http://www.eanticariat.net
Poate gasiti ceva care va place sau ceva folositor!
pentru iubitorii de lectura
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
anticariatule, da-mi voie sa nu cred ca preturile afisate la cautare sunt cele reale. Shogun-ul 150.000 si Nobila casa 10o.000 de lei? sa fim seriosi.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
baixinho © scrie:anticariatule, da-mi voie sa nu cred ca preturile afisate la cautare sunt cele reale. Shogun-ul 150.000 si Nobila casa 10o.000 de lei? sa fim seriosi.
de ce ar minti cineva?
- anticariat
- Junior Member
Shiva scrie:anticare, siteuri cu carti gratuite nu cunosti?
Sa inteleg ca te intereseaza e-books?Stiu,dar cu carti in engleza!Esti interesat(a)?
- anticariat
- Junior Member
anticariatule, este mult prea putin. ieri am cumparat Gai Jin cu 45 lei de la un nene de la Universitatii. in librarie costa 80 de lei. in aceste conditii cum as putea sa cred ca Shogunul costa 15 lei, iar Nobila casa este 10 lei?!
ANTI
-
anticariat scrie:Sa inteleg ca te intereseaza e-books?Stiu,dar cu carti in engleza!Esti interesat(a)?
Foarte. ma intereseaza in special cartile de programare.
Daca ar fi si in romana...

Baxule, tu de cand citesti?

-
Invincible - Mesaje: 2145
baixinho © scrie: ieri am cumparat Gai Jin cu 45 lei de la un nene de la Universitatii. in librarie costa 80 de lei. in aceste conditii cum as putea sa cred ca Shogunul costa 15 lei, iar Nobila casa este 10 lei?!
pai sunt in regim de anticariat, deja folosite, cine stie in ce stare. Iar aia de la universitate is scumpi. Mi se pare mult cat ai dat pe Gai Jin.
Ma rog, ma intreb daca la nenea "anticariat" se platesc si taxele postale, ca asta sporeste "pretul" cartii. Si daca, nemultumit fiind de starea in care e cartea primita (ca poate nu corespunde prezentarii initiale), o poti returna.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
Djinn scrie:pai sunt in regim de anticariat, deja folosite, cine stie in ce stare. Iar aia de la universitate is scumpi. Mi se pare mult cat ai dat pe Gai Jin.
Ma rog, ma intreb daca la nenea "anticariat" se platesc si taxele postale, ca asta sporeste "pretul" cartii. Si daca, nemultumit fiind de starea in care e cartea primita (ca poate nu corespunde prezentarii initiale), o poti returna.
Nu stiu daca ati observat,dar sint mai multe persoane care vand carti.Cartile de James Clavell nu sunt ale mele.Trebuie sa te uiti la "contact" si sa vorbesti cu persoana respectiva.Oricum,cartile sint postate de mult acolo si probabil,de aceea au un pret asa bun.
Si,da,taxele postale se platesc,iar in ce priveste starea cartilor,eu trimit si fotografii pentru cine doreste.
- anticariat
- Junior Member
Djinn scrie:pai sunt in regim de anticariat, deja folosite, cine stie in ce stare. Iar aia de la universitate is scumpi. Mi se pare mult cat ai dat pe Gai Jin.
Gai Jin-ul arata super bine. am ramas si eu surprins, serios. de fapt, cred ca aceasta carte nici nu a fost deschisa. si 45 de lei nu mi se pare mult in conditiile in care (a) anul trecut era 40 de lei si (b) la librarie costa de doua ori mai mult.
tanti GaiGina (~p~p~p~p~p), am peste 2.000 de carti acasa, multe cumparate de parinti, recunosc, si nu-mi permit ca eu sa achizitionez stifturi. arunca un ochi in atasament, dar exista posibilitatea sa nu te impresioneze ce-i acolo. oricum, mai am.
- Fişiere ataşate
-
[Extensia xls a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
ANTI
-
breh, io-mi amintesc sa fi dat atata sau chiar mai putin pe toate cele 5 volume ale Ciresarilor, care din punctu meu de vedere meritau mai mult decat Gaijinu
Cam amestecat alfabetu din biblioteca matale; io le-as fi pus dupa autori.
Daca ai tai au carti de pe vremuri, n-au si colectia aia SF (brosurici) care aparea la un moment dat? (au si ai mei niste cateva zeci) si din care am citit si eu si frate-meu de nu ne mai saturam, mai ales inainte de '89, cand sefeu cam scartaia...
Pe vremuri ma apucasem si io sa cataloghez tot ce-aveau ai mei, cu editura, an, editie, eventual acu as pune si isbn
numa ca n-am mai actualizat de mult, intre timp au aparut calculatoarele, dar nici macar cartile mele proprii nu m-am invrednicit sa le var intr-o baza de date, chit ca m-am apucat sa invatz Access special pentru asta 

Cam amestecat alfabetu din biblioteca matale; io le-as fi pus dupa autori.
Daca ai tai au carti de pe vremuri, n-au si colectia aia SF (brosurici) care aparea la un moment dat? (au si ai mei niste cateva zeci) si din care am citit si eu si frate-meu de nu ne mai saturam, mai ales inainte de '89, cand sefeu cam scartaia...
Pe vremuri ma apucasem si io sa cataloghez tot ce-aveau ai mei, cu editura, an, editie, eventual acu as pune si isbn

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
nu io am ordonat cartile, ci tata, intr-o vreme in care abia descoperise excel-ul.
brosurici d-alea nu stiu daca exista in biblioteca, dar parca sunt la bunica. apropo, sunt si acolo vreo 500 de piese, care tot ale mele vor fi laomomendat.

ANTI
-
14 mesaje
• Pagina 1 din 1