)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

ce parere avetzi despre acest subiect ?

e cel mai bun de pe intreg forumul
23
15%
da. e marfa
37
25%
obisnuit. nimic special
38
25%
un subiect sub'mediocru
15
10%
cea mai mare idiotenie posibila
37
25%

Voturi totale : 150

Mesajde kant emir » Sâm Noi 11, 2006 5:28 pm

am sa mai zic o vorba - uamenii pot fi categorisiti (in cazu asta) dupa:
- cat is de dejtebtz (nah, unii mai daruitz, mai instruitz, altzii mai prostutzi - fiecare cu traista lui)
- cat is de cuviinciosh (si aici se pot intalni intr-o categorie tofelu - de la primu punt - prostii si dejtebtzii nesimtziti, care es cu orce pretz in fatza, vs prostii si dejtebtzii care stau in banca lor, cu mainile in puala, apreciindush lungimea nasului)

de la prima categorie tziu cu dejtebtzii, de la a doua cucu mintzii; da' parca ie mai confortabil sa pui pe primu plan bunu simtz decat cunostintele acumulate - deci ie clar ca un prostutz cuminte il bate la cur pe un absolvent de doo facultatz fudul

io pe sica il situez asa: nu fuarte dejtebt, da' cumintzel; si pot sa convietuiesc pe orce forum cu baetz ca iel - nu simt nevoia sa-i dau peste nas, sa ma iau de gramatica lui deficitara etc (pentru ca zice drept si fara sa se sufoce de indignare: nu stiu, domne, nu stiu!); pe cand la un infumurat cu pretentzii, orice virgula pusa prost denota superficialitatea stralucirii (si, daca stai cu ochii pe iel, itz dai seama cate parale face; rar o sa intalnesti increzuti care sa fie, realmente, evoluati, si sa nu fie numa imaginea de capu lor)

deci sica ie deal nostru, da?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Shaki » Sâm Noi 11, 2006 5:30 pm

ei, poate sa invetze shi sica... :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde river » Sâm Noi 11, 2006 5:37 pm

pauza
bre, ma bag si io ca musca, vreau sa arunc si io o vorba... sica e baiet bun si-apoi zic asta si finca-i d'al meu de prin urbe (na, c-am zis-o!) da' si finca, vorba lu' emiru' recunoaste ca are niscaiva probleme si io cred ca el incearca chiar sa si le depaseasca. ei, sica ce zici, ma lipesc si io la sticla ceea de vin? :D continuati, va rog
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Noi 11, 2006 5:41 pm

ca useri mai amuzanti si fascinanti ca aici nu gasesc, ce-ar fi forumul asta fara o alex@, un tauras, o floricica, o pisicoasa etc?????

sau ca aiala, hai nu fii modesta tocma acu

totusi am o nedumerire spre dilema ezistentiala. stai pe feceu ("nepretuit" in linbaju vostru elevat) de fro doo ore si ai neglijat total, conplet si integral locoprostia. este uare datorita sharmului si umorului kantemirian incontestabil sau momentan nu ie moshu online pe locoprostia si n-ai cui sa-i esplici in termeni folosofici si senzuali cat de bine iti stau si cat de secsi iejti tu cu blujii varatzi in cizme? sau uare nu-s online fatucile alea de 14-15 ani sa le spui tu cum iti baji tu p00la in elevii tai idioti, inbecili si projti?

peseu: si plm, am uitat ca mi-a tras kantemiru 4 bucati descentrate care oricum is mai inportante decat tine :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Sică » Sâm Noi 11, 2006 6:11 pm

ayala scrie:da da da, si sica la ai lui trage

as trage si la tine daca nu ai fi asa de distrusa

adevarul e ca useri mai amuzanti si fascinanti ca aici nu gasesc

ma bucur ca recunosti

sica e baiet bun si-apoi zic asta si finca-i d'al meu de prin urbe (na, c-am zis-o!)

mersi beaucoup de compliment, sa inteleg ca esti in Bacau? :D
sica ce zici, ma lipesc si io la sticla ceea de vin?

orice pt. o fata dragutza :)
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde Ayala » Sâm Noi 11, 2006 6:14 pm

~p eye: da, e adevarat ca pot anima orice forum vreau, mai ales cand exista pseudodestepti care ma provoaca. postez aici ca sa nu-mi pierd antrenamentul neuronilor, acolo chiar nu as putea jigni pe nimeni, sunt oameni prea calzi, asa, pe gustul meu. iar pe cei de pe locomania ii am in privat, mai precis pe ym.
iti doresc sa ajungi intr-o clasa, oricare, sa vezi cum sunt elevii. sa vezi cum intr-a 12-a scriu aive, in loc de aiba, sa vezi cat de incoerenti sunt, sa vezi ca ti se face mila pentru ca ei se cred grozavi si cred ca e doar optiunea lor, ca daca isi propun pot cuceri lumea. sa vezi cum mint, cum se enerveaza daca nu-i crezi, cum se coalizeaza sa insele si sa te gandesti ca astia sunt adultii de maine.
cat despre cat de sexy sunt eu, mai e nevoie sa specific? :)

pseu : nu-ti inteleg peseul, da nu cred ca e important
Ayala

Mesajde Sică » Sâm Noi 11, 2006 6:17 pm

sunt oameni prea calzi, asa, pe gustul meu

deci esti omnivora, piei de pe forumul acesta

cat despre cat de sexy sunt eu, mai e nevoie sa specific?

nu trebuie, am specificat eu in postul de mai sus
Sică
Junior Member

Mesajde Shaki » Sâm Noi 11, 2006 6:29 pm

Ayala scrie:sunt oameni prea calzi, asa, pe gustul meu
ilizibilu de pilda, nu? :P

Shaki

Mesajde Ayala » Sâm Noi 11, 2006 6:42 pm

floricica, chiar trebuie de fiecare data sa-ti constientizez existenta? imi placeai ca faceai parte dintre oamenii despre care kantemiru zicea ca stau cumintei in banca lor, dar te-ai cam schimbat in ultimul timp, si nu cred ca in bine.
si pun virgule inainte de si, o sa-mi interziceti? plus ca exista si exceptii de la regula, nu stiu daca ma incadrez dar mie asa imi suna, vreau sa marchez niste pauze.
Ayala

Mesajde eyewitness » Sâm Noi 11, 2006 7:17 pm

e adevarat ca pot anima orice forum vreau

calitatea de animatuare nu ti-am negat-o niciodata. la bara lucrezi?

acolo chiar nu as putea jigni pe nimeni, sunt oameni prea calzi, asa, pe gustul meu

pai zicea pijkej, avocatu si mentoru tau spiritual, ca pe fermecator ne pupam noi in cur, io prin afirmatia ta de mai sus ce plm sa-nteleg? vedeti cat de ipocriti sunteti?

sa vezi cum sunt elevii. sa vezi cum intr-a 12-a scriu aive, in loc de aiba, sa vezi cat de incoerenti sunt, sa vezi ca ti se face mila pentru ca ei se cred grozavi si cred ca e doar optiunea lor, ca daca isi propun pot cuceri lumea. sa vezi cum mint, cum se enerveaza daca nu-i crezi, cum se coalizeaza sa insele si sa te gandesti ca astia sunt adultii de maine.

intru in parlamentul romaniei si vad acelasi lucru, intru intr-o societate comerciala si vad la fel. so what? esti acolo sa-i indrumi, sa-i educi, sa fii toleranta, intelegatuare si cel mai important sa-i iubesti. insa esti prea infatuata si plina de tine sa poti fi dascal, educator, parinte, mentor. iubirea pentru persuana ta nu-ti permite sa te cobori la nivelu lor si nici macar sa faci un mic efort sa-i intelegi. daca ai incerca sa cobori din turnu tau de fildes si sa comunici cu vulgu o sa fi surprinsa cate lucruri noi ai putea descoperi si invata. diferenta dintre fc si locomania este ca aici unii ti-au spus direct ca esti infatuata, ingamfata si narcisista. lovita in ego ai fugit pe locoprostia si ca in 99,9 % din cazuri ai mancat cacat visavis de fc. acolo te-au privit ca o zeita. iti place, e cald si bine iar pseudointelijenta si prostia sunt apreciate ca virtuti. astfel ca, in numele mai multor useri fc, mai du-te-n pln de idiuata (da dle avocat pijkej, propune-ma pt ban)
eyewitness

Mesajde kant emir » Sâm Noi 11, 2006 7:22 pm

si pun virgule inainte de si, o sa-mi interziceti?

nu bre, nu interzicem nica; in plus, is pe lumea asta destule trebi neinterdictibile - nu ne mai consumam pt atata, no?
(numa ca le mai tacsam, can si can, nu totinpu)

plus ca exista si exceptii de la regula, nu stiu daca ma incadrez

lasa bre ezceptziile (nu ie cazu, garantat; p'orma - paosele au rostu lor, nun cerca sa le dai mai multe atentzie decat le trebe, ca se rasfatza)

shapoi bre, daca tuata lumea ie de acord ca ejt minunata, ca te mai framantz cu fleacurile? (sau tu cresca ezceptziile la ezceptzii trage? si regulili la reguli? ca daca da, atunci da)

edit, pt martor: nu puteai sa te abtzii umpic? ca amu o prinsesem sio singurica si fara admiratori
kant emir

Mesajde Ayala » Sâm Noi 11, 2006 7:46 pm

eyewitness scrie:calitatea de animatuare nu ti-am negat-o niciodata. la bara lucrezi?
esti acolo sa-i indrumi, sa-i educi, sa fii toleranta, intelegatuare si cel mai important sa-i iubesti. insa esti prea infatuata si plina de tine sa poti fi dascal, educator, parinte, mentor. iubirea pentru persuana ta nu-ti permite sa te cobori la nivelu lor si nici macar sa faci un mic efort sa-i intelegi. daca ai incerca sa cobori din turnu tau de fildes si sa comunici cu vulgu o sa fi surprinsa cate lucruri noi ai putea descoperi si invata. diferenta dintre fc si locomania este ca aici unii ti-au spus direct ca esti infatuata, ingamfata si narcisista. lovita in ego ai fugit pe locoprostia si ca in 99,9 % din cazuri ai mancat cacat visavis de fc. acolo te-au privit ca o zeita. iti place, e cald si bine iar pseudointelijenta si prostia sunt apreciate ca virtuti. astfel ca, in numele mai multor useri fc, mai du-te-n pln de idiuata (da dle avocat pijkej, propune-ma pt ban)

1. acum ca m-ai confirmat o sa iau in considerare si varianta asta
2. n-ai de unde sa stii cum sunt eu in scoala, ce fac si ce rezultate am, daca reusesc sa ma cobor sau ma uit de la inaltimea tocurilor mele de 10cm la ei
3. nu stiu exact care e diferenta dintre cele doua forumuri, exista si acolo isteti ca si voi, nu ma intereseaza, sunt infatuata pentru ca imi propun, sa vad cum va ofticati, totusi, parca aialalti isi dau seama mai bine ca voi.
4. scuza-ma ca iar te contrazic, e nevoie de mai mult de o mana de forumisti care sa-mi confirme ca stiu sa ma joc, ca sa imi simt egoul lezat
5. esti foarte subiectiv, ce am avut de zis am zis si aici, dar daca pe tine te consoleaza ideea ca toti oamenii mananca c***t ca sa te justifici, be my guest
6. da-mi ban, ca la asta te pricepi. la asta si la injuraturi. si ca sa extrag eu corolarul la ce am spus ieri, parca, numai cei slabi sunt cruzi.

:) nu ma priveste nimeni ca pe o zeita, nici nu vreau, prefer calitatea de amazoana

uite, eu pot pleca, nu mai postez aici, dar tre sa promiti ca devii amuzant, ca ti-ai cam pierdut umorul, era mai interesant sa te citesc acum cateva luni, erai mai inspirat
Ayala

Mesajde incoherent » Sâm Noi 11, 2006 7:57 pm

naseara. que tal?
Gigi Becali e idolul unei generatii
incoherent
Junior Member

Mesajde Sică » Sâm Noi 11, 2006 8:02 pm

noroace, ce mai face domnu inchoerent?
Sică
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Noi 11, 2006 8:53 pm

aiala, ti-am mai spus, debitezi tanpenii ca de obicei. deja ti-am acordat prea multa atentie, mai multa decat meriti. oricum asta ie ultimu raspuns pe care ti-l mai ofer, sincer ma plictisesti

2. n-ai de unde sa stii cum sunt eu in scoala, ce fac si ce rezultate am, daca reusesc sa ma cobor sau ma uit de la inaltimea tocurilor mele de 10cm la ei

sunt estrase 100% din posturile tale. daca io gresesc inseamna ca tu minti.

sunt infatuata pentru ca imi propun, sa vad cum va ofticati

si marmota invelea...
hai bre, astea spune-i-le lu moshu, nuaptea pe ym, iel ie mai naiv. bajti in plm, nu ne insela intelijenta. esti prea idiuata pentru scenarii dintr-astea

5. esti foarte subiectiv, ce am avut de zis am zis si aici, dar daca pe tine te consoleaza ideea ca toti oamenii mananca c***t ca sa te justifici, be my guest

ce ai avut de zis ai zis pe doo treduri cu subiect, te-ai facut de cacat. si daca sunt subiectiv inseamna ca subiectivismu este general pe fc, nu ie numa parerea mea, da?

6. da-mi ban, ca la asta te pricepi. la asta si la injuraturi. si ca sa extrag eu corolarul la ce am spus ieri, parca, numai cei slabi sunt cruzi.

inca nu te-ai prins ca esti jucaria feceului, sau mai pe intelesu tau, ionuzzzu de serviciu? cum plm sa-ti dau ban ? ca sa-mi pun juma de fece in cap?
injuraturi? of of of pudica lu tata, pura si neprihanita(du-te la dracu kante mire ca numai tu m-ai invatat sa vorbesc asa urat).banuiesc ca o iubesti pe sandra brown si-l urasti pe harold robbins(da, e pe gugal)

uite, eu pot pleca, nu mai postez aici, dar tre sa promiti ca devii amuzant, ca ti-ai cam pierdut umorul

amuzant pentru tine n-o sa devin niciodata, nu jtiu cum poate cineva sa devina amuzant cand te baga in pula lui de 3 ori in 5 posturi

si da, ai loat hotararea perfecta, drum bun sau bajti in plm, cum preferi tu
eyewitness

Mesajde Ayala » Sâm Noi 11, 2006 11:37 pm

nu ne insela intelijenta. esti prea idiuata pentru scenarii dintr-astea

aha, deci nici macar nu ti-ai dat seama ca asta e satisfactia mea, multumesc pentru confirmare
in rest nu prea inteleg ce vrei sa spui, faptul ca elevii si elevele ma plac iti spune ceva? ca ei imi sugereaza sa fiu severa pt ca e singura modalitate da a-i face sa invete, ca ar trebui sa mai dau cate un 3 ca sa-i linistesc pe cei galagiosi... ca inca nu am trecut nici un 3 in catalog si le conjug verbul a crea si le explic care i e din radacina si care pluralul, si multe altele... e ridicol, am ajuns sa ma justific in fata unor oameni care poate multi nu au nici jumate din scrupulele mele
v-ati gandit ca poate unii dintre voi sunt jucaria mea? sa spun jumatati de adevaruri, e mai interesant
da, incepe sa devina plictisitoare prezenta voastra ostila, nu mai are farmec nici cearta, nu mai spun nimic, "nu vreau in noroaie sa ma bag"
Ayala

Mesajde cubu » Dum Noi 12, 2006 1:04 am

aiule, lasa bre aialele si arunca un ochi aici, pingu si manole is tira pe langa asta:

http://www.mis-group.com/funny/drunk/help_the_drunk_get_home-Original.htm
indescifrabil
cubu

Mesajde cr3tz » Dum Noi 12, 2006 4:39 am

cand o sa lasati bre prostiile si o sa treceti la discutii mai interesante?gen:ce suc a mai bau migu,ce mai face rotoriticu sau ce tari straine ati mai vizitat A-)

prea multa atentie cui nu trebuie strica :n:
cr3tz

Mesajde kant emir » Dum Noi 12, 2006 5:35 am

Ayala (nush daca ie ievident or ba, da io nu ma coalizez cu nimeni inpotriva nimanui, deci sa nutz treaca asta prin cap shor), vorbe ca:
deci nici macar nu ti-ai dat seama ca asta e satisfactia mea, multumesc pentru confirmare
sau:
v-ati gandit ca poate unii dintre voi sunt jucaria mea?

ori:
sa spun jumatati de adevaruri, e mai interesant

suna a copilarii gen: "poi io stiam, da team lasat sa zici in scopu casa te verific"; de obicei, jumatati de adevaruri spun cei care doar atata stiu, jumatati (raotate etimologhiceasca: semi-doct) de adevaruri, sau stiu lucrurile numa pe jumatate - restu ie adaptare din mers, la sitoatzie

despre:
incepe sa devina plictisitoare prezenta voastra ostila

am sa zic asa: pe langa ca nu te tine nimeni cu fortza (shanume noi stem aici bai difolt, la noi nu se pune problema de "prezentza", ca n-am venit de nicaieri, noi aici suntem - tu esti cea care ne vizitezi, ne cinstejt cu prezentza ta) nu suntem toti ostili (iar cei care iti sunt, cu adevarat, ostili - s-ar putea sa aiba motive: oare nu au reactionat asa la oarejce manifestari arogante? la niscai superioritatz nefondate? deci incerca sa manifesti umpic de intelegere) - spre paregzanplu: io nu tzis ostil! io ma iau la harzta cu oricine, dar nu obisnuiesc sa insult, sa injur, sa fugaresc de pe forum - io ma multzumesc sa fac bajacalie de spusele userului, oricine ar fi iel; cazu tau - poi dacam dai atata material de bajcalit? cum buala sa ma apt tziu, ca om is sio, nu? nah, puate ca tu nu ejt asa cum zice lumea (lumea zice ca ejt pruasta - io nu zic nica de genu, desi mai citez pe cate unu), dar daca spui numa prostii! noi n-avem de unsa jtim ca tu ejt minunata, noi ne uitam numa la ce postezi p'aci

con cluzia: daca vrei sa te retragi de pe fc - iaca! treaba ta, nu tresa nea nuntzi
daca (totush, io jtiu?) mai zabovejt pila noi, io am sa fac, in continoare mijtuaie (adica promit sa fiu consecvent) - nu te ajtebta la multe schinbari de atitudine de la noi (si, obijnuejte-te cu ideea ca tot ce primesti, in cele mai multe cazuri, nu e decat fidbec; ce sameni, aya culegi, shinca de fro doojde ori mai bogat)
kant emir

Mesajde eyewitness » Dum Noi 12, 2006 6:56 am

cubulime, il jtiu bre. a pus cineva link acu fro 2 ani pe-aici, creca a fost si tred de scoruri :D

cretzule, migu bea duar suc natural de morcovi ca cica ajuta la vedere ca s-a plans in repetate randuri ca nu mai nimerea usa la iesirea din carciumi

prea multa atentie cui nu trebuie strica

ai dreptate bre, nu jtiu ce-a fost cu mine, m-a loat valu
promit sa icnor
eyewitness

Mesajde kant emir » Dum Noi 12, 2006 8:05 am

bre, da pikeshu uare can se scuala? si cat face pana la cea mai apropiata sala de net?
kant emir

Mesajde Ayala » Dum Noi 12, 2006 10:04 am

kant emir scrie: nu suntem toti ostili (iar cei care iti sunt, cu adevarat, ostili - s-ar putea sa aiba motive: oare nu au reactionat asa la oarejce manifestari arogante? la niscai superioritatz nefondate? deci incerca sa manifesti umpic de intelegere) - spre paregzanplu: io nu tzis ostil! io ma iau la harzta cu oricine, dar nu obisnuiesc sa insult, sa injur, sa fugaresc de pe forum - io ma multzumesc sa fac bajacalie de spusele userului, oricine ar fi iel]lumea zice ca ejt pruasta[/I] - io nu zic nica de genu, desi mai citez pe cate unu), dar daca spui numa prostii! noi n-avem de unsa jtim ca tu ejt minunata, noi ne uitam numa la ce postezi p'aci

:) ti-am spus ca esti minunat? nu mai minunat ca mine, desigur, dupa cum bine ai intuit
as putea sa-mi argumentez afirmatiile dar ar trebui sa ma psihanalizez in public, e ridicol, in plus nu mi-ar placea sa aveti certitudini in ce ma priveste, n-as mai fi interesanta si nici interesata
Ayala

Mesajde Shaki » Dum Noi 12, 2006 10:08 am

oameni buni, totushi e duminik dimineatza :)

Shaki

Mesajde kant emir » Dum Noi 12, 2006 10:32 am

nu mai minunat ca mine, desigur
stiay, desigur, ca minunatu nare grade de conparatzie, nu? numa ca trebea tu sa te faci ca nu stii, in scopu casa ne verifici umpic yar
dar ar trebui sa ma psihanalizez in public, e ridicol

da, dar, fara frica de ridicol, creca ay putea sa te fizicanalizezi in acelash public, carele ieste mort de curios satz cunoasca ascunzishurile, dedesubturile, si, ofcors ca da (ultimu pe lista - normal ca pijke) - *********, si ********. si ******** etc (adica nu vreau sa fiu chear desgustator, ca shaki zice ca ie dumineca si ca inca no e shit popa din altar)
kant emir

Mesajde Shaki » Dum Noi 12, 2006 12:23 pm

ok. ma intereseaza shi pe mine daca shtitzi nishte dictzionare online bune, francez-roman...

Shaki

Mesajde kant emir » Dum Noi 12, 2006 12:27 pm

shaki, totush ie dumineca dimineatsa
kant emir

Mesajde Sică » Dum Noi 12, 2006 12:29 pm

http://www.dictionar-roman.com/

alegi un dictionar din cele 5 scrise cu albastru. e destul de bun site-ul
Sică
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Noi 12, 2006 12:31 pm

sica, totush ie dumineca dimineatsa
kant emir

Mesajde Sică » Dum Noi 12, 2006 12:32 pm

ai dreptate, imi retrag post-ul de mai sus :D

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 7 (3 membri si 4 vizitatori)
Sică, incoherent, kant emir
buna dimineaza si Domnului inchoerent
Sică
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Noi 12, 2006 12:34 pm

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 8 (3 membri si 5 vizitatori)
kant emir, incoherent, Sică

oameni buni, totushi e duminik dimineatza
kant emir

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati