)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=497889#post497889
nebemeule, citind ce ai debitat pe aici, mi-am adus aminte de urmatorul banc:
.
Prof.: Intrebare de nota 8: Stie cineva la ce materie avem examen acum???
Nimeni nu stia nimic ...
Prof: Intrebare de nota 5 : Stie cineva ce culoare are cartea??
Din ultimile randuri se aude o voce: Muistul chiar vrea sa ne pice!!!
Nu mai formulez nimic. sunteti prea destepti pentru a pricepe.
--
De azi inainte "Nepretuitul" se va numi "SillyClub"
nebemeule, citind ce ai debitat pe aici, mi-am adus aminte de urmatorul banc:
.
Prof.: Intrebare de nota 8: Stie cineva la ce materie avem examen acum???
Nimeni nu stia nimic ...
Prof: Intrebare de nota 5 : Stie cineva ce culoare are cartea??
Din ultimile randuri se aude o voce: Muistul chiar vrea sa ne pice!!!
NBM:cind o sa ai timp sa-l formulezi, POATE ramine deschis
Nu mai formulez nimic. sunteti prea destepti pentru a pricepe.
--
De azi inainte "Nepretuitul" se va numi "SillyClub"

-

Invincible - Mesaje: 2145
am si eu o dilema pe care vreau sa o rezolv, sper sa ma poata ajuta cineva de pe forum
de o saptamana de cate ori am timp caut pe net episoade de desene animate cu spiderman si cu x-men (nu evolution, ala mai vechi de il da acum pe jetix), nu stiti niste site-uri de torente unde le-as putea gasi?
va rog sa nu imi spuneti de dc, fiindca cum am eu netu e mai complicat si nu pot intra decat pe un hub cu 10-15 oameni pe el, si asta in zilele bune
va rog ajutati-ma sunt disperat
de o saptamana de cate ori am timp caut pe net episoade de desene animate cu spiderman si cu x-men (nu evolution, ala mai vechi de il da acum pe jetix), nu stiti niste site-uri de torente unde le-as putea gasi?
va rog sa nu imi spuneti de dc, fiindca cum am eu netu e mai complicat si nu pot intra decat pe un hub cu 10-15 oameni pe el, si asta in zilele bune
va rog ajutati-ma sunt disperat

bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
bondimne. eram in trecere sa vad cesentampl ape aici. inca e liniste.. nu urla reclamele.. totu bine
-

Daimon - Mesaje: 5074
deh, Daimuane, nuaptea ie linijte, ca politzaii duarme: nu amenintza cu bulanu, nu face (iei, politzaii) glumitze de doi lei din cei ushurei:
vezi ce haz nebun are iei? si ce frumos mai glumejte?
deci asta iera in mintea mea acuma
umpolitzai scrie:Domnu Praslea, stiu ca in cazu tau ejacularea e-n gura, nici nu-mi inchipuiam altfel, vezi ca exista un thread aci pe sex despre inghitit pro sau contra.
De asemenea, mai usor cu glumitzele de doi lei ca s-ar putea sa-ti iei zborul spre alte zari!
vezi ce haz nebun are iei? si ce frumos mai glumejte?
deci asta iera in mintea mea acuma
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
da, votez cu kantemirul (prietenul meu cel mai bun). Userul piskeshu este rasist! Ma facut cioara, zicea sa zbor in alta parte. Daca sunt mai negru, asta este pentru ca asa ma facut mama, dar nu inseamna ca sunt cioara, nu? Chiar daca mai fur din cand in cand cate o furculita de la restaurantul unde muncesc. Da nu o fur ca sclipeste, ci pentru ca asa simt eu nevoia.
Si nu vreau sa se supere lumea pe mine, ca sunt nou aici si imi deschid gura tare.
Ie meseria mea, fiind un utilizator al Internetului v1.0 pe fc, sa critic alti useri, posturile lor, jurnalele lor. Daca nu spun, de unde sa stie iei? Deci critica constructiva, nu? Daca exista de la inceput, poate userul SOD nu punea poza cu gainii si animale, sau sophie PUNEA poza cu gainii si animale.
Si nu vreau sa se supere lumea pe mine, ca sunt nou aici si imi deschid gura tare.
Ie meseria mea, fiind un utilizator al Internetului v1.0 pe fc, sa critic alti useri, posturile lor, jurnalele lor. Daca nu spun, de unde sa stie iei? Deci critica constructiva, nu? Daca exista de la inceput, poate userul SOD nu punea poza cu gainii si animale, sau sophie PUNEA poza cu gainii si animale.
- Praslea Tudor
- Junior Member
piskeshu scrie:Kant EMir, te manca-n ****?
olueiz
care plutejte in buda pana il apesh tu cu peria, casa easa aieru din iel si sa se duca, casa nutz mai fie rusine de rusinea iei (ca daca vede cai vazut? si se prinde ca teai prins?)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
nu va mai luati de mame
praslea, vezi ca pe tastatura este un buton pe care sunt desenate doua linii, una sub cealalta. apasa din cand in cand pe el.
praslea, vezi ca pe tastatura este un buton pe care sunt desenate doua linii, una sub cealalta. apasa din cand in cand pe el.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
ce'acetz voi? eu nu prea bine, ma enerveaza si ma dezamagesc tot felul de chestii. ma simt iarasi dizident pe aici ca acum vreo 2 ani jumate..
-

asa e probabil firea omului cu amagitu si dezamagitu..
oricum chestia cu dizidenta, in ghilimele evident, e putin exagerata.. atunci eu n-am simtit-o si acum nu eu sunt in cauza de fapt. ramane insa sentimentu pe care l-am avut atunci alaturi de inca 3 oameni.
oricum chestia cu dizidenta, in ghilimele evident, e putin exagerata.. atunci eu n-am simtit-o si acum nu eu sunt in cauza de fapt. ramane insa sentimentu pe care l-am avut atunci alaturi de inca 3 oameni.
-

-

nu se stie niciodata bre. pana una alta noi sa fim sanatosi, br sa curga si tigarile sa nu se scunpeasca.
-

bre migurila, sa muara miraculosu de ciuda.. da sa mor eo daca mai trec prin constanta si nu ma vad cu tine.
-

Nu uitati sa va dati ceasul inapoi cu o ora.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117