Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
Mulţumesc pentru aprecieri.
In Crai am intrat dinspre Plaiu Foii pe nemarcat prin Izvorul Căpitanului Orlovski. De la Refugiul Speranţelor(Cabana Ascunsă, nu e marcat pe hartă), am ratat intrarea spre Ascuţit. A trebuit să traversăm cateva brauri pană am dat iar de potecă.
In Crai am intrat dinspre Plaiu Foii pe nemarcat prin Izvorul Căpitanului Orlovski. De la Refugiul Speranţelor(Cabana Ascunsă, nu e marcat pe hartă), am ratat intrarea spre Ascuţit. A trebuit să traversăm cateva brauri pană am dat iar de potecă.
- nodingat
nu-sh ce dracu` m-a pus sa-mi incep ziua cetind cel mai nou jurnal... deci 120db uare cin`/ce te-o fi inspirat nu-m` explic! Da` e de raaaaaaaaaaaaaaaau!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
Un comentariu mai mult pertinent decat impertinent
Inainte de a face comentarii despre cei ce posteaza pe acest forum si despre oportunitatea unui astfel de demers poate ar fi bine sa iti pui la punct lacunele legate de felul in care te exprimi si scrii. Am observat cateva greseli majore de gramatica in textul publicat de tine. Mediteaza putin si la acest aspect pentru ca e neplacut sa constati ca se pot face astfel de greseli elementare de scriere. A scrie corect in limba materna denota respect fata de ceilalti membrii ai forumului si fata de tine insuti, parerea mea desigur, dar cred ca sunt si altii care o impartasesc.
MiG29 scrie:A scris shi altzii literatura memorialistica,da aia chiar iera literatura.Ce facetzi voi aiciea mise pare(imi recunosc astfel ignorantza)un fel de refulare,d-aia de tip "sunt frustrat da incerc sa ma tratez" shi poate starnesc shi un pic de compasiune".Ma rog ie dreptu vostru,da riscatzi sa va ia lumea la poola,fara motiv.In legatura cu ala cu Dinamo,chiar tu ai scris acolo Moshule,shi no o data ci de mai multe ori,da ma rog presupun ca personalitatea umana ie multilateral dezvoltat.Asta ie.Ciau:)
- lorelei79
- Junior Member
lorelai, ca sa citez un clasic inca in veata, inainte de a face comentarii despre cei care posteaza pe acest forum, ar fi indicat sa citesti ceva p-acolosa, unu sau doo posturi, si sa-ti dai seama daca omu ala pe care il critici scrie deliberat asa sau chiar e agramat.
Multumesc pentru atentie. O zi buna.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Am observat cateva greseli majore de gramatica in textul publicat de tine. Mediteaza putin si la acest aspect pentru ca e neplacut sa constati ca se pot face astfel de greseli elementare de scriere.
of-of + mai-mai
dar cum de latz gasitara fics pe migu sal loatz de urechile sale? ca noi stem o gramajuara de agramatz si de incultz, nu ie drept sal penalizatz numa pre iel! datzine si noo din ratzia lui, ca creca avetz de unde
(baizauei, vedetz umpic cu punctuatzia, ca ie ceva problema pe la virgule - unele-s lipsa, altele vor sa supt stitue parantezele - nu ie drept, avem pretentzii de le devese! mai ales ca ie asa de neplacut sa constatz ca se pot face asemenea greseli elementare, cand era atata tinp de meditat, shin sama de ne-bagat! dar noi stim ca nimeni nu ie perfect, asa ca va multzumim pentru atentie si vizita si grija deane elevatziona nivelu)
edit: duamne, ceam facut! mam solidarizat, shold langa shold chear, cucu bu! chear cucu bu! bai misteic, ofcors, dar faptele vorbejte si nu ne mintzejte!
lorelai, aia ie: doo mancari puate strica, da' doo papari nu cred! shapoi, daca mai statz p'aci, sigur m'AI primitz (ca ie superoferta)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
De-abia am intrat pe forum, iar mesajul acela mi-a sarit in ochi, scuze daca v-am jignit, oricum nu o sa stau eu pe aici, nu prea am ce cauta...daca vreau sa scriu file de jurnal pot alege site-uri unde oamenii sunt mai primitori, nu "se incing" de la primul comentariu publicat de un nou venit
Shaki scrie:pisi, te rog sa nu mai raspunzi la parerile unor uamini exprimate acu nu shtiu catzi ani. sau la voi la targu muresh se percuteaza mai greu?
- lorelei79
- Junior Member
Inteleg ca sunteti solidari pe forum si apreciez acest fapt. Dar ma intreb si eu retoric, pana unde merge solidariatatea aceasta? Care ii sunt limitele? Posteaza omul un prim comentariu pe forum si deja toti se coalizeaza impotriva lui. Ciudata urare de bun venit.
kant emir scrie:of-of + mai-mai
dar cum de latz gasitara fics pe migu sal loatz de urechile sale? ca noi stem o gramajuara de agramatz si de incultz, nu ie drept sal penalizatz numa pre iel! datzine si noo din ratzia lui, ca creca avetz de unde
(baizauei, vedetz umpic cu punctuatzia, ca ie ceva problema pe la virgule - unele-s lipsa, altele vor sa supt stitue parantezele - nu ie drept, avem pretentzii de le devese! mai ales ca ie asa de neplacut sa constatz ca se pot face asemenea greseli elementare, cand era atata tinp de meditat, shin sama de ne-bagat! dar noi stim ca nimeni nu ie perfect, asa ca va multzumim pentru atentie si vizita si grija deane elevatziona nivelu)
edit: duamne, ceam facut! mam solidarizat, shold langa shold chear, cucu bu! chear cucu bu! bai misteic, ofcors, dar faptele vorbejte si nu ne mintzejte!
lorelai, aia ie: doo mancari puate strica, da' doo papari nu cred! shapoi, daca mai statz p'aci, sigur m'AI primitz (ca ie superoferta)
- lorelei79
- Junior Member
Am citit cateva comentarii, nu prea multe, ce-i drept, deoarece nu am avut timp, mai am si alte preocupari in afara de a parcurge postarile de pe aceasta pagina.
Dar nici unul nu m-a "zgariat" la ochii ca cel la care am adresat comentariul meu. Asta e...asa sunt eu...aruncati cu pietre ca nu ma deranjeaza. M-am imunizat.
Dar nici unul nu m-a "zgariat" la ochii ca cel la care am adresat comentariul meu. Asta e...asa sunt eu...aruncati cu pietre ca nu ma deranjeaza. M-am imunizat.
cubu scrie:lorelai, ca sa citez un clasic inca in veata, inainte de a face comentarii despre cei care posteaza pe acest forum, ar fi indicat sa citesti ceva p-acolosa, unu sau doo posturi, si sa-ti dai seama daca omu ala pe care il critici scrie deliberat asa sau chiar e agramat.
- lorelei79
- Junior Member
lorelei, sincer nu am nimic cu tine dar se vede ca nu ai citit regulamentul forumului inainte de a te inregistra, nu ai voie sa faci 2 posturi consecutive pe aceeasi pagina in mai putin de 3 ore iar tu ai facut 3, trebuie sa folosesti butonul edit, iti recomand sa faci treaba asta si sa scrii in primul post ce ai scris si in ultimele 2, iar pe acestea din urma sa le stergi, dar repede pana nu te vad moderatorii si iti dau avert sau ban 

bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
oricum nu o sa stau eu pe aici
speram din tuata inima
nu prea am ce cauta
incepi sa-mi placi
daca vreau sa scriu file de jurnal pot alege site-uri unde oamenii sunt mai primitori
daca vreau sa dau muie pot alege centura unde fetele sunt mai primituare, asa si?
Posteaza omul un prim comentariu pe forum si deja toti se coalizeaza impotriva lui.
omu posteaza la intrarea pe un forum un fel de "bine v-am gasit" nu face de la primu post analize gramaticale la un post scris voit la mijto, mai ales cand abarnai tuata istoria si arhivele acelui forum. automat iti iei mui multiple
si da, asta e avantaju forumului nostru, ne cualizam inpotriva pizdelor nefutute ca tine care de la primu post se dau literate si cu picsu sus. crezi ca avem nevoie de useri noi ca tine? te-nseli, ne duare in pics, sunt mii care au venit cretini si au plecat la fel de la primu post. fii fericita, nu esti nici prima nici ultima.
hai bajti in plm
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Desi nu se merita sa ma bag in "cocina" de data asta fac o exceptie de la principiile mele. N-ai de unde sa stii ce fel de pizda sunt eu. Sunt fututa cat se poate de bine asa ca ma doare exact in cot de ce crezi tu.
- lorelei79
- Junior Member
atunci bajti in plm de pe forum, da?
"principii?" looooooooooooooooooooooooooool
"principii?" looooooooooooooooooooooooooool
-
bine, k sa nu zica nbm k suntem rai:
lorelei, regulamentu pe care trebea sa shtii cand te-ai inscris daca citeai sa vanezi agramaticalitatzi p-acolo este:
- nu se da quote la postu anterior
- nu se posteaza consecutiv
daca nu respectzi chestiile astea de acu incolo, ai un ban de la mine
in continuare, ar fi extrem de indicat sa lashi la o parte iuzerii de pe aici sa scrie in ce stil vrea mushchii lor, shi sa itzi incepi un jurnal, daca ai cu ce
spor
lorelei, regulamentu pe care trebea sa shtii cand te-ai inscris daca citeai sa vanezi agramaticalitatzi p-acolo este:
- nu se da quote la postu anterior
- nu se posteaza consecutiv
daca nu respectzi chestiile astea de acu incolo, ai un ban de la mine
in continuare, ar fi extrem de indicat sa lashi la o parte iuzerii de pe aici sa scrie in ce stil vrea mushchii lor, shi sa itzi incepi un jurnal, daca ai cu ce
spor
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
bre, ce-ati sarit mai ca hienele pe saraca* fata?
i-a explicat unu, i-au explicat doi. gata. piua.
gigicontra,
daca era saraca fata, intra cu alt tonus/post
daca era saraca fata, nu-si edita primu post, unde a avut unele afirmatii "deplasate" eufemistic vorbind
daca era saraca fata, nu intra in polemica
daca era saraca fata, n-ar fi avut avocat la nivelu maestrului ienbiem

-
pizdulice, jurnalu tau ie un plagiat sau o copie:
http://www.cafeneaua.com/taxonomy/page/or/64
ps. shaki, te rog sterge acel copi/paste. fanclubu admite duar jurnale originale, in prima auditie
http://www.cafeneaua.com/taxonomy/page/or/64
ps. shaki, te rog sterge acel copi/paste. fanclubu admite duar jurnale originale, in prima auditie

-
Nu inteleg ceva.Din C.V,-ul ei reiese ca:
Aptitudini pratice:
Agramata, Aliterata
Aptitudini lingvistice:
Excelenta vorbitoare a "limbajului de lemn si mahala";
Abilitati foarte bune de scriere si intelegere a limbii lautaresti.
Deci ce avu cu noi?
Sau chiar nu e cine pretinde a fi.
Aptitudini pratice:
Agramata, Aliterata
Aptitudini lingvistice:
Excelenta vorbitoare a "limbajului de lemn si mahala";
Abilitati foarte bune de scriere si intelegere a limbii lautaresti.
Deci ce avu cu noi?
Sau chiar nu e cine pretinde a fi.
Si asta trece !
- pacha
In dimineatza asta am primit 3 pmee din partea lui lorelei79(ma rog au fost scise aznuapte pe cand faceam zzz-uri)
1.Jurnalul este cat se poate de real. Dar l-am publicat pe site-ul cafeneaua. com prima oara. Sub nickul cosmik. Daca vrei iti pot trimite parola mea de logare acolo ca sa fi sigur ca e al meu si numai al meu. Nu sunt o plagiatoare. Imi pare rau ca ai putut crede asa ceva despre mine.
2.
Pot dovedi ca jurnalul imi apartine. L-am publicat mai intai pe cafeneaua.com pentru ca am descoperit site-ul inaintea acestui forum. Datele mele de logare acolo sunt urmatoarele utilizator: cosmiK
parola: *****(edit k@tzy: nam postat parola, dar am incercat'o shi ii buna). Nu sunt o plagiatoare. Imi pare rau ca ai putut crede asa ceva despre mine.
3.Sterge-l daca nu poti avea incredere. Oricum ma simt foarte jignita si nu o sa mai intru pe acest forum niciodata.
Ramas bun!
Deci nu cred ca plagierea ii chiar o acuzatzie buna..
1.Jurnalul este cat se poate de real. Dar l-am publicat pe site-ul cafeneaua. com prima oara. Sub nickul cosmik. Daca vrei iti pot trimite parola mea de logare acolo ca sa fi sigur ca e al meu si numai al meu. Nu sunt o plagiatoare. Imi pare rau ca ai putut crede asa ceva despre mine.
2.
Pot dovedi ca jurnalul imi apartine. L-am publicat mai intai pe cafeneaua.com pentru ca am descoperit site-ul inaintea acestui forum. Datele mele de logare acolo sunt urmatoarele utilizator: cosmiK
parola: *****(edit k@tzy: nam postat parola, dar am incercat'o shi ii buna). Nu sunt o plagiatoare. Imi pare rau ca ai putut crede asa ceva despre mine.
3.Sterge-l daca nu poti avea incredere. Oricum ma simt foarte jignita si nu o sa mai intru pe acest forum niciodata.
Ramas bun!
Deci nu cred ca plagierea ii chiar o acuzatzie buna..
- kahlan
- Junior Member
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale