Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
Tu te uiti la prea multe filme emirule.. ca mie shaki mi-i tare draga si nu mi-i frica
Frumos, Darky, frumos
Mi-a placut si ce-a zis RajaF.. pana la urma noiembrie e frumos, nu?
Sugar, e usor sa zambesti.. mai greu e sa fie pe bune zambetul ala, dar se gasesc mereu motive, iti zic eu.

Frumos, Darky, frumos

Mi-a placut si ce-a zis RajaF.. pana la urma noiembrie e frumos, nu?
Sugar, e usor sa zambesti.. mai greu e sa fie pe bune zambetul ala, dar se gasesc mereu motive, iti zic eu.
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Cu riscul de a fi rautacioasa, imi expun si eu o mica nelamurire: jurnalul lui Praslea se vrea a fi funny? filosofic? psihologic? social? tragic? in bataie de joc? sau cum? poate ma lamureste si pe mine autorul...
- FleurDuLys
- Junior Member
floare de crin, cateodata ma doare capul foarte tare. Stii senzatia cand te doare capu in crestet, ca si cum ceva iese pe acolo? Un cucui sau fratele/sora geaman/a, care nu sa nascut niciodata, da a ramas in creer si este a doua voce pe care o auzi din cand in cand: "Da, da-i mai tare...asa...cu piciorul in cap, asa. Baga-i penisu-n ureche, ca-i lesinata acum".
La mine iese ce-i in jurnalu ala. Nu stiu ce ie, da dupa ce scriu nu ma mai doare capu si pentru mine aia-i important. Io zic ca-i cuvintele alea toate, numai ca vorbesc in acelashi timp si nici dracu nu le intelege.
Daca vrei detalii, te astept pe pm (personal messages)
La mine iese ce-i in jurnalu ala. Nu stiu ce ie, da dupa ce scriu nu ma mai doare capu si pentru mine aia-i important. Io zic ca-i cuvintele alea toate, numai ca vorbesc in acelashi timp si nici dracu nu le intelege.
Daca vrei detalii, te astept pe pm (personal messages)

- Praslea Tudor
- Junior Member
[/QUOTE]
si mie mi se pare la fel:) ii super de treaba
si acum fleur, merci de sfat si da, ai dreptate, doar ca eu acum nu pot sa fac mai mult, si de fapt nici nu vreau...
ce vreau eu nu pot avea acum, dar...in viitor
pusi
ca mie shaki mi-i tare draga si nu mi-i frica
si mie mi se pare la fel:) ii super de treaba
si acum fleur, merci de sfat si da, ai dreptate, doar ca eu acum nu pot sa fac mai mult, si de fapt nici nu vreau...
ce vreau eu nu pot avea acum, dar...in viitor
pusi
Daca lumea ar fi de ciocolata, ne-ar fi, pana la urma, greatza de ea...
-
pure_sugar - Junior Member
praslea, mie imi place jurnalul tau mult de tot. Daca eram homosexual, ma indragosteam de tine, ca stiu cum arati. Esti barbat bine, nu-i de mirare ca sunt fetele in limba dupa tine.
Imi pare rau ca i-ai luat-o inaintea lui userx, caci acum sunt curios ce vroia sa scrie.
Imi pare rau ca i-ai luat-o inaintea lui userx, caci acum sunt curios ce vroia sa scrie.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Sephi mi-a adus aminte de laboratoarele mele.
1978,Fac.de Fizica,Lab. de Lichide,ceva lucrare cu curgerea lichidelor.
Generatii de studenti au facut-o,am facut-o si eu.A venit randul lui Flaviu.Citeste teoria si-mi spune:mah Bagule n-ai rmarcat ca lucrarea este gresit construita si rezultatul(determinam o constanta) iese dintr-o eroare ?Eu:fii mah serios,au facut-o atatia.El:Stai sa-ti explic....Eu: lasama-n durerea mea,nu pricep nimic.El:sa-i explic si asistentei.
A doua zi lucrarea a fost demontata.
1978,Fac.de Fizica,Lab. de Lichide,ceva lucrare cu curgerea lichidelor.
Generatii de studenti au facut-o,am facut-o si eu.A venit randul lui Flaviu.Citeste teoria si-mi spune:mah Bagule n-ai rmarcat ca lucrarea este gresit construita si rezultatul(determinam o constanta) iese dintr-o eroare ?Eu:fii mah serios,au facut-o atatia.El:Stai sa-ti explic....Eu: lasama-n durerea mea,nu pricep nimic.El:sa-i explic si asistentei.
A doua zi lucrarea a fost demontata.
Si asta trece !
- pacha
eu cred ca nu este corect sa se stearga nimic (decat ce este impotriva regulamentului)
daca tzine neaparat, n-are decat sa ceara sa fie inchis threadul, dar nu sters
(am sa cer asta si pe administrativ, nah)
daca tzine neaparat, n-are decat sa ceara sa fie inchis threadul, dar nu sters
(am sa cer asta si pe administrativ, nah)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
skip1, nu mai spune ca esti cel mai ghinionist om de pe planeta, cred ca exista oameni care au patit-o si mai rau de-atat. Si oricum, cu mentalitatea 'stau si-mi plang de mila pentru ca-s cea mai nenorocita fiinta de pe lume' nu ajungi nicaieri. Nici bine nu te faci, si nici mila n-o sa prea gasesti. In schimb, daca esti optimist si emani caldura, o sa gasesti ceva mai bun: afectiune. sper sa te faci bine 

- FleurDuLys
- Junior Member
puresugar, stiu ce vrei sa spui in ultima ta intrare. si eu am patit la fel de multe ori. numai ca eu nu ma multumeam numai cu uitatul. la inceput puneam ciocolati si alte deserturi in fata ushii, sunam la sonerie si fugeam. Ea cand citea biletu si vedea ca-s de la mine, le calca in picioare (era foarte suparata pe mine, dar asta-i alta poveste). Anyway, dupa un timp, am inceput sa-i pun trandafiri uscati, vopsiti de mine cu vopsea neagra. La mana, ca pe vremea aia nu erau spray-uri ca acum. Fiecare petala in parte. Ii arunca la gunoi. Ca sa fiu aproape de ea, m-am bagat pe sora-sa, dar sa suparat si mai tare...nu inteleg de ce.
Pana la urma m-am linistit cand a venit sectoristul acasa si sa luat de mine, ca de ce pun hoituri de melci si pasari in fata ushii lui cristina (asa o chema). Mi-a dat o bataie zdravana si ma amenintat cu psihiatria, asa ca m-am potolit repede.
Sper ca tu sa scapi mai usor...
Pana la urma m-am linistit cand a venit sectoristul acasa si sa luat de mine, ca de ce pun hoituri de melci si pasari in fata ushii lui cristina (asa o chema). Mi-a dat o bataie zdravana si ma amenintat cu psihiatria, asa ca m-am potolit repede.
Sper ca tu sa scapi mai usor...
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member
shaki, merci, si mie mi s-a parut frumos gestul, de aia l-am si facut, dar nu stiu cum i s-a parut ei:(
si, nicholas, sper sincer sa nu ajung la asa gesturi extreme...desi ...poate si stalkingu asta pe care il fac e destul de extrem, cred
si, nicholas, sper sincer sa nu ajung la asa gesturi extreme...desi ...poate si stalkingu asta pe care il fac e destul de extrem, cred
-
FleurDuLys... nu prea imi place sa imi plang de mila..dar am fost si yo candva fff optimist...si tot nu se rezolva nimik...bine..nu zic ca acum se rezolva...dar parca daca stau asa de-an p...ea....e mai bine. Si ca sa raspund si o alta intrebare...nu ma numesc Tariceanu..
)....si nu cred ca atzi prins bine mesajul..

niciodata sa nu spui pentru totdeauna.....ca nu e ziua de maine
- Skip1
- Junior Member
shaki, asta ar fi cea mai buna idee care a avut-i cineva vreodata:D
eu ma silesc din greu sa-mi revin...da e greu al dracu'
eu ma silesc din greu sa-mi revin...da e greu al dracu'
-
Arthemis, fa-te tanti d-aia de da la oameni haleala in avion si poate poate ....
Uide frate, ti-am mai spus ca nu esti normal??!?!? Daca nu in ultima vreme, iti spun acum: nu esti normal!!!!
Uide frate, ti-am mai spus ca nu esti normal??!?!? Daca nu in ultima vreme, iti spun acum: nu esti normal!!!!

I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale