre 35-45 de ani care traiesc singuri fie din cauza ca nu-si pot "baga mintile in cap", preferand sa alerge dupa femei, fie ca au fost dezamagiti din cauza unei casatorii nefericite.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
neatza la tuturor! az' nu cafia, az ceai! din ala bun!
cub, am io un dictionar p'acas', uare o fi bun?

cub, am io un dictionar p'acas', uare o fi bun?

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
Mah Cubule,asculta traducerea la:
"Burlacii consuma cu 38% mai multe produse alimentare, cu 55% mai multa electricitate si cu 61% mai multe gaze naturale decat barbatii casatoriti
Zice ca la cei casatoriti consuma sotia pentru amandoi.
"Burlacii consuma cu 38% mai multe produse alimentare, cu 55% mai multa electricitate si cu 61% mai multe gaze naturale decat barbatii casatoriti
Zice ca la cei casatoriti consuma sotia pentru amandoi.

Si asta trece !
- pacha
neata necko
zuzu cubu
neatza lumi trandave
pacho, te duci la pescuit de te sculashi asa devreme?
zuzu cubu
neatza lumi trandave
pacho, te duci la pescuit de te sculashi asa devreme?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
neatza lumi trandave
mpare bine ca m'AI optservat si pe mine - neatsa si tie
si la neco si la fete neatsa vesela si (pe ici-pe-colo) tzutzuiala
cafeaua ie pe cartela (glumesc, numa pentru nessari ci grintieri; le restu ie la liber)
mpare bine ca m'AI optservat si pe mine - neatsa si tie
si la neco si la fete neatsa vesela si (pe ici-pe-colo) tzutzuiala
cafeaua ie pe cartela (glumesc, numa pentru nessari ci grintieri; le restu ie la liber)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
neata necko
zuzu cubu
bon dimine la lumi
azi am ras doo stacane de clasic si tomna ce-am halit un strugure. paradoxal da strugurii ie fructe bune care io am crezut ca duar zeama obtzinuta din iei ie buna
zuzu cubu
bon dimine la lumi
azi am ras doo stacane de clasic si tomna ce-am halit un strugure. paradoxal da strugurii ie fructe bune care io am crezut ca duar zeama obtzinuta din iei ie buna
-
eyewitness - Mesaje: 19220
neata necko
zuzu cubu
neatza lumi vrednice
cubule, cea mai savuruasa tigare e cea de la altii
zuzu cubu
neatza lumi vrednice
cubule, cea mai savuruasa tigare e cea de la altii

-