Johnny the Depp si jocul de-a piratii
Moderator: anjin-san
post numa pt pijke
nu-s nici mic, si nici negricios (da, cu mine nu te-ai intalnit! si probabil ca nici n-o sa ti se intample ceva de genul asta vreodata - dar sunt sigur ca o sa supravietuiesti si nici n-o sa suferi)
despre "rautacios":
1) useritza sugereaza ca am amenintat-o prin pm ( a zis: "ca data trecuta ca sa ma ameninti din nou prin mesaje personale") - adica face referire la ceva ce nu se poate demonstra? ba se poate:
2) eu ii raspund: "alex@, cu posturi de genu asta aproape ca ma obligi sa postez mesajele private - unde si cu ce te-am amenintzat?" adica ii atrag atentia asupra a ce e intampla
3) ia zice asa: "poti sa faci ce vrei ca nu ma intereseaza ............asa nu ai de cat sa faci ce vrei cu mesajele alea!" - adica sustine in continuare ca am amenintat-o si imi permite sa postez privatele, da? e clar pana aici?
4) te trezesti si tu (adica tu, pijkeshu!) sa comentezi: "kant Emir ce mic si jalnic esti! Ameninti userii noi pe p.m.? Esti penibil!" - de unde stiai tu ca amenint? o credeai pe neajutorata, nu? si ma acuzai pe mine de o chestie oarecare, dupa care se mai trezesc niscai oameni sa faca ceva mijtoaie (nevinovate, nu le reprosez nimic)
ei, in situatia asta eu ma simt indreptatit (si chiar umpic obligat) sa-mi probez nevinovatia: postez (nu uita, cu acordul lutzei! si cu precizarea ca nu le las vesnic la vedere) pemeiele cu pricina, prilej numa bun sa-mi sari tu in cap ca vai ce jalnic is io, si ce mic si negru si rautacios
concluzia este urmatoarea: mintea nu-ti functioneaza prea bine (de prin carti: "esti prost, Cocoshila!" sau "esti idiot!"), pentru ca rationamentele tale sunt neintemeiate; in plus: esti ofticat (ca prea sari de cur in sus) si lipsit de fantezie - insultele tale se repeta (o sa le inventariez intr-o zi, sa vezi si tu cat esti de limitat)
astea fiind zise, presupun ca o sa te pun pe ignore (pe tine, pe userashu, pe alex@ - desi astia sunt mai geoane decat tine, o sa le fac cinstea sa ti-i alatur), pt ca (ia sa vedem, ghicesti? da, ma repet sio) te dispretuiesc sincer
despre "rautacios":
1) useritza sugereaza ca am amenintat-o prin pm ( a zis: "ca data trecuta ca sa ma ameninti din nou prin mesaje personale") - adica face referire la ceva ce nu se poate demonstra? ba se poate:
2) eu ii raspund: "alex@, cu posturi de genu asta aproape ca ma obligi sa postez mesajele private - unde si cu ce te-am amenintzat?" adica ii atrag atentia asupra a ce e intampla
3) ia zice asa: "poti sa faci ce vrei ca nu ma intereseaza ............asa nu ai de cat sa faci ce vrei cu mesajele alea!" - adica sustine in continuare ca am amenintat-o si imi permite sa postez privatele, da? e clar pana aici?
4) te trezesti si tu (adica tu, pijkeshu!) sa comentezi: "kant Emir ce mic si jalnic esti! Ameninti userii noi pe p.m.? Esti penibil!" - de unde stiai tu ca amenint? o credeai pe neajutorata, nu? si ma acuzai pe mine de o chestie oarecare, dupa care se mai trezesc niscai oameni sa faca ceva mijtoaie (nevinovate, nu le reprosez nimic)
ei, in situatia asta eu ma simt indreptatit (si chiar umpic obligat) sa-mi probez nevinovatia: postez (nu uita, cu acordul lutzei! si cu precizarea ca nu le las vesnic la vedere) pemeiele cu pricina, prilej numa bun sa-mi sari tu in cap ca vai ce jalnic is io, si ce mic si negru si rautacios
concluzia este urmatoarea: mintea nu-ti functioneaza prea bine (de prin carti: "esti prost, Cocoshila!" sau "esti idiot!"), pentru ca rationamentele tale sunt neintemeiate; in plus: esti ofticat (ca prea sari de cur in sus) si lipsit de fantezie - insultele tale se repeta (o sa le inventariez intr-o zi, sa vezi si tu cat esti de limitat)
astea fiind zise, presupun ca o sa te pun pe ignore (pe tine, pe userashu, pe alex@ - desi astia sunt mai geoane decat tine, o sa le fac cinstea sa ti-i alatur), pt ca (ia sa vedem, ghicesti? da, ma repet sio) te dispretuiesc sincer
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Shaki scrie:ayala, am shi io o intrebare, pertinenta zic eu. daca eshti cea mai cea, cea mai dorita, cea mai adevarata, iar noi nishte frustratzi... cum se face de ai atata timp de pierdut cu noi? de ce nu eshti cu barbatzii aia care te idolatrizeaza? sau eshti masochista?
vai, draga mea, nu am eu prea mult timp, de fapt nu mai am deloc, dar nu te amagi ca e pertinenta intrebarea, daca eu am un complex de superioritate iti imaginezi, nu, ca nu e nimeni suficient de bun pentru mine? un foarte inteligent baietel de 6 ani m-a intrebat de ce nu am sot, pentru ca nu s-a nascut inca barbatul potrivit...?
ei, s-o fi nascut el si ma asteapta sa ....*cum zicea alex, ca nu mai stiu* cine stie pe unde
- Ayala
Ayala scrie:mai, chiar vrei sa ma iau si de tine? ca vad ca te tot bagi aiurea.
Te astept, papusica. Despre ce vrei sa vorbim? Despre inmultirea cangurilor la polu nord sau despre viata grea a canibalilor mutati abuziv in Gradina Botanica din Bagdad?
Shaki, mi se pare mie sau am auzit un zgomot de muci trasi pe nara? Credeam ca au starpit astia aurolacii din Gara de Nord...
leitar edit: sa moara Chipicao, ce reiting...
cubu, Arthemis, Ayala, mucus, Reatrd, Shaki, sin ella, useru_X, weed13
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
kant emir si piskeshu se musca unul pe celalalt - previzibil
ayala - e in lumea ei unde ea este frivola si nu o intereseaza absolut nimic din ce cred forumiststii despre ea, viseaza la gang banguri cu forumisti necunoscuti
shaki-incearca, ca un forumist bun ce este, sa ramana cat de cat ontopic
sin ella asteapta o poza, dati domne poza fetei!
alex@ are vise erotice cu pirati(i) din caribe (ca_caraibe nu-i corect)
iar io pierd vremea pe net in loc sa pun osu la munca.
later edit:
ayalooooo, asta cu sotul tau suna un pic a sinucidere asistata, sunt barbatii recunoscuti ca fiind disperati dupa pizda, dar de la disperare, pana la a-ti taia coaiele si a le arunca pe geam, e o cale un pic prea lunga, frumoaso, chiparoaso, bengoaso si shucaro care esti tu.... ptiu sa nu-ti fie de deochi de stralucitoare.... hmmm rimeaza cu pocnitoare
ayala - e in lumea ei unde ea este frivola si nu o intereseaza absolut nimic din ce cred forumiststii despre ea, viseaza la gang banguri cu forumisti necunoscuti
shaki-incearca, ca un forumist bun ce este, sa ramana cat de cat ontopic
sin ella asteapta o poza, dati domne poza fetei!
alex@ are vise erotice cu pirati(i) din caribe (ca_caraibe nu-i corect)
iar io pierd vremea pe net in loc sa pun osu la munca.
later edit:
ayalooooo, asta cu sotul tau suna un pic a sinucidere asistata, sunt barbatii recunoscuti ca fiind disperati dupa pizda, dar de la disperare, pana la a-ti taia coaiele si a le arunca pe geam, e o cale un pic prea lunga, frumoaso, chiparoaso, bengoaso si shucaro care esti tu.... ptiu sa nu-ti fie de deochi de stralucitoare.... hmmm rimeaza cu pocnitoare
I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 12 (11 membri si 1 vizitatori)
kant emir, Arthemis, Ayala, cubu, piskeshu, Reatrd, Shaki, sin ella, useru_X, weed13
artemizo, aprofundeaza umpic impresia despre activitatea mea, ca pana amu ie fals
kant emir, Arthemis, Ayala, cubu, piskeshu, Reatrd, Shaki, sin ella, useru_X, weed13
artemizo, aprofundeaza umpic impresia despre activitatea mea, ca pana amu ie fals
- kant emir
Creca l-ai auzit pe Kant Emir tragand ceva maro pe nas. Iti trebe si tie?
Kant Emir, micutzule negrutzule, esti penibil domle cum scrii tu posturi de sute de metri sa te justifici, chiar ai o problema. Nu te intelege familia asa-i?
Kant Emir, micutzule negrutzule, esti penibil domle cum scrii tu posturi de sute de metri sa te justifici, chiar ai o problema. Nu te intelege familia asa-i?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
ohoho, ap deit:
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 14 (12 membri si 2 vizitatori)
kant emir, alex@, Arthemis, Ayala, cubu, piskeshu, Reatrd, Shaki, sin ella, useru_X
elo, vatz uitatotz la pemeiele cu pricina? ca vreau sa le sterg
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 14 (12 membri si 2 vizitatori)
kant emir, alex@, Arthemis, Ayala, cubu, piskeshu, Reatrd, Shaki, sin ella, useru_X
elo, vatz uitatotz la pemeiele cu pricina? ca vreau sa le sterg
- kant emir
kant emir scrie:artemizo, aprofundeaza umpic impresia despre activitatea mea, ca pana amu ie fals
bre kant emir, in afara de a-i spune ametitei aleia de alex@ ca te plictiseste, ce ai facut cel mai mult?
io am avut senzatia ca te-ai certat cu piskeshu.
stai linistit, nu mai e pentru nimeni un secret ca nu va inghititi (ceea ce in imaginatia mea bolnava este un lucru extrem de bun)
I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
presupun ca o sa te pun pe ignore

n-ai voe ca esti mod
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
n-ai voe ca esti mod
hehehehe, da cine ma obliga sa-l iau in seama? o sa citesc ce scrie, daca e cazu editez (o sa savurez clipele!) si cam atat, nu-i mai raspund inutil (pt ca nu vorbim aceleasi vorbe, nu gandim aceleasi ganduri)
poate ca am sa-i zic lamultzani de zioa lui, cine stie?
hehehehe, da cine ma obliga sa-l iau in seama? o sa citesc ce scrie, daca e cazu editez (o sa savurez clipele!) si cam atat, nu-i mai raspund inutil (pt ca nu vorbim aceleasi vorbe, nu gandim aceleasi ganduri)
poate ca am sa-i zic lamultzani de zioa lui, cine stie?
- kant emir
ayala, asha e, copiii spun lucruri traznite. citez tot din spusele unei fete, mai maricica, ce-i drept, da deshteapta foc:
ea: ai citit marile sperantze nu?
eu: nu
ea: ah, shtii filmu?
ea: ca ayala seamana fe mult cu un personaj de acolo
ea: Domnishuara hervisham
eu: nu shtiu nici filmu
ea: o baba la enshpe mii de ani care nu sa mai recasatoriot shi ie fe pretziuasa ashe
ea : defapt nici nu sa casatorit, a lasato ala in fatza altarului
asha k ia aminte (era un michimaus cu spranceana ridicata pe mess, pacat k nu ie shi aici
)
ea: ai citit marile sperantze nu?
eu: nu
ea: ah, shtii filmu?
ea: ca ayala seamana fe mult cu un personaj de acolo
ea: Domnishuara hervisham
eu: nu shtiu nici filmu
ea: o baba la enshpe mii de ani care nu sa mai recasatoriot shi ie fe pretziuasa ashe
ea : defapt nici nu sa casatorit, a lasato ala in fatza altarului
asha k ia aminte (era un michimaus cu spranceana ridicata pe mess, pacat k nu ie shi aici

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Arthemis scrie:kant emir si piskeshu se musca unul pe celalalt - previzibil
of, lasa-ma sa-mi intind parul ca lumea, ca tre sa plec
tocmai ce m-am tuns si imi place cum am nimerit-o si de data asta, daca te gandesti ca de 3 ani nu am mai fost la coafor, sunt convinsa ca-ti dai seama ce fata perspicace sunt, la fel cu barbatii, aia disperati sunt sufocanti.
si nu ma suspecta de falsitate
- Ayala
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 7 (4 membri si 3 vizitatori)
kant emir, Ayala, piskeshu, Reatrd
deci gata? hai ca mai pun un post (adica asta, chiar asta!), sa vaz daca se mai aduna lumea sa vada cesen tanpla
kant emir, Ayala, piskeshu, Reatrd
deci gata? hai ca mai pun un post (adica asta, chiar asta!), sa vaz daca se mai aduna lumea sa vada cesen tanpla
- kant emir
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 8 (5 membri si 3 vizitatori)
kant emir, Ayala, k@tzy, piskeshu, Reatrd si apoi:
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 11 (8 membri si 3 vizitatori)
kant emir, Arthemis, Ayala, k@tzy, memetShol, piskeshu, Reatrd
o bere si lu cuatzi, pt reiting
kant emir, Ayala, k@tzy, piskeshu, Reatrd si apoi:
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 11 (8 membri si 3 vizitatori)
kant emir, Arthemis, Ayala, k@tzy, memetShol, piskeshu, Reatrd
o bere si lu cuatzi, pt reiting
- kant emir
Da, dragutzule, sa nu uiti cand e ziua mea
inca putin si vine si "iubitule"

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nu bre, asa ish arata iel ingaduintza (ie amabil si dragutz! fics cum ii place moshului)
si merge bine:
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 12 (9 membri si 3 vizitatori)
kant emir, alex@, Arthemis, k@tzy, memetShol, piskeshu, Reatrd, Shaki
si merge bine:
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 12 (9 membri si 3 vizitatori)
kant emir, alex@, Arthemis, k@tzy, memetShol, piskeshu, Reatrd, Shaki
- kant emir
hai mai kant emire chiar te-ai suparat asa rau de nu mai bagi pe nimeni in seama.Asta inseamna sa nu stii de gluma!hai sa lasam totul si sa uitam mesajele alea naspa ca ma plictisesc sa vb singura(adica cu cine sa ma mai cert eu daca tu nu mai vb cu mine):)
-
alex@ - Junior Member
alexo...vai steaua ta. dar poate poate ai sansa la un moment sa te faci mare si desteapta.
nu te mai basica atat si nu te stresa (sa reviu de la inceput, caraibe e in romania si spania tot acolo). cum se zice la voi la espania sincer creca ne duare umpic sub buric.
in rest piratii is misto. ii un film care nu te tine treaz daca tze cam somn. da merita dupa munca.
ayalo: "toti barbatii au fantezii cu mine". dap. da vezi ca nu orce fantezie a unui barbat cu tine te face jmechera. poate unii vor sa ta futa, altii vor sa te futa cu punga pe fatza si cu neste casti in urechi, altii pur si simplu au o fantezie cu tine sub un compresor...nui bai. creca tuate femeile pot sa spuna asta
nu te mai basica atat si nu te stresa (sa reviu de la inceput, caraibe e in romania si spania tot acolo). cum se zice la voi la espania sincer creca ne duare umpic sub buric.
in rest piratii is misto. ii un film care nu te tine treaz daca tze cam somn. da merita dupa munca.
ayalo: "toti barbatii au fantezii cu mine". dap. da vezi ca nu orce fantezie a unui barbat cu tine te face jmechera. poate unii vor sa ta futa, altii vor sa te futa cu punga pe fatza si cu neste casti in urechi, altii pur si simplu au o fantezie cu tine sub un compresor...nui bai. creca tuate femeile pot sa spuna asta
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
memetu, asa-i ca az nu tzam dat bere?
( Acest subiect este vizionat in acest moment de : 12 (9 membri si 3 vizitatori)
kant emir, alex@, Arthemis, k@tzy, memetShol, piskeshu, Reatrd, Shaki, useru_X)
( Acest subiect este vizionat in acest moment de : 12 (9 membri si 3 vizitatori)
kant emir, alex@, Arthemis, k@tzy, memetShol, piskeshu, Reatrd, Shaki, useru_X)
- kant emir
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma