David Bisbal lanseaza un nou album!

ce-a fost pe Muzici o data

David Bisbal lanseaza un nou album!

Mesajde alinabisbalina » Mie Oct 04, 2006 12:52 pm

Salut,sunt noua pe acest forum! Sunt o impatimita a muzicii latino si, in special, a muzicii lui David Bisbal. E posibil ca multi dintre voi sa nu fi auzit de el, insa va garantez ca este un artist cu calitati vocale exceptionale. Pe 3 oct. a lansat un nou album intitulat Premonicion, cu un stil unic de pop-rock latino. Daca aveti curiozitatea sa auziti cum suna muzica lui va rog sa ma contactati, cu certitudine nu o sa va para rau.
Stiu ca in Romania genul asta de muzica e perceput ca fiind un pic telenovelistic, dar va asigur ca nu e nimic de genul asta. Eu personal am asistat la un concert de-al lui si pot sa spun ca nu degeaba este castigatorul a unui premiu Grammy, doua premii Billboard si premiul pentru cel mai bun solist latino la World Music Awards,etc
Ei, ce ziceti, v-am starnit un pic curiozitatea?
alinabisbalina
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Oct 04, 2006 1:37 pm

Nu, pentru ca l-am vazut pe marele artist o singura data si mi-e de ajuns.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde alinabisbalina » Mar Oct 10, 2006 12:31 pm

Nu e nici o problema daca nu iti place. E optiunea ta, dar sunt convinsa ca nu se justifica ironia si ca esti o persoana inteligenta care poate admite ca muzica e atat de diversificata tocmai pentru a satisface o multitudine de gusturi. Ar fi fost mai corect sa nu raspunzi unui mesaj care in mod evident nu te intereseaza.
alinabisbalina
Junior Member

Mesajde kant emir » Mar Oct 10, 2006 12:46 pm

Ei, ce ziceti, v-am starnit un pic curiozitatea?
bre bisbalino, bun bilbordu, bunbun, brava bisbalului

in rest - abarnam, nu mi-ai starnit nica

(si promit ca sterg mesajul, pentru ca chiar nu ma intereseaza - are nume prea urat! ia: bisbal, bisbal, bis-bal bi-sbal - suna ca draq!))
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde piskeshu » Mar Oct 10, 2006 12:51 pm

alinabisbalina scrie:...esti o persoana inteligenta care poate admite ca muzica e atat de diversificata tocmai pentru a satisface o multitudine de gusturi.

Desigur, prostii tre sa aiba muzica lor.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Shaki » Mie Oct 11, 2006 12:04 pm

keshule, poate vrei sa-tzi dau un avert. daca nu te intereseaza, posteaza in alta parte, sau deschide tu nishte threaduri despre formatzii mai 'inteligente'
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde alinabisbalina » Mie Oct 18, 2006 3:40 pm

:calm: Am crezut ca acesta este un forum in care se poate discuta liber despre toate genurile de muzica. Desi nu as vrea sa ma cobor la afirmatiile tale, sunt sigura ca daca ne-am compara studiile nu ai mai fi atat de curajos.
Ma rog, eu iubesc muzica lui David Bisbal, este un talent imens care are niste prestatii live impresionante (chiar am fost la unul din concertele lui) si care, spre deosebire de alti artisti, are un respect imens pentru publicul sau. Iar noul sau album este rezultatul colaborarii unor producatori de talie internationala si cu siguranta va avea un impact pozitiv asupra iubitorilor genului.
alinabisbalina
Junior Member

Mesajde kant emir » Mie Oct 18, 2006 4:07 pm

Desi nu as vrea sa ma cobor la afirmatiile tale, sunt sigura ca daca ne-am compara studiile nu ai mai fi atat de curajos.

aaa, plecaciune, multa si adanca plecaciune! poi ce natz spus de lance put ca avezt studii, ca alfel se purta lumea cu dvs! poi noi de unsa jtim ca avetz studii? daca nu spunetz nica de iele, nu se vede, deci nu ie vina nuastra!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde memetshot » Mie Oct 18, 2006 4:51 pm

cu riscu sa ma avertizeze shaki care ea e guata rea....studiile ca studiile, da daca e sa va comparati nickurile, belisi michidushu chesule.
alina bisbalina LOL
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde alinabisbalina » Lun Oct 23, 2006 12:04 pm

Si eu ar trebui sa ma simt descurajata acum? As fi putut sa imi aleg un nick aiurea numai asa ca sa ma dau interesanta, dar nu simt nevoia sa impresionez pe nimeni.Mi s-a parut normal sa intru pe un forum de muzica si sa vorbesc despre preferintele mele muzicale. Ati putea si voi sa faceti acelasi lucru. De exemplu sa imi spuneti si mie care muzica se califica la voi drept inteligenta si daca ati avea si argumente in loc de ironii inutile ar fi perfect.
alinabisbalina
Junior Member

Mesajde crissy » Mie Oct 25, 2006 3:34 pm

cine-i David Bisbal ?
crissy
Junior Member

Înapoi la De pe muzica