)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
pt shaki poti incerca si http://www.dictionar.ro
pt restu: da, da...stiu....e totusi dumineca dimineatza...nuapte buna in continuare
pt restu: da, da...stiu....e totusi dumineca dimineatza...nuapte buna in continuare
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
-

shiona - Junior Member
in primu rand a trecut deja dimineatza shi in al doilea rand m-am oferit voluntar pentru o chestie la munci de care nu pot sa ma ocup acolo k e prea galagie shi nu ma pot concerta.kant emir scrie:shaki, totush ie dumineca dimineatsa
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-

Shaki - Mesaje: 7089
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 11 (5 membri si 6 vizitatori)
kant emir, incoherent, Shaki, shiona, Sică
da, shiona, da; totushi e duminik dimineatza
shaki: totushi e duminik dimineatza
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
emire, intuarcetzi ceasu e deja pranz 
multumesc frumos, m-am bagat shi pw answer.com in franceza, sa vedem ce-i ieshi... nu m-am mai ocupat de de-astea din studentzie

multumesc frumos, m-am bagat shi pw answer.com in franceza, sa vedem ce-i ieshi... nu m-am mai ocupat de de-astea din studentzie
aliatzi, right? 

-

Shaki - Mesaje: 7089
deci cum i-am facut cadou compu asta mamei mele cum a inceput sa mearga ca o rasnitza. sica, ai tot trecut pe la brasov 

Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
kant emir, a decedzat johnny depp? pacat, era dragutz p-acolo.
da e duminica dimineatza, deosebit de nasol ca maine-i luni dimineatza!!
da e duminica dimineatza, deosebit de nasol ca maine-i luni dimineatza!!
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
Shaki scrie:k e prea galagie shi nu ma pot concerta.
da' sub dush ai incercat, papushico
?
in rest, guten morgen, care a inceput bine. cu un tango. OLE!
kant emir, ai loat az de dumincadimineata doza de cafea? ca te cam balbai

............................
- sin ella
sinela, o invitz undeva pe shaki? shanume sub dush? AI grija la ce vorbejt, ca ia chiar vine (adica ia nu prea stie de gluma cand ie de invitatzii); totushi e duminik dimineatza
shaki, ce ma tot pisalogejt acolo cu limitele? totushi e duminik dimineatza, ai uitat?
shaki, ce ma tot pisalogejt acolo cu limitele? totushi e duminik dimineatza, ai uitat?
- kant emir
Shaki, neastamparato, nu ma refeream la ce te gandesti tu
ia mai bine vezi ce faci ca te bate kant emir cu armele tale
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 9 (3 membri si 6 vizitatori)
sin ella, kant emir
kant emir
, acuca Shaki a dat bir cu fugitii, nu-mi ramane decat sa te iau pe tine sub dus
... hum...
ia mai bine vezi ce faci ca te bate kant emir cu armele tale
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 9 (3 membri si 6 vizitatori)
sin ella, kant emir
kant emir
, acuca Shaki a dat bir cu fugitii, nu-mi ramane decat sa te iau pe tine sub dus
... hum...............................
- sin ella
ia mai bine vezi ce faci ca te bate
de ce incitz la agresiuni? totushi e duminik dimineatza
(mah, ce nuntze legi? ai grija la cetz dorejt, tuata zioatz repet asta!)
alfel: sanatuasa, voinica?
- kant emir
Am auzit prima oara "Ghita" la radio.Si m-am intrebat ce dracu cauta o voce de copil in muzica usoara(serioasa).Am mai vazut la tv.secvente scurte(eu nu pot privi la asa ceva)in care tatal(Stratan)incerca sa imi vare pe gat un copil de 4 ani.Copil care in alta emisiune nici nu intelegea ce dracu se intampla acolo.De vreo 2 saptamani am vazut video clipul.Catastrofic.Ce dracu poate sa faca un copil de patru ani intr-un videoclip?ce dracu cauta acolo?ce-i poti cere unui copil de 4 ani?.Doar sa se plimbe de colo colo.Atat.Dar sa-l imbraci in haine de om matur?sa-i pui ochelarii aceia?Mie mi-a sugerat ca fetita joaca rolul unei curve alungata de-acasa.Sinistru.
Ce se poate spune despre taticul care si-a botezat fetita-Cleopatra,nume ce va trebui sa-l poarte toata viata.Pana si celor de langa ei le vine sa rada.Au scurtat numele;Cleo
Ce se poate spune despre taticul care si-a botezat fetita-Cleopatra,nume ce va trebui sa-l poarte toata viata.Pana si celor de langa ei le vine sa rada.Au scurtat numele;Cleo
Si asta trece !
- pacha
Pacha permite-mi sa te contrazic, melodia e dragutza, fata e simpatica. Intr-adevar nu e o piesa de ascultat de foarte multe ori, da' pana la o face pe fata aia de 4 ani cu ou si cu otet e cale lunga. Acuma intre noi fie vorba, numele tau nu are rezonante istorice? Te-ai simtit frustrat vreodata din cauza asta?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
Da ,e o melodie de gradinita.E foarte buna si acolo e locul ei.
Da,ma simt ca dracu cand unul care nu ma cunoaste mi se adreseaza cu numele din buletin.Probabil ca si ai mei au simtit asta si de la varsta de doua luni mi se spune Pasa.
Da,ma simt ca dracu cand unul care nu ma cunoaste mi se adreseaza cu numele din buletin.Probabil ca si ai mei au simtit asta si de la varsta de doua luni mi se spune Pasa.
Si asta trece !
- pacha
e de rahat, e de mare rahat! ca arata fetitza cea mica (si scumpica, frumusica, cum vretzi voi, ca ie copil nevinovat si asta ramane!) ca o curva fugita pe drum ie una (videoclipu), dar insistenta cu care vrea sa ne convinga taxo ca ie geniala, ca ie o mica motzardica e suparatoare: copila n-are nicio treba cu ce canta (stie ia ce ie aia "asteptatu la portitza" sau "granitza"?)? si daca da, de unde anume? iar ce canta ie o mare abureala: ce cauta versu ala cu:
"dar sa nu vii cum vii tu de obicei: cu mana goala" (aproximativ)
ca nici la rima nu da, la nica; lu pavalucu io intrat in vcap ca ie vedeta si ca ie golan si ca ie plin de haz - treaba lui, dar sa nu incerce prosteli de genul asta, ca nu e credibil
plus puantele pe care le spune ia: ca tata on vatzato ca nu tutun, nu alcol, nu droguri! nica, pana la 6 ani nicanica! adica puante de golan, da - dar spuse asa, de la inaltimea unei varste net superioare celei despre care se vorbeste in puanta, nu de mai jos
copilu ie copil (repet: ie o dulceatza fatuca!) si n-are nicio treba (deci nici nu putem sa-i reprosam nimic) dar "piesa" ie de mare rahat
"dar sa nu vii cum vii tu de obicei: cu mana goala" (aproximativ)
ca nici la rima nu da, la nica; lu pavalucu io intrat in vcap ca ie vedeta si ca ie golan si ca ie plin de haz - treaba lui, dar sa nu incerce prosteli de genul asta, ca nu e credibil
plus puantele pe care le spune ia: ca tata on vatzato ca nu tutun, nu alcol, nu droguri! nica, pana la 6 ani nicanica! adica puante de golan, da - dar spuse asa, de la inaltimea unei varste net superioare celei despre care se vorbeste in puanta, nu de mai jos
copilu ie copil (repet: ie o dulceatza fatuca!) si n-are nicio treba (deci nici nu putem sa-i reprosam nimic) dar "piesa" ie de mare rahat
- kant emir
o melodie de tot cacatul, o promovare de rahat si ma opresc aici din respect pentru Salma. oricum, 10.000 de caractere nu mi-ar ajunge ca sa scriu ce-mi vine vizavi de ce inseamna Cleo Stratan.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
functiile nu sunt poezii
cu siguranta, uneori functiile pot fi chiar dezastre, mai ales cand ma pisham pe mine si ierea cuada la veceu bibliotecii si functia lu vezica urinara ii venise danblaua sa ia valori esponentiale.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
-

Daimon - Mesaje: 5074
bre, a iesit kante miru, nu mai ie online, asa ca scrieti cat puteti acu 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
-

Daimon - Mesaje: 5074