deci despre intelijentza si prostie va invit sa discutam.
de ce zici k o da in bara? eu zic k asta e chiar o chestie deshteapta...useru_X scrie: Pana cand o da in bara si face secs cu o proasta venita la el sa o vindece.
useru_X scrie:GUSTURI. Ca Tudor Chirila este un tip nonconformist nu mai e nicio indoiala. Ca se iubeste cu Andreea Raicu nu mai este un secret, dar ca a dus arta seductiei pe aleile Cimitirului Bellu chiar nu ne asteptam.
kant emir scrie:minunato, santze leg cachi rila ie masculu versat iar gingasha raicuasa ie inocenta si sfiuasa si gasca ca o fata mare? si ca magaru de chila abuzeaza de increderea si de nejtiintza iei?
ofofofofofof, beata fetitza! cum ijbate joc de fecioria iei perversu ista inbatranit in rele si blestematzii!
useru_X scrie:Mi-a trecut prin cap azi ca as fi destept si mi-a trecut si aseara prin cap acelasi lucru...nush cum sa explic...mai mult imi intuiesc geniul ...mi-ar fi greu sa explica, si era sa uit, intzelept
![]()
deci despre intelijentza si prostie va invit sa discutam.
intr-adevar, articolele din revista ciao chiar nu au nici o legatura cu inteligentza si daca ar exista un buton ptr a-i omori totzi cititorii, as apasa pe el
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator