sfaturi de inima albastra de la toata lumea

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

intr-un moment de slabiciune caritabila eu ma pot oferi voluntar si pentru a creste r

Mesajde pure_sugar » Lun Oct 30, 2006 5:03 pm

"intr-un moment de slabiciune caritabila eu ma pot oferi voluntar si pentru a creste ratingu la sticlele respective, cat si sa te ajut la razbunare."

pai daca esti din arad, sau ai drum, eu sunt disponibila:D
Daca lumea ar fi de ciocolata, ne-ar fi, pana la urma, greatza de ea...
pure_sugar
Junior Member

Mesajde kant emir » Lun Oct 30, 2006 5:45 pm

tananana, sa fien trun ciazbun

(ca este baetz din arad, char de norfi disponibili; shapoi, pentro inima albastra ie buna si naveta, no? am sa va spui maine umbanc despre o poveste de amor cu naveta intre doo sate)

bafta, jeorj! si sa ne sharatz si noo bucuriile vuastre
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde pure_sugar » Mar Oct 31, 2006 9:48 am

si totusi kantemire, n-ai zis ...sa zici sa nu zici...hai zi:D
pure_sugar
Junior Member

Mesajde Shaki » Mie Noi 01, 2006 10:27 pm

pure_sugar scrie: pai daca esti din arad, sau ai drum, eu sunt disponibila:D
frumos, congratzileishions :D
vezi k shtii shi singura?...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde pure_sugar » Joi Noi 02, 2006 8:39 am

degeaba pui, tot la el ma gandesc...
pure_sugar
Junior Member

Mesajde Shaki » Joi Noi 02, 2006 9:37 am

uf
ashteptam sa vina pacha sa ne asigure k shi asta trece... :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde pure_sugar » Lun Noi 13, 2006 12:37 pm

nu trece, am incercat tot felu, aproape..nu merge si pace
nici cu vodka nici cu nimic:(
pure_sugar
Junior Member

Mesajde pacha » Lun Noi 13, 2006 12:43 pm

La datorie.
-Si asta trece!.Si asa de repede!
Si asta trece !
pacha

Mesajde jeorj » Lun Noi 13, 2006 2:45 pm

pacha scrie:-Si asta trece!.Si asa de repede!
"repede" e un cuvant atat de relativ.........(sau marog, "asa" e cuvantul ala relativ)
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde FleurDuLys » Lun Noi 13, 2006 9:00 pm

'relativ' e un cuvant relativ. si totodata un cliseu. (ca si faza cu 'si asta trece'). Anumite chestii nu trec niciodata. Blah nevermind me, just feeling depressed today. Si ma gandea, sa scriu pe forum. ptr ca poate... trece :D
FleurDuLys
Junior Member

Mesajde pacha » Mar Noi 14, 2006 2:02 pm

Liliac-"si totodata un cliseu. (ca si faza cu 'si asta trece'"

Fuse candva un mare sultan in nu stiu ce tara si nu stiu care timp.Care sultan o ducea extrem de bine si era deosebit de fericit.Si nu avea parte,in fiecare zi ,decat de bucurii si placeri.Si iata ca intr-o zi se puse pe gandit si ajunse la concluzia ca totusi viata pe care o dece ,e o viata fada si tare se intrista.Asa cunoscu si el tristetea.
Si avea sultanul acesta un ajutor,un vizir tare intelept.Pe care-l chema la el si-i porunci sa-i daruiasca un obiect care atunci cand el(sultanul) este trist sa-l faca vesel iar atunci cand este vesel sa-l faca trist.
Si-i darui inteleptul vizir sultanului un pocal de aur,pentru bauturi.Iar pe pocal cu litere mari erau incrustate cuvintele:

" Si asta trece !"

Ti se pare un cliseu aceasta poveste?
Si asta trece !
pacha

Mesajde pure_sugar » Joi Ian 18, 2007 3:30 pm

intrebare grea asta...
n-am mai intrat p-aci de doo luni, noroc cu dupamiezile plicticoase cand ai de lucru da n-ai chef:D
pai...celebra "si asta trece" este cliseu, parerea mea, adica, prea des zicem asta ca sa nu devina cliseu, dar despre poveste...nu ma pot pronunta, dar imi place sensul ei

btw, daca tot eu am fost aia cu threadu asta, starea mea din prezent, pt cei interesati:D
-mult mai optimista
-cu planuri de viitor
-f activa(m-am reapucat de karate)
-muuuuult mai vioaie si vesela,chiar daca uneori numa pe dinafara

starea lui:
-gelos
-nehotarat
-gelos
-nehotarat
-still inlove
-nehotarat

asta spune multe
da eu sunt mai bine
pure_sugar
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Ian 18, 2007 3:54 pm

starea lui:
-gelos
-nehotarat
-gelos
-nehotarat
-still inlove
-nehotarat

sa fie astea motivele pentru care te-ai reapucat de karate? :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde pure_sugar » Joi Ian 18, 2007 4:00 pm

hihi
nu, doar pentru mine, te face sa te simti super fain dupa antrenament:D
acuma ma silesc sa-l combin sa vina si el, si atunci il rup la kumite :x
pure_sugar
Junior Member

Mesajde M@rLanU^^ » Sâm Mai 19, 2007 2:07 am

ma bucur ca ai reusit sa treci peste acel moment de tristete.... si eu am iesit acum (nu din dorinta mea) dintr-o relatie de un an jumate si eram distrus.... lucrul care m-a ajutat sa trec peste chestia asta e ca am aflat dupa ce ne'am despartit ca ma inselase cu vreo spe garizi... aaaa... si cu fratimiu mai mic... a disparut orice urma de dragoste si ai intrat inlocul ei ura si dispretul..

apropo refeeritor la ultimul tau post....revenge is sweet...
A invidia inseamna a te recunoaste inferior
M@rLanU^^
Junior Member

Mesajde pure_sugar » Mie Mai 23, 2007 9:29 am

revenge is not enough
intre timp s-au mai intamplat enorm de multe
nu s-a incheiat nimic
dar relatia nici nu moare nici nu traieste
depinde ce vrei
eu stiu si ma port ca atare
o sa am si revenge si pe el inapoi daca o sa-l mai vreau
la tine, recomnad indiferenta, aia face cel mai rau
pure_sugar
Junior Member

Mesajde M@rLanU^^ » Mie Mai 23, 2007 4:08 pm

in cazul meu nu ai dreptate.... nu o raneste deloc indiferenta... ba chiar s-ar bucura... tipa e o nenorocita... oricum nu merita nici macar sa mai vb cu ea...
M@rLanU^^
Junior Member

Mesajde pure_sugar » Vin Mai 25, 2007 12:48 pm

am impresia ca nici la mine nu merge, parca i se rupe daca sunt sau nu indiferenta, el e oricum, doar ca n-are nici o sansa in fata mea, am hotarat
pure_sugar
Junior Member

Mesajde M@rLanU^^ » Vin Mai 25, 2007 5:33 pm

eu unul am gasit modalitati civilizate si foarte rafinate ca sa ma razbun..... acolo unde doare mai tare.... daca ei nu i-a pasat de sentimentele mele, mie de ce mi-ar pasa de ale ei.... nu ma tziganesc... lovituri usoare in locuri sensibile.....
M@rLanU^^
Junior Member

Mesajde pure_sugar » Sâm Mai 26, 2007 2:45 pm

asa fac si eu
mai nou
cu totul alta strategie
pure_sugar
Junior Member

Mesajde Donald » Lun Mai 28, 2007 1:12 pm

Fata draga, nu ai de ce sa te razbuni. Eu sunt mai nou pe aici, dar mai vechi prin viata si am patit multe. Am fost in situatia ta, as zice chiar mai rau, dar nu mi-a trecut prin cap sa ma razbun. Nu poti condamna pe cineva pentru ca nu te iubeste. Cu atat mai putin parintii lui, care vor doar binele copilului.
Esti tanara si ai viata inainte. E un cliseu, dar e adevarat. Daca accepti, e bine. Daca nu, o sa te chinui mult timp de acum inainte. O sa indepartezi pe cei care tin cu adevarat la tine. O sa-ti amarasti viata si o sa treci pe langa ea.
Cazul recent al elevului care s-a sinucis pentru profesoara de romana ar trebui sa-ti dea de gandit. Dragostea e frumoasa, dar e un vis. Frumos sau urat, dupa cum ne e scris fiecaruia. Important e sa nu ingropi bunul simt si ratiunea. Altfel urmeaza neantul.
Donald
Junior Member

Mesajde M@rLanU^^ » Vin Iun 01, 2007 4:38 pm

ai dreptate d-le Donald... nu poti condamna pe cineva pt ca nu te iubeste, dar pt ca te insala ai tot dreptul sa te razbuni... parerea mea...
M@rLanU^^
Junior Member

Mesajde kant emir » Vin Iun 01, 2007 5:15 pm

pt ca te insala ai tot dreptul sa te razbuni...

nu e un drept, e doar un obicei; prostesc acest obicei, dealtfel

ar trebui cautata intai o explicatie: de ce te insala?
ori s-a saturat de tine, ori vrea sa incerce si alceva, ori ... (lista lunga de motive - multe dintre ele sunt imputabile ambilor parteneri, nu doar vinovatului)
kant emir

Mesajde EpicMan » Sâm Iun 02, 2007 12:40 am

Si daca ajungi la concluzia ca nu ai nici o vina atunci de ce sa te cobori la nivelul cuiva pe care doar atat il duce capul sa faca si sa te razbuni?
"De te-ating sa feri in laturi
De hulesc, sa taci din gura
Ce mai vrei cu-a-tale sfaturi
daca sti a lor masura? (...)"
M.Eminescu
Umbrele,ce-i drept,seamana cu intunericul....dar sunt fiicele luminii (Lucian Blaga)
EpicMan
Junior Member

Mesajde Donald » Sâm Iun 02, 2007 2:24 pm

A inselat cineva? Nu tin minte sa fi fost asta problema. Doar ca el nu mai vrea...
De ce? pe tema asta s-ar putea povesti. Poate e prea mult zahar pur. Poate prea putin.
Daca tot suntem la razbunare, as putea veni cu o ideie. Cea mai buna razbunare e sa arati bine. Sa te ingrijesti, sa iesi in lume, sa realizezi ceva. Sa gasesti pe cineva mai bun. Cea mai buna razbunare e sa fi fericita fara el.
Donald
Junior Member

Mesajde pure_sugar » Sâm Iun 16, 2007 8:59 am

of, e ingrozitor de greu
fac cu nervii zilnic, si la fel de zilnic imi propun sa nu-l mai sun, sa nu mai ies cu el, etc...dar nu merge, nu-mi vine sa cred ce mi se intampla
btw, ma ingrijesc si arat super bine tot timpul, doar cu psihicul stau mai proost, si daca sunt super binedispusa, daca e ceva care m airita s-a dus toata seara, inclusiv conversatia si nah...
ma simt super aiurea vis-a-vis de treaba asta
poate e prea mult zahar pur...
pure_sugar
Junior Member

Mesajde Donald » Sâm Iun 16, 2007 4:26 pm

Nimic nou sub soare. Daca te ajuta cu ceva, sa stii ca nu ti s-a intamplat numai tie. Multa lume sufera din dragoste. Dar intensitatea, disperarea, depind de fiecare in parte. Au trecut 8 luni...? E putin. Eu am suspinat dupa o mandra 10 ani. In primii ani am trait intr-o transa, parca hipnotizat. Nu imi dau seama cum a trecut timpul. Nu imi trebuia sa ies nicaieri, nu m-a interesat nici o alta fata. Am reusit sa imi impun sa nu o sun. Dar cand reuseam sa ma mai linistesc, ma suna ea. Si o luam de la capat. A fost groaznic si mai ales, a fost distrugator. Ajungi sa te rupi de lume, sa iti pierzi respectul si increderea in tine. Si ea si prietenii imi spuneau mereu: "timpul le rezolva pe toate". Numai ca eu o vroiam pe ea, nu sa le "rezolve timpul pe toate".
Stiu ca nu nici un sfat nu te poate ajuta acum, dar o totusi o sa-ti spun cate ceva. Poate reusesti sa ajungi la un echilibru.
Intai, rupe orice relatie cu el, dar nu la modul ostentativ. Nu-l mai suna, nu mai astepta telefoanele lui, nu cauta sa-l intalnesti. Din contra, fa tot posibilul sa frecventezi alte locuri. Daca totusi il intalnesti, sau daca te suna, nu-l evita, dar cauta sa scurtezi conversatia la minim. Nu accepta invitatii de la el. De altfel, orice insistente din partea lui nu ar putea veni decat din orgoliu masculin sau din dorinta sexuala. Chiar daca esti tentata sa accepti, fa tot posibilul sa spui nu. Invata sa spui nu.
Este limpede ca impreuna nu aveti viitor. Cauta sa te obisnuiesti cu ideia si regandeste-ti viata fara el. Cauta, accepta pe altcineva. Din experienta, stiu ca in astfel de cazuri cineva sta la cotitura si asteapta sa-ti vina mintea la cap. Totul e sa nu dureze prea mult.
Pot sa-ti povestesc mai mult pe tema asta. Am avut timp sa rumeg faptele si am ajuns la niste concluzii. Pentru mine e tarziu sa mai schimb ceva. Dar tu ai viata in fata. E pacat sa ti-o amarasti pentru o himera.
Donald
Junior Member

Mesajde pure_sugar » Lun Iun 18, 2007 11:18 pm

mda, toate astea le stiu si eu...respectiv sunt constienta de ele, cel mai rau e ca nu vreau sa renunt, si parca e ceva ce nu ma lasa, acum am o noua problema...o excursie tampita care a aparut, nu stiu daca eu imi pot lua concediu, asta ma framanta acum...daca merge el si eu nu reusesc o sa ma prostesc de cap aici si o sa se rupa tot...si nu as vrea sa se ajunga la asta...cred ca si orgoliul meu incepe sa se arate la cotitura. cat despre a treia persoana care asteapta, da, corect, este acolo doar ca eu n sunt interesata...dece nu pot sa spun, de fapt...nah, stiu de ce
mai am putina rabdare, dar nu prea multa oricum.
merci
pure_sugar
Junior Member

Mesajde Micah » Mar Iun 19, 2007 4:02 pm

Cel mai repede iti trece daca treci tu la altul!
Si nimic nu o sa-l doara mai tare daca te vede fericita cu altcineva. E razbunarea suprema! Asta si ... ignoranta.
Si gandeste-te ca de fiecare data ai sa gasesti ceva mai bun: primul prieten e bun, urmatorul iti dai seama ca e de 10 ori mai bun ca primul, si urmatorul de 100 de ori mai bun ca penultimul .... si tot asa.

Si cand nu ai ce face: uita-te la filme! :D
Mai bine sa planga mama voastra, decat mama mea!
Micah
Junior Member

Mesajde kant emir » Mar Iun 19, 2007 9:31 pm

primul prieten e bun, urmatorul iti dai seama ca e de 10 ori mai bun ca primul, si urmatorul de 100 de ori mai bun ca penultimul ....

adica al treilea nare nicio treaba cu precedentzii (primu shal doilea), da' ie chitit pepe nultimu? care puate ca nici nu so nascut inca?
Si nimic nu o sa-l doara mai tare daca te vede fericita cu altcineva. E razbunarea suprema! Asta si ... ignoranta.

adica-l duare pe iel cand vede ca tu ejt ... pruasta? io crecal duare la basca in oricare dintre situatii - ia mai uitatz de rasbunari sanjeruase si vedeti-va de vietile vuastre (si unele dintre voi sash vada, linijtite, de ignoranta lor)
kant emir

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma