C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
nebeme, am acasa mozila, netscape si ie. pe toate imi apar reclamele.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
baics (daca-mi dai voie sa te consiliez): uite aici, pe mozilla (si la netscape e asemanator): EDIT > PREFERENCES > ADVANCED > SCRIPTS & PLUG-INS si debifezi casuta de NAVIGATOR - au disparut toate necazurile, instant (ca bonus iti dispar si o sama de comenzi si butoane de la vbulletin, dar daca ai de lucrat ceva pe forum, te duci si bifezi la loc casuta cu scripturile navigatorului; se poate posta fara scripturi, insa nu poti sa folosesti bold, italic, url, etc decat daca tastezi parantezele patrate si simbolurile folosite)
la opera ai meniul rapid (f11 sau f12, nu mai stiu) si ai comanda de "refuse pop-ups" - te scapa de reclame
si salutam lumea cea vesela
la opera ai meniul rapid (f11 sau f12, nu mai stiu) si ai comanda de "refuse pop-ups" - te scapa de reclame
si salutam lumea cea vesela
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Deci seara buna tutulor!Nu am reparat tasticulatura!
Deci am fgost in conced.Deci am adunat prunele.Deci o sa fac tzuika la iarna.Deci m-am intors la munci.Deci injur, deci.PLM.
Deci iar m-am certat cu fericirea noptilor mele, care inseamna ca iar sunt burlac, care situatie m-a pus sa cumpar un trandair shi mu7lte ciucalatzi romantice, apoi doo belete la contzert la Parazitzii romantici:D
Sper sa-i placa, disc sau ce-o mai vrea ia.
Deci, tgre sa fac baitza, deci mi-e lene, deci:
Beau o tzuika, deci mi-e bine deci...
Deci cum plm se face supa de galushte, ca vreau sa incropesc d-o cina romantica cu galushte!@!??????!!!!
Help, da repede!Pls!
Deci am fgost in conced.Deci am adunat prunele.Deci o sa fac tzuika la iarna.Deci m-am intors la munci.Deci injur, deci.PLM.
Deci iar m-am certat cu fericirea noptilor mele, care inseamna ca iar sunt burlac, care situatie m-a pus sa cumpar un trandair shi mu7lte ciucalatzi romantice, apoi doo belete la contzert la Parazitzii romantici:D
Sper sa-i placa, disc sau ce-o mai vrea ia.
Deci, tgre sa fac baitza, deci mi-e lene, deci:
Beau o tzuika, deci mi-e bine deci...
Deci cum plm se face supa de galushte, ca vreau sa incropesc d-o cina romantica cu galushte!@!??????!!!!
Help, da repede!Pls!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
supa de galujte se face asa: se ia supa la plic in care se rastuarna un plic cu galujte
se incalzejte (ori se racejte, dupa plac)
sau: se invita mandra fericirea noptilor paiaceciene la o crajma unde este unu care stie sa faca supa de galujte, si se comanda si se servejte; daca nu ie bun nici asa, se invita mandra fericirea noptilor paiaceciene la paiacec acasa, si i se prepara o cafea aromata si blanuasa, or un sinplu ness la plicushor, or numa trandafiru romantic
si gata! next level
se incalzejte (ori se racejte, dupa plac)
sau: se invita mandra fericirea noptilor paiaceciene la o crajma unde este unu care stie sa faca supa de galujte, si se comanda si se servejte; daca nu ie bun nici asa, se invita mandra fericirea noptilor paiaceciene la paiacec acasa, si i se prepara o cafea aromata si blanuasa, or un sinplu ness la plicushor, or numa trandafiru romantic
si gata! next level
- kant emir
bre, deci pop-ups ie una si reclamele astea galagioase e alta. Io am firefox si i-am instalat adblock*. Banuiesc ca acelasi mere si pentru mozilla, doar is de-o mama si d-un tata...
*sarna nbm
iedit, ca nu vazusem anuntul disperat al paiacecului
supa de galusti-viteza:
Se iau neste legume (o ceapa, 2-3 morcovi, albitura (adicatelea radacina de patrunjel sau pastarnac), se curata, se arunca in oala, se fierb. Cand is fierte se adauga cub de pui (atatea cate e nevoie la cantitatea de apa). Se scot sau nu legumele, dupa preferinta (unii le vor in supa, altii nu). Se pune piper, daca se doreste. Daca nu, nu. Si acum, la piece de rezistance: galustele. Se ia un ou, se bate bine, se adauga grish, tot batandu-se bine-bine, pana se face o pasta nici prea tare nici prea moale (daca pui prea putin gris am impresia ca se desfac galustele in supa, adica in loc de galuste o sa ai fulgi), se ia cu lingura si se pune in supa. Dupa ce se fierb un pic, se intorc galustele pe partea cealalta, ca sa se faca si pre dansa. Apoi se adauga niste patrunjel tocat, cica si niste apa rece in completare si gata.
*sarna nbm

iedit, ca nu vazusem anuntul disperat al paiacecului

supa de galusti-viteza:
Se iau neste legume (o ceapa, 2-3 morcovi, albitura (adicatelea radacina de patrunjel sau pastarnac), se curata, se arunca in oala, se fierb. Cand is fierte se adauga cub de pui (atatea cate e nevoie la cantitatea de apa). Se scot sau nu legumele, dupa preferinta (unii le vor in supa, altii nu). Se pune piper, daca se doreste. Daca nu, nu. Si acum, la piece de rezistance: galustele. Se ia un ou, se bate bine, se adauga grish, tot batandu-se bine-bine, pana se face o pasta nici prea tare nici prea moale (daca pui prea putin gris am impresia ca se desfac galustele in supa, adica in loc de galuste o sa ai fulgi), se ia cu lingura si se pune in supa. Dupa ce se fierb un pic, se intorc galustele pe partea cealalta, ca sa se faca si pre dansa. Apoi se adauga niste patrunjel tocat, cica si niste apa rece in completare si gata.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
bre, io n-am instalat nica, merge asa (ofcors ca nu folosesc IE, nici macar la supa nu-l pun), numa din setari
edit, pt flaf: bre, daca IE ie din win, iara pe win lor facut flagaii lu bilgheitz, atunci nu reese ca ie brauzar maicro soft?
edit, pt flaf: bre, daca IE ie din win, iara pe win lor facut flagaii lu bilgheitz, atunci nu reese ca ie brauzar maicro soft?
- kant emir
gino, nu ma judeca gresit!
E mul;t mai romantic sa observe fiecare galushca cum aluneca din linguritza in oala!Nu vreau sa stric romantizmu!
Gata!Am plecat sa ma intalnesc cu zana viselor mele!
Uratzi-mi succes!
Multzumesc!
E mul;t mai romantic sa observe fiecare galushca cum aluneca din linguritza in oala!Nu vreau sa stric romantizmu!
Gata!Am plecat sa ma intalnesc cu zana viselor mele!
Uratzi-mi succes!
Multzumesc!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
kantemire, saru mana de sfat, da dacatz zic ca nu gasesc preference in edit ma crezi?
ANTI
-
mpoi... tresa te cred, nah, ceam sa fac? o fi in alta parte (se poate sa apara schimbari, de la o versiune la alta) - la mine e chiar ultima optiune a meniului edit, e jos-jos (sau faci de doo ori alt+e)
da' n-ai gasit nici settings, nica?
da' n-ai gasit nici settings, nica?
- kant emir
bon dimine
pupam bajcaretzii aia doi
tzutzu hipzdontlai
azi iar la biuro de unde va tranzmit un cald salut muncitoresc
pupam bajcaretzii aia doi
tzutzu hipzdontlai
azi iar la biuro de unde va tranzmit un cald salut muncitoresc
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
pai io muncesc in funtie de chef si ieri nam avut absolut deloc, in rest numeri pe dejetelele unui miriapod zilele mele libere dintrun an 

-
buenos dias la muncitauri si sa fi-ti iubiti.
ANTI
-
buenos dias la muncitauri si pupici dulci la aiu si SODi
ANTI
-
bon dimine
pupam matracucile alea doo
tzutzu hipzdontlai
ma bate gandu ca sactamana viituare sa merg panan dubai
pupam matracucile alea doo
tzutzu hipzdontlai
ma bate gandu ca sactamana viituare sa merg panan dubai
-