C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bre, merluc
jtie careva daca exista fro formatie rush cu o piesa boro sau asa ceva?
jtie careva daca exista fro formatie rush cu o piesa boro sau asa ceva?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
sorry shaki, am editat, ma tinea gaga de vorba 

-
aiutz, am gasit p-apruape un arash - boro boro, dar speram k nu asta e ceea ce cautzi 
http://www.youtube.com/watch?v=Nz3Y9cyPT0M

http://www.youtube.com/watch?v=Nz3Y9cyPT0M
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
nu, sigur e rush(formatie) dar titlu cica ar fi boro sau poate in refren poate fi ceva asemanator cu boro, plm, o nepotica am si io 

-
joi
indubitabil che pupam la aiu si SODi
indubitabil che pupam la aiu si SODi
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
lasa, bre, ca de maine nu mai vezi reclama. o sa apara alta, mai mult ca sigur, dar nu tot asta cu cocicolele.
ANTI
-
bah, da feceu asta e dus rau de tot. parca nimica nu mai mere cum trebe.
inalta ordine de idei. deacord cu marianjan.(orice legatura cu reclamele este pur intamplatoare:D)
editare ulterioara ca poate ma ajuta cineva sa pricep:
niste chestii ce le-am mai scris pe alte treaduri apar daca deschid subjectu respectiv, in schimb desi sunt ultimu postator nu se vede chestia asta in lista respectiva. oare ce sa fie? mo fi cenzurat flufa pe threadu de comentarii la poze sau vreo alta mashinatiune?:D
inalta ordine de idei. deacord cu marianjan.(orice legatura cu reclamele este pur intamplatoare:D)
editare ulterioara ca poate ma ajuta cineva sa pricep:
niste chestii ce le-am mai scris pe alte treaduri apar daca deschid subjectu respectiv, in schimb desi sunt ultimu postator nu se vede chestia asta in lista respectiva. oare ce sa fie? mo fi cenzurat flufa pe threadu de comentarii la poze sau vreo alta mashinatiune?:D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
flufa nu cenzureaza ci baneaza, duar stii ca ie...flufa
18:44 Necko* Searching Forums
sarumana tanti necko, cam greu te lasi...convinsa la postat
deci sa va spui, la orele 14.21 ieseam din benzinaria luk aflata la cca 874 m de resedinta de vara a gagalinei. la orele 16.33, intram in ctza trecand pe langa benzinaria rompetrol aflata la cca 217,834 km de resedinta de vara a gagalinei. totu a fost frumos pana la cernavoda pana unde meam petrecut duar fro ora de la bucale insa de la cernavoda la ctza macel, drumuri in lucru, carute, tractorase cu remorci pline cu struguri, tiruri si alte alea. si da, bolidu bavarez prinde viteza aratata de ceas, adica 220 km/h

18:44 Necko* Searching Forums
sarumana tanti necko, cam greu te lasi...convinsa la postat
deci sa va spui, la orele 14.21 ieseam din benzinaria luk aflata la cca 874 m de resedinta de vara a gagalinei. la orele 16.33, intram in ctza trecand pe langa benzinaria rompetrol aflata la cca 217,834 km de resedinta de vara a gagalinei. totu a fost frumos pana la cernavoda pana unde meam petrecut duar fro ora de la bucale insa de la cernavoda la ctza macel, drumuri in lucru, carute, tractorase cu remorci pline cu struguri, tiruri si alte alea. si da, bolidu bavarez prinde viteza aratata de ceas, adica 220 km/h
-
care gagalina in resedintza de vara din ghetou cocea de zor kapia si vinete pentru inca o zacusca si nu a auzit clacsonu cum nu ai auzit nici tu fluieru miletzianului ca viteza sunetului era mai mica decat alu bolidu de pe otostrada 

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bon dimine
pupam paparudele alea doo
tzutzu hipzdontlai, mai bine azi? mai bagam fro videoclipa sa alinam suferinta?
kanti, ozzy crejte, are jesturile lu raducu si lacomia lu lolita. mujca tot. ajtept poze de la noii proprietari si va fac partasi
pe litoral ie cam inorat, ceata pe mare si valuri moderate
racorica si pescarici amortiti
un uichend de vis va urex
pupam paparudele alea doo
tzutzu hipzdontlai, mai bine azi? mai bagam fro videoclipa sa alinam suferinta?

kanti, ozzy crejte, are jesturile lu raducu si lacomia lu lolita. mujca tot. ajtept poze de la noii proprietari si va fac partasi
pe litoral ie cam inorat, ceata pe mare si valuri moderate
racorica si pescarici amortiti
un uichend de vis va urex
-
am anuntat bre si pe feceu pe undeva, erai matale in conced, am avut votu de incredere a lu gaga, ie la uameni buni si iubitori de animale, la mine era greu cu raducu in preajma.
-
buenos dias la muncitauri
pupam la SODi si aiu
bre, merlucius: in ce stadiu e treaba aia cu Mari romani? adica deschidem un poll cu cei 10 sau s-a votat deja? sau n-are sens deoarece subiectul nu merita atata efort?
pupam la SODi si aiu
bre, merlucius: in ce stadiu e treaba aia cu Mari romani? adica deschidem un poll cu cei 10 sau s-a votat deja? sau n-are sens deoarece subiectul nu merita atata efort?
ANTI
-
in ce stadiu e treaba aia cu Mari romani?
parerea mea: lista cu propunerile este, cumva, insultatoare - deci nu!
despre ce si cum s-a votat - nu-s informat, si (tot merlucejte) nu poate sa ma intereseze
parerea mea: lista cu propunerile este, cumva, insultatoare - deci nu!
despre ce si cum s-a votat - nu-s informat, si (tot merlucejte) nu poate sa ma intereseze
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
mneatza.
ochiu vigilent m-a prins si surprins inca de cind faceam probe cu nou meu erdees. domle, ce nseamna tecnologia asta de performanta! merge si pe rijnite vechi si ruginite precum vechiul meu conp de la severin. asadar, iata-ma in fericita postura de a va da binetze si de a va ura o zi meraviliosa.
deci ozzy are stapini noi. ce uameni rai, domle! sa dea copilu!
dabaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
(inostru !!!! nau !!!!)
ochiu vigilent m-a prins si surprins inca de cind faceam probe cu nou meu erdees. domle, ce nseamna tecnologia asta de performanta! merge si pe rijnite vechi si ruginite precum vechiul meu conp de la severin. asadar, iata-ma in fericita postura de a va da binetze si de a va ura o zi meraviliosa.
deci ozzy are stapini noi. ce uameni rai, domle! sa dea copilu!
dabaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
pt userul dimineata pt ca trezeste user marian jan dupa o ora de somn: SPER SA RACESHTI DIN NOU!!!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
neatsa.
jeorj, io cand dilesc mesaje zic treaba asta, nu las utilizatoru-n ceatza ca unde i-au disparut recentele bubuieli mentale
aiule, cum asa, il manca raducu pe ficsu? ce lume cruda, dom'le...
salutam nenea necko
salutam si shaku, desi stim prea bine ca la ora asta e la muelansaredecartealba (suntem alaturi de tine, sufleteste vorbind, asa sa stii
).
jeorj, io cand dilesc mesaje zic treaba asta, nu las utilizatoru-n ceatza ca unde i-au disparut recentele bubuieli mentale

aiule, cum asa, il manca raducu pe ficsu? ce lume cruda, dom'le...
salutam nenea necko

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
salutam nenea neco da ceo mai face nenea angus?
ANTI
-