Cat despre "evolutie", am un singur comentariu: daca o broasca se transforma in print peste noapte, e vorba de un basm; daca se transforma in cateva zeci de milioane de ani, e vorba de stiinta
aici ai fost tare

referitor la inteligenţa populaţiei, eu sund de partea lui ciuhandru, nu am de unde să ştiu că in evul mediu omul de regulă era mai prost ca acum.
genii a cunoscut şi antichitatea iar mediocritatea a fost şi atunci ca şi acum, numai că acum are drept de vot.
mediocritatea e la fel de proastă indiferent de perioadă, in schimbi, savanţii de azi, pentru că acumulează şi ce-au descoperit ăia dinaintea lor sunt mai deştepţi.
pentru că eu nu judec lucrurile in funcţie de potenţial, ci de cat şi ce faci, fără a da apă la moară gigeilor care susţin că ne folosim 13,4 % din creier, restul fiind păstrată la saramură.
scorul de 120 de puncte la un test de inteligenţă nu spune că eşti un geniu, ci că ştii să rezolvi probleme care apelează la logica matematică.
asta cu capul mare este o enormitate, sunt atatea genii cu capul chiar foarte mic, cu o circumferinţă a craniului de 50 de cm. nu contează cat de mare dacă-i umplut cu tăraţe.
şi dacă se folosea omul antic de nas pentru depistarea ciupercilor otrăvitoare sau eventual a gazelor toxice hahahahaa.
nasul ajută la perceperea gustului, şi in plus, nu nasul, care e doar un cartilagiu acoperit cu piele şi mai ştiu eu ce