C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
se supara cineva daca il mai iau putin la carici pe icscaran si pe dobitocii de la acea agentie?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
lunea ie nashpa
mai ales dupa o zi de pescuit cu recorduri de dimensiune a pestelui.
adica ieri am vazut cel mai impresionant peste prins la undita pe olt. adica dimensiunile erau cam de 20x3, masurat in milimetri~p. dansul(adica acest peste record) o reprezentat atractia pentru unicul peste prins de mine intr-o intreaga zi, adica un bibanel cam de o palma lungime.
mai ales dupa o zi de pescuit cu recorduri de dimensiune a pestelui.
adica ieri am vazut cel mai impresionant peste prins la undita pe olt. adica dimensiunile erau cam de 20x3, masurat in milimetri~p. dansul(adica acest peste record) o reprezentat atractia pentru unicul peste prins de mine intr-o intreaga zi, adica un bibanel cam de o palma lungime.
lasa bre, nu mai planje, ca jtiu pe unu care o perdut doo tilifonuri in doo sactamani. in ce priveste lista cu numere, alea pot fi recuperate de la alti cunoscuti(eventual cu multe bonusuri). ce se perde cu adevarat ie alea to psicrit. da deobicei alea trebuie memorate printre neuroni si nu pe aparaturile dijitale.kant emir scrie:aflatz ca meam perdut tilifonu
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
aiu are jurnal?!
da, da ie hidden, numa cativa useri are stetata permisiunea de a vizualiza

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
bine bre, intai merg la gogo in uichend sa pescuim si porama merg in dubai, ie bine asa?
-
urmatoru ca seanunta tenperaturi de 32 de grade climatu ideal cand traje bibanu 

-
nu bre, urmatoru din 2007, plm, ca greu de cap mai iesti. sa te iau pe ocolite, care este primu, deci urmatoru uichend din viata acestei planete?
-
aaaaa, pai zii asa bre no da cotita ca nuntleji, sati traiasca bre. care avand in vedere cele de mai sus reiterez, ma bate gandu sa ma duc in dubai sactamana viituare daca insa insijti sa merjem la pescuit atunci ma duc in noienbrie, deci de tine depinde acu
-
bre, satz traiasaca fetishuara, si sa fie mereu vesela
(amu sa nu crez catz caot vorba - ca tot nu mi-i clara pozitia ta fata de mua; da' ai fata frumusica, si urarea mea ie merluciana)
la restu uamenilor tot veselie si voe buna dorim, casa vetz!
(amu sa nu crez catz caot vorba - ca tot nu mi-i clara pozitia ta fata de mua; da' ai fata frumusica, si urarea mea ie merluciana)
la restu uamenilor tot veselie si voe buna dorim, casa vetz!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
bre, daca sactamana asta merji cu trebi la macdonald atunci merjem la gogo sactamana viituare in uichend si ma duc in dubai dupe, prin noienbrie sa prind targu de tuamna cu reduceri de 50% la electrice ca vreau sami iau o rajnita de cafea
-
bon dimine
pupam biliboacele alea doo
tzutzu hipzdontlai
deci intrai la 5.30 sa vaz daca kante miru ie la datorie si cu regret va tranzmit ca ie o lae, sforaie de se dezunfla uaterbedu
sodi, ma bate gandu maine spre dupaamiaza sa plec la ctza, ce zici de idea mea?
azi sper ca dupa somnu de aznuapte gaga sasi revina la parametrii normali, ieri cu greu a putut sa lege fro fraza coerenta
shaki te intrebai ceva merluc in partea ailalta, nu ma uita
pupam biliboacele alea doo
tzutzu hipzdontlai
deci intrai la 5.30 sa vaz daca kante miru ie la datorie si cu regret va tranzmit ca ie o lae, sforaie de se dezunfla uaterbedu
sodi, ma bate gandu maine spre dupaamiaza sa plec la ctza, ce zici de idea mea?
azi sper ca dupa somnu de aznuapte gaga sasi revina la parametrii normali, ieri cu greu a putut sa lege fro fraza coerenta
shaki te intrebai ceva merluc in partea ailalta, nu ma uita
-
buenos dias la muncitauri
ocserv ca, desi platesc netu pentru optiunea "24 din 24", am numai dimineatza. sa-i in gat.
totodata, pupam la aiu si SODi.
ocserv ca, desi platesc netu pentru optiunea "24 din 24", am numai dimineatza. sa-i in gat.
totodata, pupam la aiu si SODi.
ANTI
-
mersi shaki
mai am o rugaminte, imi poti lista mai jos cele mai tari piese ale ei, ever?
mersi anticipat
mai am o rugaminte, imi poti lista mai jos cele mai tari piese ale ei, ever?
mersi anticipat
-
sa vaz daca kante miru ie la datorie si cu regret va tranzmit ca ie o lae
az no fo posibil, ca am avut alte patemi in plan; da nare nica, maine ma gasejt (da umpic m'ai devreme, casa napuc sa es iar pe strazi)
deci saliu la muncitorash, shim pare bine ca mere feceu
az no fo posibil, ca am avut alte patemi in plan; da nare nica, maine ma gasejt (da umpic m'ai devreme, casa napuc sa es iar pe strazi)
deci saliu la muncitorash, shim pare bine ca mere feceu
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
06:24 marian jan Viewing Thread
Concurs forumistic de interpretari vocale
seringa, ce plm mai trebalui pe forum, ziceai ca tiai termenat tura?
alalei pui de cinpanzei
pupam otrepele
tzutzu hipzdontlai
bre, teoretic azi gaga ar trebui sa funtzioneze la parametrii normali ca ieri pe la 10 mia zis pe yiei ca revine in 10 minutele sia revenit pe la 3
Concurs forumistic de interpretari vocale
seringa, ce plm mai trebalui pe forum, ziceai ca tiai termenat tura?
alalei pui de cinpanzei
pupam otrepele
tzutzu hipzdontlai
bre, teoretic azi gaga ar trebui sa funtzioneze la parametrii normali ca ieri pe la 10 mia zis pe yiei ca revine in 10 minutele sia revenit pe la 3
-
buenos dias la voi si la cei doi gugustiuci, pe care-i pupicesc dulcic
ANTI
-