deci asear mam imbatat rau tare, am plecat cu neste necunoscuti sa mai beau si mam trezit de dimi intrun loc care nul stiam, cu neste oameni pe care nui stiam.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive FOUROFAKIND
sa traiti, sanfloriti, ca merii ca perii, la anu. naiti, daca tiam trezit az nuapte, fe bine. ma bucur! daca nu, o sa incerc nuaptea asta pe la vreo 2 jumate, asa.
az sedintz in care vior fi prezentatz noi nostrii colegi, inclusiv cei trei de la sport ("un baiat pasionat si doua gagici inteligente"; am incheiat citatu).
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
dormitam cu jamu larg dajchis, mam trezit in vuietu valurilor sparganduse de tzarm
visatam ca mantorceam din tailanda si sa prabusit avionu prin desert, prin peninsula arabiei. nu mantrebati de supravietuitori ca la inpactu cu solu mam trezit. dacaj avea o carte de vise vaj zice ce si cum da nam asa ca sunteti la fel de nejtiutori ca si mine
kante mire, prinsesi glascior?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
"daca avion pupat cu solu visa-vei, mare tristetze la asternut vei capata; iar daca penin sula arabeasca va primi botu avionului, peni sul tau in veci oral nu va mai pupa"
"iar daca la inpactul cu solul te vei trezi, abar nu vei avea de supravietzuitori"
asa grait-a cartea tailandezo-arabeasca a visurilor aeriene romane
da bre, mam mai inviorat umpic cu visu tau
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
deci io am visat ca dadeam intreviu la ue pe un vapor si la cuada la interviuri ierea si shaku (deci nu-ti face griji ca te concediaza aia, visu meu premonitoriu zice ca te angajezi la ue ), carele mi-o aratat p-un tip de astepta si el si cand ma uit io mai bine, ierea solistu de la za rasmus tare simpatic. deci mai departe nu va zic*.
*ps - decat ca am loat interviu ** ** de fapt, dupa cartea de vise a lu kantemiru, asta nu e de bine, inseamna ca nu-l iau
bre, io zic asa: nu va mai framantatz voi cu ceatz visat, ci postatz frumos si ordonat detaliile, si, in functzie de unele trebi (da, gandizti-va la spaggi si onorarii), vi le interpreteaza bajeatu
alfel salutari calde si cu miros de cafea adevaraciuasa, in ciuda nesssssssului sha altor chimicaluase
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine