))))))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
am trecut in anul 2 de facultate, am un an de fc si sper ca am reusit sa imi ridic catusi de putin iq-ul. Daca nu, ma duc la aprozar si imi cumpar un kil de neuroni
post scriptum: deja a inceput audienta "Acest subiect este vizionat in acest moment de : 15 (3 membri si 12 vizitatori)"
post scriptum: deja a inceput audienta "Acest subiect este vizionat in acest moment de : 15 (3 membri si 12 vizitatori)"
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
iote nocti, nici n-ai dat bine send la post si-au inceput sicii s-apara 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
deci tresa apreciem modestia lu sica, carele nici iel nu prea nea fregventat
eu am avut cam 2 saptamani, atat a durat pana mi-a venit muia de rds cu banda, pe cand nocti a lipsit cateva luni.
-

Sică - Junior Member
Sică scrie:am trecut in anul 2 de facultate, am un an de fc si sper ca am reusit sa imi ridic catusi de putin iq-ul.
e minunat. nici titulescu nu avea asemenea realizari la varsta asta. sper ca te-ai apucat deja de cartea autobiografica.
-

nocturna - Mesaje: 8725
e minunat. nici titulescu nu avea asemenea realizari la varsta asta. sper ca te-ai apucat deja de cartea autobiografica.
nu m-am apucat, dar nici nu am de gand. Decat sa imi pierd timpul sa scriu o carte mai degraba il pierd prin baruri si discoteci

-

Sică - Junior Member
atat a durat pana mi-a venit muia de rds cu banda
si io care il acuzam pe sica pe nedrept ca ne-a parasit pentru sectiunea de filosofie de pe locoprostia

-

sica, da linishteshtema totushi, este k nu eshti student la o facultate de litere, limbi straine, jurnalism sau ceva care sa aiba o cat de vaga tangentza cu gramatica shi corectitudinea exprimarii?
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
si io care il acuzam pe sica pe nedrept ca ne-a parasit pentru sectiunea de filosofie de pe locoprostia
am facut greseala anul trecut prin septembrie sau octombrie sa ma inscriu pe loco, mi-au trebuit doar cateva ore de forumul acela sa imi dau seama ca nu am ce cauta acolo.
p.s. Shaki, sunt la contabilitate si informatica de gestiune.
-

Sică - Junior Member
uof, sica, daca ne-o mai tine feceu in viata pana peste inca un an, astept sa vii triumfator sa declari: "am invatat sa scriu si mi-am ridicat nivelul umorului unpic mai sus de picioarele coleopterelor", si o sa faci furori si prin discoteci, neoplasmul femeilor o sa scrie pe tine. garantat!
-

nocturna - Mesaje: 8725
uof, sica, daca ne-o mai tine feceu in viata pana peste inca un an, astept sa vii triumfator sa declari: "am invatat sa scriu si mi-am ridicat nivelul umorului unpic mai sus de picioarele coleopterelor", si o sa faci furori si prin discoteci, neoplasmul femeilor o sa scrie pe tine. garantat!
criminale ultimele 2 fraze.
de scris stiu sa scriu, daca am niste probleme cu gramatica este problema mea nu a voastra
privind simtul umorului: fiecare persoana poate sa aiba alte gusturi in ceea ce priveste glumele, bancurile si restul "treburilor" care te fac sa razi sau cel putin sa scoti un zambet pe fatza, daca eu ma difer prin acest simt al umorului nu trebuie sa ma judecati.
-

Sică - Junior Member
dau un vin ( de care va doreste inima)
rizling de jidvei cu medalii pe eticheta, da, da

-

Sică scrie:am facut greseala anul trecut prin septembrie sau octombrie sa ma inscriu pe loco, mi-au trebuit doar cateva ore de forumul acela sa imi dau seama ca nu am ce cauta acolo.
sa vi-l stapaniti sanatosi.... v-a fost returnat cu fundita? ca daca nu, dati-ni-l sa-i punem o fundita mare rosie, ca sa fie atractiv- Ayala
ehehehehe, decida, Ayala! chear si mai tarziu, ie buna confirmarea
(deci sa nu ma intelegi gre shit: io pot chiar sa ma bucur pt voi - fabtu ca avetz o comunitate in care va simtiti bine ie numa bun pt voi; ca duar tot omu trage spre ai lui, cei ca iel, cei cu care se simte in largu propriu)
(deci sa nu ma intelegi gre shit: io pot chiar sa ma bucur pt voi - fabtu ca avetz o comunitate in care va simtiti bine ie numa bun pt voi; ca duar tot omu trage spre ai lui, cei ca iel, cei cu care se simte in largu propriu)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir