Johnny the Depp si jocul de-a piratii
Moderator: anjin-san
hehehehehe! duamne, bhutule, io crecam satz ridic statue! or macar o statueta, ceva, ca nu se mai puate (or ca ejt hodinit, ai durmit bine tare, nush cei cu tine da' iar ai comis-o dem tremura genunchii)
deci serios amu (n-am nica cu butu, nul cunosc si nu vreau sa obtzin nica de la iel - asta in caz ca va intrebatz de ce-l tot laod atata): domne, lasand laoparte pe "fa ayalo", referirile punctuale la gabriel si la rapidu (da' atata, numa astea trei aspecte, da?) - restu postului mi s-a parut atat de sincer si la obiect, ca creca nici io nu puteam sa-l scriu mai pe placu meu (marog, se mai putea lucra la topica, in sensu ca ar fi iesit umpic mai incalcit)
dej nare rost sa mai zic catz dao bere
(martore, aici ieste tread cu "posturi memorabile"? ca nu tziu minte)
deci serios amu (n-am nica cu butu, nul cunosc si nu vreau sa obtzin nica de la iel - asta in caz ca va intrebatz de ce-l tot laod atata): domne, lasand laoparte pe "fa ayalo", referirile punctuale la gabriel si la rapidu (da' atata, numa astea trei aspecte, da?) - restu postului mi s-a parut atat de sincer si la obiect, ca creca nici io nu puteam sa-l scriu mai pe placu meu (marog, se mai putea lucra la topica, in sensu ca ar fi iesit umpic mai incalcit)
dej nare rost sa mai zic catz dao bere
(martore, aici ieste tread cu "posturi memorabile"? ca nu tziu minte)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
bhuttu scrie:
Acuma, aiule, pe piskeshu io-l inteleg, nah, ca cre'c-o fute pe ayala sau ceva. Deci e normal sa-i tie parte. Dar io nu l-am suspectat niciodata pe piskeshu c-ar avea prea multe de spus. Si-aici cred ca gresesti tu.
N-ar fi rau, Butule, s-o fut pe Ayala, desi io zic sa te uiti tu in cur tea ta amoroasa. Cat despre parerea ta despre mine, ea o contat pana acum catava vreme (si n-are legatura cu Ayala, ci are cu asa - zisa "pasiune " a ta pentru fotbal). De asemenea, mi-e lene sa caut posturi de-ale tale referitoare la mine, ca sa-ti demonstrez contrariul.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
bah pa mine ma lasa rece o lene care ma tot violeaza? vam zis asta?
evident lanterna verde o bate pe tanti soim. plm, are lanterna aia super ciumeaga. da martianu il bate pe lanterna. martianu e cel mai tare.
amu jioni dip credetz ca el lar bate pe martian? io zic ca da, ca jioni e nemuritor sau la un moment prin primu era.
da jioni il bate pe bred?
evident lanterna verde o bate pe tanti soim. plm, are lanterna aia super ciumeaga. da martianu il bate pe lanterna. martianu e cel mai tare.
amu jioni dip credetz ca el lar bate pe martian? io zic ca da, ca jioni e nemuritor sau la un moment prin primu era.
da jioni il bate pe bred?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
incoherent scrie:artemiso da daca brusli il bate pe vandam, ui aici intrebare grea - batalie dura unu la unu intre fata soim si lanterna verde(sper ca nu exista dubii ca si astia il bate pe vandama si in somn) poti sa dai un scor pe runde castigate?
deci fata soim il bate pe fraierul ala de lanterna de-l zapaceste, plus ca ea are buzdugan si are si aripi, lanterna n-are decat inel, in schimb fata soim e zuper
dar eu sunt fana john, (asa il cheama pe martianul ala parca) care este cel mai tare dintre toti

I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
bre, lanterna aia are capacitatea ca poa sa faca orce. deci o bate pa fata soim dai sar aripile si porma o si fute.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
no se pare ca numa io si rajaf stim raspunsu corect - in viitorul vitorului (adica in viitor relativ la timpu in care se afla ei) fata soim si lanterna verde au un bebe. cu aripi.
oricum am zis dinainte ca artemisa are dreptate
Djinule - Hercule ce era ca nu mai tin minte exact?
oricum am zis dinainte ca artemisa are dreptate

Djinule - Hercule ce era ca nu mai tin minte exact?
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
The Spectre ii fute pe toti. Muie Liga Dreptatii cu toti ratatii gen Superman, Buttman si al 55'lea Flash (doar Barry Allen a fost fain). Serios acuma, JL is naspa de tot, de la DC The Spectre ruleaza (o sa deschid probabil si ceva thread cand ajung acasa referitor la cele de sus)
Si nu prea cred ca Hawkgirl il bate pe Green Lantern. Daca e Kyle si nu pateste inelul nimic, domnita soim nu are nici o sansa, cu tot cu aripile ei, buzduganul si ce mai are. Green Lantern Ring e printre cele mai tari arme din universul DC. Martian Manhunter e J'onn J'onzz, si e destul de ok facut. Hercule de la DC comics e naspa, ala de la Marvel e super ok. Intru in detalii mai tarziu.
Si nu prea cred ca Hawkgirl il bate pe Green Lantern. Daca e Kyle si nu pateste inelul nimic, domnita soim nu are nici o sansa, cu tot cu aripile ei, buzduganul si ce mai are. Green Lantern Ring e printre cele mai tari arme din universul DC. Martian Manhunter e J'onn J'onzz, si e destul de ok facut. Hercule de la DC comics e naspa, ala de la Marvel e super ok. Intru in detalii mai tarziu.
-
whatever - Mesaje: 2848
s-atunci de ce nu-l poate bate gioni be brad?
(io ziceam de hercule ala cu templele lu hera aia rea)
(io ziceam de hercule ala cu templele lu hera aia rea)
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
bre, de ce stetz oftopicosh? aicia tresa ne piraterim unu pe altu, in numele lu gionidep or bradpit or janconstanim (ca avem si noi frumoshii nojtri, nu?)
shapoedit:
uameni sunt, interes este
shatunci?
shapoedit:
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 8 (7 membri si 1 vizitatori)
kant emir, incoherent, jeorj, memetshot, nbm, piskeshu, whatever
uameni sunt, interes este
shatunci?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
bai ce v-ati mai chefutit cu ocazia lu mishu si gabi
l-ati batut la rating pana si pe gigicifre
referitor la joni dip si piraterie am de precizat o singura chestiune:
la hot dog, pe romaneste nu i se zice cane incins ci putzancorn
l-ati batut la rating pana si pe gigicifre
referitor la joni dip si piraterie am de precizat o singura chestiune:
la hot dog, pe romaneste nu i se zice cane incins ci putzancorn
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
dragii babii, io ma bucur ca toata lumea e fericita, unii cu iluzia ca altii au invins acolo unde ei n-au izbandit, altii cu cea ca au izbandit ei insisi, iar eu cu multumirea ca m-am lamurit, ca ..... aici ma cenzurez ca iar sunt pe cale sa rabufnesc in toata multumirea mea, iar unii numai nu reusesc sa accepte ca cineva e diferit de ei si nu are frustrari.
- Ayala
mai, io chiar va credeam mai destepti, adica voi nu sunteti capabili sa "umiliti" (sa fie clar, sunt tentative nereusite de umilire) decat daca folositi cuv ca laba, muie, curva, proasta, fa, etc. mai destepti de atat chiar nu puteti fi?
sa nu mai spun, pe kantemir il vad acum ca pe un balon pe care l-am scapat si se departeaza cu un zgomot oarecum de protest, dezumflandu-se, mic, miiiiiic de tot. gata. a disparut
sa nu mai spun, pe kantemir il vad acum ca pe un balon pe care l-am scapat si se departeaza cu un zgomot oarecum de protest, dezumflandu-se, mic, miiiiiic de tot. gata. a disparut
- Ayala
mua cata imaginatie.
da cine tea stresat donsuara? xena cum ziceam mai sus era futabila. deci nu era de rau cetz zisai.
da cine tea stresat donsuara? xena cum ziceam mai sus era futabila. deci nu era de rau cetz zisai.
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma