Exorcista si demonii sai
53 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
bre alecs@che, nai decat sa faci! numa sa fii sigura ca nul superi (daca te gandejt la ce miai dat tu acolo in linc, ai mana libera, tzam mai zis ca nus io) pe forumistu cu pricina
ca aici, pe caterinci, ie loc de orce
ca aici, pe caterinci, ie loc de orce
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
doare nici in cur de prarea voastra
aha...secs anal. vezi ca era un subect pe totu despre secs.
amu poze.
memetshor, sunt convinsa ca rajaf e dragutz si serviabil, nu ca tine, tu ce crezi, ii plac minunatele?
pana la poza cu tzatze, nam cum sa zic despre tine ca esti minunata. orcum ai luao. porma poate teaj baga in categoria futabile. dragut si serviabil, evident
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
cine cine barfa?cine cum!!auziti bre da alex@ nu-i in spania? alexa, daca vrei tu neaparat iti dau poze cu mine rupt de beat pe niste mese rupte si-alea, da nush daca-ti rezista inimioara la asa ceva ca io chiar is tare dizgratios. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ??
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
ok pt cine vrea intrati pe lincul http://kantemir.hi5.com si fiecare sa-mi zica ce parere are cine crede ca e vb de forumistul nostru carcotas si cine nu.
P.S. emire tu mi-ai dat mana libera!:))
P.S. emire tu mi-ai dat mana libera!:))
Eu nu sufar de nebunie.......ma bucur de ea in fiecare minut.
-
alex@ - Junior Member
alex@ straics beac! uimitoare fata asta, filmofila in adevaratul sens al cuvantului!
astept cu mare interes niste recenzii pentru "tom & jerry, The movie"
dupa care vom trece la lucruri mai serioase si mai grele, alba ca zapada si cei 7 pitici si frumoasa din padurea adormita, sa moara walt disney de ciuda si sa-i crape obrazul de rusine
astept cu mare interes niste recenzii pentru "tom & jerry, The movie"
dupa care vom trece la lucruri mai serioase si mai grele, alba ca zapada si cei 7 pitici si frumoasa din padurea adormita, sa moara walt disney de ciuda si sa-i crape obrazul de rusine
I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
53 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii