Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
n-am mai citit de multa vreme jurnalele de aici. l aun moment dat le urmaream, la un moment dat vroiam sa imi fac si eu. m-a apucat melancolia cand am citit ultimul post a lui SOD.. m-a facut sa ma gandesc la tot felul de momente.. nasol sentimentul asta de sfarsit de epoca.. parca am fi undeva intre baudelaire si des esseintes..
probabil ca n-are prea multa coerenta comentariul meu... asta e..
probabil ca n-are prea multa coerenta comentariul meu... asta e..
-
Daimon - Mesaje: 5074
sod aste ie vreun gigea pe aici? mie nu mi-a placut deloc jurnalu lui. parca-i eminescu. sau creanga. mai bine ca a plecat.
PS. Sper ca sophie sa nu plece niciodata! jurnalul iei este foarte frumos si ma inspira sa mai scriu poezii in al meu. Uite, chiar acum ma duc sa scriu ceva. Sper sa va placa

PS. Sper ca sophie sa nu plece niciodata! jurnalul iei este foarte frumos si ma inspira sa mai scriu poezii in al meu. Uite, chiar acum ma duc sa scriu ceva. Sper sa va placa

- Praslea Tudor
- Junior Member
Nush daca e vreun gigea dar avea cativa prieteni din cate am vazut eu. Si nu inteleg de ce tu ca nou-venit (ca si mine de altfel
) trebuie sa zici nush ce despre niste oameni care au stat ani intregi pe forum. No offence, dar poate ca nu erau multi oameni caruia ii placeau jurnalul lui, insa erau oameni caruia ii placeau de el ca om. eh eh... sa ma bag si eu repede in seama, avocata poporului. Mie mi-a placut jurnalul lui SOD pe alocuri, era si funny si serios, dadea dovada carevasazica de mare complexitate. 

- FleurDuLys
- Junior Member
vaivaivai, fleor, da' di ce nu lesh tu pe praslea sa se afirme? ete ce poesie frumuasa a scris iel! uite o proba:
A plecat SOD
Da´ a ramas Sophie
Mai bine mananc un cod
Cu mustar si lipie
deci sofia (ca si lipia) are fanii iei! vezi? optservi ineditu? omu face simultan doo trebi: scrie la jurnalu propriu, shin acelash tinp (si aceeash scriere!) face si comentariu la jurnalele altora:
Jurnalu lui SOD nu ie misto
A lui Sophie ie misto
casa nutz mai spui de sinceritatea cu care declara ca iel (nounoutz venit, dupa cum bine optservai) se bucura ca pleaca SOD - deci are simtz practic: mai putzini cititori la jurnalu lu SOD inceamna mai multz cetitori pentru jurnalu lui
brava, prasleo, brava! tzineo tot asa! (numa aibi grija, ca sofia are copil* de zece ani, asa ca nu mai incerca son barligi, ca nu creca pune botu)
copilu are ani zece
si la minte ne intrece
(si pe ma-sa o intrece
ca duara are ani zece!)
mama lui ie rea si rece
(ia nare anishori zece
si la nica nu nen trece)
iar prin minte cand ii trece
cateo treaba d'aia rece
(am zis una, da? nu zece)
chear si melcu o intrece
(fragment din "balada lu copilu destept de zece ani alu sophia")
A plecat SOD
Da´ a ramas Sophie
Mai bine mananc un cod
Cu mustar si lipie
deci sofia (ca si lipia) are fanii iei! vezi? optservi ineditu? omu face simultan doo trebi: scrie la jurnalu propriu, shin acelash tinp (si aceeash scriere!) face si comentariu la jurnalele altora:
Jurnalu lui SOD nu ie misto
A lui Sophie ie misto
casa nutz mai spui de sinceritatea cu care declara ca iel (nounoutz venit, dupa cum bine optservai) se bucura ca pleaca SOD - deci are simtz practic: mai putzini cititori la jurnalu lu SOD inceamna mai multz cetitori pentru jurnalu lui
brava, prasleo, brava! tzineo tot asa! (numa aibi grija, ca sofia are copil* de zece ani, asa ca nu mai incerca son barligi, ca nu creca pune botu)
copilu are ani zece
si la minte ne intrece
(si pe ma-sa o intrece
ca duara are ani zece!)
mama lui ie rea si rece
(ia nare anishori zece
si la nica nu nen trece)
iar prin minte cand ii trece
cateo treaba d'aia rece
(am zis una, da? nu zece)
chear si melcu o intrece
(fragment din "balada lu copilu destept de zece ani alu sophia")
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Kant emir, ma bucur ca iti place jurnalul meu. Avand faptul ca am de gand sa scriu aici in fiecare zi, sper sa devenim prieteni. Poate iesim la o bere, daca vi prin Iasi. Eu stau langa librarie!
Mi-a placut foarte mult poezia ta despre sophia si copilu iei de zece ani. Rimeaza frumos. Chiar daca are copil sper sa pot comunica cu dansa prin intermediu mesajelor private (pm => private messages v1.02).
Piskeshu, ai vazut si tu razboiul clonilor? Adica partea-ntaia de la razboiul stelelor, nu? Mie mi-a placut cel mai mult vanatorul de recompense, dar mi-a parut rau cand ia taiat capul si a cazut la copilu lui in brate. Foarte trist. Cred ca o sa scriu despre asta in jurnalul meu.
Daca vi prin Iasi te invit la o bere. Eu stau langa librarie!
Mi-a placut foarte mult poezia ta despre sophia si copilu iei de zece ani. Rimeaza frumos. Chiar daca are copil sper sa pot comunica cu dansa prin intermediu mesajelor private (pm => private messages v1.02).
Piskeshu, ai vazut si tu razboiul clonilor? Adica partea-ntaia de la razboiul stelelor, nu? Mie mi-a placut cel mai mult vanatorul de recompense, dar mi-a parut rau cand ia taiat capul si a cazut la copilu lui in brate. Foarte trist. Cred ca o sa scriu despre asta in jurnalul meu.
Daca vi prin Iasi te invit la o bere. Eu stau langa librarie!
- Praslea Tudor
- Junior Member
numa prostii spui, prasleo! cum osa stai tu langa librarie, cand acolo sta statuia lu Ovidiu? deci nu te cred
frumuase si convingatoare si poemele tale - da tot mai faina proza, ca ie mai usor de citit, pentru ca nu se schimba randul asa de des, si ie mai usor de urmarit; daca ai scrie si versurile fara enter, ar iesi o poezie in proza, ori o proza in versuri neversificata - cred ca ti-ar creste numarul de cititori (mai ales ca... stii tu, nu mai amintesc)
sofi are jurnal frumos (pe placu lu pijke, din cate am opt servat io) si copil destept foc - sa-i traiasca (ca copilu ie nevinovat, oricum ar fi)
si nushceofi vazut pijke, da anuntzu lu aiu creca nu lofi vazut, ca alfel nu mai intreba treaba cu clonele si cu rasbuaele si cu lipia codificata
frumuase si convingatoare si poemele tale - da tot mai faina proza, ca ie mai usor de citit, pentru ca nu se schimba randul asa de des, si ie mai usor de urmarit; daca ai scrie si versurile fara enter, ar iesi o poezie in proza, ori o proza in versuri neversificata - cred ca ti-ar creste numarul de cititori (mai ales ca... stii tu, nu mai amintesc)
sofi are jurnal frumos (pe placu lu pijke, din cate am opt servat io) si copil destept foc - sa-i traiasca (ca copilu ie nevinovat, oricum ar fi)
si nushceofi vazut pijke, da anuntzu lu aiu creca nu lofi vazut, ca alfel nu mai intreba treaba cu clonele si cu rasbuaele si cu lipia codificata
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
regulamentu nu interzice clonele decat pe cele ale userilor banati
atata timp cat praslea nu este clona a frunui user banat nu ma intereseaza a cui clona este
atata timp cat praslea nu este clona a frunui user banat nu ma intereseaza a cui clona este
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
exista - mi se pare de bun simtz - un regulament care interzice sa ne purtam k intr-o shatrauseru_X scrie:Poate n-ar trebui banat nimeni mie imi sunt simpatici totzi cei in cauza. Si daca se injura, mare lucru.

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
ne-a spus pa shi adonys
bre, sa muara bibi, io n-am facut nicio invitatie

-
ha ha, v'ati cam grabit sa interpretati ce'am scris acolo
ho bre, glumeam, te zgandarim si noi ca poate pe comentarii ne spui mai multe decat in jurnal

usere ics, te facusi cunva menbru locoprostia? mi-am inchipuit, se simte, ai preluat umoru de-acolo

-
Hmmm... eu cred ca SOD greseste. Intr-adevar, fc nu mai e demult un loc unde stateam cu zilele, citind tot felul de prostii pe care le umflam pompos zicandu-le "dezbateri". Nu mai exista pe fc subiecte care sa ma prinda asa tare ca ala in care kickass in injura pe costasilviu aparand statuia pe care sustinea el ca Eminescu ar merita-o. Nu mai e nici kickass, nici costasilviu.
Nu mai gasesc pe fc oameni cu care sa stau 10 ore intr-o conferinta de yahoo, uitand de foame, somn sau alte asemeni.
Nu mai exista pe fc un grup de oameni care sa poata produce acele inimitabil si grozav de frumoase seri de august de acum 4 ani, in care toata veselia si berea din lume pareau a se fi strans la masa noastra. Rememorarea acelor seri imi smulge mai mereu vreo 2-3 sugrumaturi de lacrimi.
Mai mult de-atat, nu mai exista pe fc vreun subiect care sa ma atraga cat de cat sau vreun loc unde sa urmaresc cu infrigurare daca s-a mai scris ceva. Ultimele de gen au fost niste patetice balacareli pe marginea unui celebru sfert de finala de cupa europeana. Jalnic, este?
Una peste alta, in ultima vreme am scris foarte putin si am intrat pe fanclub mai mult dintr-un reflex indelung exersat.
Si totusi SOD greseste. Pentru ca acest loc caruia i se spune fc ne-a dat atatea, dar poate avea inca mai multe sa ne dea. In primul rand, desi dupa fc am scris pe mai multe forumuri, nici unul nu mi-a dat un sentiment de apartenenta. Rand pe rand, m-am simtit in momente mai bine pe cinemagia, ols, fcsteaua sau locomania. Acum exista chiar un loc "al nostru", aia care simt ca SOD sau ca mine despre fc, dar nici ala nu imi da acel sentiment de Forum, scris cu majuscula. Sper s-o faca, in viitor. Asta este deci, fc, singura comunitate online din care m-am simtit parte integranta.
Iar dupa acele conferinte interminabile au fost serile de august. Dupa serile de august a fost VDV Camp. Dupa VDV Camp au fost concertele. Dupa concerte au fost intalnirile cu PRIETENII MEI, intalniri care, desi sporadice, imi umplu de fiecare data sufletul de lumina.
Atatia prieteni mi-a dat fanclubul, si toti repeta o idee: "Nu credeam ca un forum poate sa ajunga sa insemne atat de mult."
Asa ca eu cred ca SOD greseste.
Multumesc Zgubilici, Aliosha, Oribilul Mosh, darkshines, dana, aphexwinz, curly, kickass, onk, costasilviu, Kgula, SOD, baixinho, Love2Fly, Nightwish, stefan, NIcholas_Alex, eyewitness, piskeshu, Nanuka, Titina, Wild Rose, riverflow, Shaki, Djinn, kant emir, Fleur Du Lys si tuturor celorlalti. Voi continua sa scriu pe fanclub.
Al vostru, cu mult drag, bhuttu
PS: SI-al dracu' daca s-o putea mai patetic de-atat.
Nu mai gasesc pe fc oameni cu care sa stau 10 ore intr-o conferinta de yahoo, uitand de foame, somn sau alte asemeni.
Nu mai exista pe fc un grup de oameni care sa poata produce acele inimitabil si grozav de frumoase seri de august de acum 4 ani, in care toata veselia si berea din lume pareau a se fi strans la masa noastra. Rememorarea acelor seri imi smulge mai mereu vreo 2-3 sugrumaturi de lacrimi.
Mai mult de-atat, nu mai exista pe fc vreun subiect care sa ma atraga cat de cat sau vreun loc unde sa urmaresc cu infrigurare daca s-a mai scris ceva. Ultimele de gen au fost niste patetice balacareli pe marginea unui celebru sfert de finala de cupa europeana. Jalnic, este?
Una peste alta, in ultima vreme am scris foarte putin si am intrat pe fanclub mai mult dintr-un reflex indelung exersat.
Si totusi SOD greseste. Pentru ca acest loc caruia i se spune fc ne-a dat atatea, dar poate avea inca mai multe sa ne dea. In primul rand, desi dupa fc am scris pe mai multe forumuri, nici unul nu mi-a dat un sentiment de apartenenta. Rand pe rand, m-am simtit in momente mai bine pe cinemagia, ols, fcsteaua sau locomania. Acum exista chiar un loc "al nostru", aia care simt ca SOD sau ca mine despre fc, dar nici ala nu imi da acel sentiment de Forum, scris cu majuscula. Sper s-o faca, in viitor. Asta este deci, fc, singura comunitate online din care m-am simtit parte integranta.
Iar dupa acele conferinte interminabile au fost serile de august. Dupa serile de august a fost VDV Camp. Dupa VDV Camp au fost concertele. Dupa concerte au fost intalnirile cu PRIETENII MEI, intalniri care, desi sporadice, imi umplu de fiecare data sufletul de lumina.
Atatia prieteni mi-a dat fanclubul, si toti repeta o idee: "Nu credeam ca un forum poate sa ajunga sa insemne atat de mult."
Asa ca eu cred ca SOD greseste.
Multumesc Zgubilici, Aliosha, Oribilul Mosh, darkshines, dana, aphexwinz, curly, kickass, onk, costasilviu, Kgula, SOD, baixinho, Love2Fly, Nightwish, stefan, NIcholas_Alex, eyewitness, piskeshu, Nanuka, Titina, Wild Rose, riverflow, Shaki, Djinn, kant emir, Fleur Du Lys si tuturor celorlalti. Voi continua sa scriu pe fanclub.
Al vostru, cu mult drag, bhuttu
PS: SI-al dracu' daca s-o putea mai patetic de-atat.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
nu mai scrietzi mey posturi de-astea de incep sa-mi imaginez k cine shtie ce tragedie e pe cale sa se produca. inca exista fc, shi chiar daca n-o mai exista... inca tzinem legatura cu totzii, ne intalnim, ne simtzim bine. deci eu zic k e de bine 

aliatzi, right? 

-
sugar, shtiu k itzi va suna f siropos dar am sa repet ce mi-a spus o prietena demult... zambeshte pentru k s-ar putea sa te vada cineva shi sa se indragosteasca de zambetul tau 

aliatzi, right? 

-
Shaki scrie:sugar, shtiu k itzi va suna f siropos dar am sa repet ce mi-a spus o prietena demult... zambeshte pentru k s-ar putea sa te vada cineva shi sa se indragosteasca de zambetul tau
dupa ziua de ieri...n-o sa mai zambesc niciodata...
da multumesc de sfat

Daca lumea ar fi de ciocolata, ne-ar fi, pana la urma, greatza de ea...
-
pure_sugar - Junior Member
zaharele, vezi c-o luasi razna, ce plm cauta soacrele pe jurnale?
-
sugar, ba o sa zambesti, iti zic eu. Toata lumea cred ca stie prin ce treci tu acum. Dar verbul l-am folosit bine macar: -a trece-. plange-ti de mila inca o zi doua trei, mai scrie in jurnal (pentru ca scrisul chiar ajuta), dar dupa inceteaza. E un lucru psihic, tu vrei sa iti plangi de mila deci iti plangi, tu vrei sa mergi mai departe si mergi mai departe. Fericirea ta nu depinde de el, ala, celalalt, ea, noi, voi samd ci de tine,deci nu iti mai cauta scuze, justificari, motive ca sa plangi. nah ca m-am intins cam mult, oricum mi se pare ca esti un pic cam drastica cu tine insuti in jurnal.
- FleurDuLys
- Junior Member
io las bre, da daca intra torturica, sa vezi ce piper tuarna in puritatea zaharului 

-
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale