luna amara
Daca cineva ar crede ca nu se poate sa pierzi 2 concerte Luna Amara intr-o saptamana, se poate, eu sunt dovada
Am 2 intrebari:
1. de la cat au cantat in Piata Constitutiei? (curiozitate de gen masochist; eu am ajuns la 6:40 si erau Sarmalele Reci)
2. e cineva care are poze cu Luna Amara de la concertul respectiv, sau fragmente inregistrate, ceva si care poate/vrea sa-mi dea?
Merci.

Am 2 intrebari:
1. de la cat au cantat in Piata Constitutiei? (curiozitate de gen masochist; eu am ajuns la 6:40 si erau Sarmalele Reci)
2. e cineva care are poze cu Luna Amara de la concertul respectiv, sau fragmente inregistrate, ceva si care poate/vrea sa-mi dea?

- tanagra
- Junior Member
concert acustic la DELTA RFI Romania, luni, 30 Octombrie,ora 19...se fac rezervari prin tel,dar nu stiu inca la ce nr..
concertul din piata a fost misto...cam putina lume totusi. a fost intr-o antiteza perfecta cu reprezentatia din art jazz. la concertul de protest, inceput in jur de ora 6, au cantat melodii...culmea!...de protest: se intampla-n RO, dizident, cui si spin, loc lipsa, intunecare...parca doar astea. a fost exact asa cum scrie la carte: ROCK cat se poate de electric.
in art jazz club a fost ceva total diferit, alta atmosfera, alti oameni (mult mai multi adulti, comparativ cu concertul de mai devreme...cu cateva exceptii
). un acustic din seria cu care deja ne-a obisnuit luna amara. curat, frumos, cu mult feeling. e o senzatie foarte misto sa stai la o masa si sa asculti melodiile preferate (nu avusesem ocazia pana acum sa aud mad world cantata de mihnea...superb)....LIVE. "this song is being sent by our troubled minds/ and tired hearts"...very nice, indeed. multumim, luna amara.
concertul din piata a fost misto...cam putina lume totusi. a fost intr-o antiteza perfecta cu reprezentatia din art jazz. la concertul de protest, inceput in jur de ora 6, au cantat melodii...culmea!...de protest: se intampla-n RO, dizident, cui si spin, loc lipsa, intunecare...parca doar astea. a fost exact asa cum scrie la carte: ROCK cat se poate de electric.
in art jazz club a fost ceva total diferit, alta atmosfera, alti oameni (mult mai multi adulti, comparativ cu concertul de mai devreme...cu cateva exceptii

- alxunder
- Junior Member
a fost misto in constitutiei, ai dreq satanisti, metallica, megadeth 

Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
grey scrie:vali se intoarce, da? a avut doar un examen si vine inapoi, nu-i asa? m-am speriat rau, rau de tot pentru un timp.
'serve the serpent' scoate la iveala the best in nick! foarte frumos!
serve the servants ma !

"remixul" dupa Gri Dorian a sunat interesant de tot. Bifat al (x)`lea concert Luna Amara. Si tot mai vreau

-
whatever - Mesaje: 2848
de fapt... cred k ii serve the serpent
.... am citit cateva articole shi asa i se zicea
... serve the servants ii de la nirvana(album in utero) 

Kurt Cobain:""It's really not hard to keep your dignity and sign to a major label...Most people don't have any dignity in the first place. (1990)
-
raven_girl67 - Junior Member
318.40.40 asta e nr de la rfi romania.
http://www.musicmix.ro/stiri/2006/10/cinci_concerte_live_la_rfi.htm
sper sa ajung
http://www.musicmix.ro/stiri/2006/10/cinci_concerte_live_la_rfi.htm
sper sa ajung

- alxunder
- Junior Member
whatever scrie:serios ? habar nu aveam
eh, nu-i nimic, n-ai auzit tu bine. iar fum... daca ar fi aerisire ar avea pe unde sa iasa.
in 24fun sau 7 seri am vazut anuntat concert luna amara pe 24.11 si timpuri noi pe 17, in fire, parca. aveam ochelarii aburiti.

-
grey - Junior Member
A fost ok concertul de la Delta RFI, in ciuda locatiei ciudate (trupa era intr-un studio, noi stateam jos pe hol, despartiti de ei de un geam). O ora in direct la radio, apoi o jumatate de ora bonus. Mi-a placut faptul ca ultimele piese au fost cintate efectiv de placere - ceea ce e mare lucru in muzica de azi. Adica nu din obligatiile fata de radio (care deja incheiase transmisia), nici din obligatia morala pe care o ai cind fanii iti cer un bis (deja lumea se ridicase si dadea sa plece). So cheers for that, sper sa ramineti asa multa vreme de acum inainte.
Mi-a placut mult de tot a doua piesa noua pe care ati cintat-o, nu mai stiu cum ii zice.
Totusi, doua intrebari:
1. Ce e cu Vali? Iar a lipsit.
2. Cum se numeste ultima piesa de ieri? Cea cintata de Nick & Eugen. E a voastra? E cover dupa ceva ce nu stiu? Mi s-a parut geniala.
Mi-a placut mult de tot a doua piesa noua pe care ati cintat-o, nu mai stiu cum ii zice.
Totusi, doua intrebari:
1. Ce e cu Vali? Iar a lipsit.
2. Cum se numeste ultima piesa de ieri? Cea cintata de Nick & Eugen. E a voastra? E cover dupa ceva ce nu stiu? Mi s-a parut geniala.
- cristane
- Junior Member
salut.
va multumim mult pentru aprecieri. si pt noi concertul de la Rfi a fost o experienta ciudata dar frumoasa in acelasi timp. o inregistrare video cu "into another" si "rosu aprins" gasiti pe http://www.rfi.ro la sectiunea 'eveniment'.
Vali este student la Arhitectura, o facultate foarte grea. uneori, pur si simplu trebuie sa fie prezent la scoala, nu se poate altfel. si decat sa anulam concertul de la Rfi am zis ca mai bine il facem cu Oigan de la Kumm. care e un mare muzician si un mare prieten...=)
ultima piesa se numeste "to wish imposible things" si apartine trupei The Cure.
next:
joi, 2 noiembrie, Timisoara, club Pod 16 + Brigad (Hu)
vineri, 3 noiembrie, Lugoj, club Music Pub
sambata, 4 noiembrie, Arad, club Taboo
duminica, 5 noiembrie, Cluj, festivalul Unifest
vineri, 10 noiembrie, Baia Mare, club Stage
sambata, 11 noiembrie, Bistrita, cafeneaua Quijote
vineri, 17 noiembrie, Brasov, balul liceului Andrei Saguna
peace.
va multumim mult pentru aprecieri. si pt noi concertul de la Rfi a fost o experienta ciudata dar frumoasa in acelasi timp. o inregistrare video cu "into another" si "rosu aprins" gasiti pe http://www.rfi.ro la sectiunea 'eveniment'.
Vali este student la Arhitectura, o facultate foarte grea. uneori, pur si simplu trebuie sa fie prezent la scoala, nu se poate altfel. si decat sa anulam concertul de la Rfi am zis ca mai bine il facem cu Oigan de la Kumm. care e un mare muzician si un mare prieten...=)
ultima piesa se numeste "to wish imposible things" si apartine trupei The Cure.
next:
peace.
support Travka, BIO, Grimus, Nociv, Oliver, Godmode, Du-te Vino. good music!
- trumpet_freak
- Junior Member
wednesday scrie:nu-i nimic, nu toata lumea trebuie sa inteleaga ironia.
nu e nici un fel de ironie

imi pare asa de rau ca n-am fost la rfi

-
grey - Junior Member
This video has been removed by the user.trumpet_freak scrie:o inregistrare video cu "into another" si "rosu aprins" gasiti pe http://www.rfi.ro la sectiunea 'eveniment'.
In schimb clipul cu Iris mai e. cenzura?

Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii
vand tricou TOOL
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii
vand tricou TOOL
-
LeSharK - Junior Member
trumpet_freak scrie:next:
peace.
... si pe 23 noiembrie - Bucuresti, Backstage Club

- cristane
- Junior Member
LeSharK scrie:This video has been removed by the user.
In schimb clipul cu Iris mai e. cenzura?
incearca:
http://www.youtube.com/watch?v=hwHH6MiMxXM
- amemdio
- Junior Member
luna amara e printre cele mai super trupe de rock din romania.. melodia preferata cred ca e rosu aprins :X.. imi plac mult, ce sa mai.. all my respect for them..
Be who you want to be, not who others want you to be. Be yourself
-
damned_soul - Junior Member
imi pare rau, dar nu voi mai posta niciodata pe acest forum si pe acest site. acest site ofera spatiu pentru reclama firmei Gabriel Resources. ii rog pe toti cei care sustin salvarea Rosiei Montane sa nu mai posteze pe acest site. nu merita sa facem trafic aici, unde s-au infiltrat iubitorii de cianura.
am incercat sa postez si un thread pe aceasta tema, insa mi-a fost sters la nici 4 ore de la aparitie. cianura rimeaza cu cenzura, nu-i asa?...
sa va stea banii in gat, ignorantilor.
Mihnea Blidariu (LUNA AMARA)
am incercat sa postez si un thread pe aceasta tema, insa mi-a fost sters la nici 4 ore de la aparitie. cianura rimeaza cu cenzura, nu-i asa?...
sa va stea banii in gat, ignorantilor.
Mihnea Blidariu (LUNA AMARA)
support Travka, BIO, Grimus, Nociv, Oliver, Godmode, Du-te Vino. good music!
- trumpet_freak
- Junior Member
imi pare rau, dar nu voi mai posta niciodata pe acest forum si pe acest site
kante mireee, unde esti bre?
io ca admin ar trebui, dupa conceptele tele, sa cobor in genunchi si sa strig dupe omu, "nu plecaaa", nu?
sa va stea banii in gat, ignorantilor
io prefer in bozonare

kante miru tine cu ursu nu io

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
l-am mutat pe administrativ, paranoie mica. ce legatura avea cu rocku?trumpet_freak scrie: am incercat sa postez si un thread pe aceasta tema, insa mi-a fost sters la nici 4 ore de la aparitie.

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
protestul nu ar trebui sa fie doar in fata camerelor de luat vederi...nu doar pe o scena...protestul fata de faptele, persoanele, actiunile, etc cu care nu esti de acord trebuie sustinut dc chiar crezi in el....
salvati rosia montana de gabriel si romania de dezinformare!
- alxunder
- Junior Member
alxunder scrie:protestul nu ar trebui sa fie doar in fata camerelor de luat vederi...nu doar pe o scena...protestul fata de faptele, persoanele, actiunile, etc cu care nu esti de acord trebuie sustinut dc chiar crezi in el....
Absolut de acord... Ridicam in slavi toate formatiile care PROTESTEAZA in zeci de mii de feluri din zeci de mii de motive, lucru insa care nu duce la nimic. Cu ce ajuta ca Mihnea spune prin versurile lui povestea tarii si a oamenilor sub o forma satirica? Sau ca versurile lui Nick sunt tot un fel de protest, dar mai mult prin iubire....
Asta se intampla doar la concerte, adica in locuri publice. Si dupa concert locul devine un dezastru public ce abunda in gunoaie...
And then again... LA CE ajuta protestele daca NOI, the rest of the people, that don't sing , write or anything else nu facem nimic decat sa mergem la concerte?
-
CyanHeart - Junior Member
nu cred ca mihnea, nick si toti ceilalti (si nu ma refer aici numai la luna amara,mai sunt si alte persoane implicate in campania asta..multe alte persoane) se rezuma doar la a canta. de fapt, sunt sigur ca nu se rezuma la atat. sigur, sansele ca gabriel sa se sperie de fan fest si de sustinatorii miscarii salvati rosia montana sunt extrem de mici. dar prin protestul asta, "povestea" (desi ar suna mai bine "cosmarul") de la rosia montana ajunge la mult mai multa lume. poate ca semnand niste petitii, desenand niste stenciluri, urland pe o scena si alte actiuni mai mult sau mai putin boeme, nu salveaza la propriu rosia montana. dar cu siguranta toate astea pot ajuta la pastrarea rosiei montane, a romaniei si a noastra.
- alxunder
- Junior Member
"poate ca semnand niste petitii, desenand niste stenciluri, urland pe o scena si alte actiuni mai mult sau mai putin boeme, nu salveaza la propriu rosia montana. dar cu siguranta toate astea pot ajuta la pastrarea rosiei montane, a romaniei si a noastra..."
Hey, let's admit; nobody pays us any attention
pana cand nu vom mobiliza si cealalta 90% parte din oameni in treaba asta, noi, Luna Amara, si 'multe altele' formatii care protesteaza si incearca sa ajute
vom sustine un lucru inutil...
Hey, let's admit; nobody pays us any attention

pana cand nu vom mobiliza si cealalta 90% parte din oameni in treaba asta, noi, Luna Amara, si 'multe altele' formatii care protesteaza si incearca sa ajute
vom sustine un lucru inutil...

As I appear today: more than human, less than a woman....
-
CyanHeart - Junior Member
nu vom sustine un lucru inutil...poate ca prin lipsa de reactie a celor din jur, toate manifestarile astea devin inutile. dar nu cred ca integrandu-te in masa de ignoranti (ce devin si ignorati) rezolvi ceva. dupa parerea mea, mai bine urli cu inca 5 persoane in jurul tau, sperand ca vei aduna inca 50,500,5000,etc...
si pt ca luna amara nu vrea sa-si lase ascultatorii de pe acest forum cu ochii in soare...
Bucuresti, 24 noiembrie, club Backstage
si pt ca luna amara nu vrea sa-si lase ascultatorii de pe acest forum cu ochii in soare...
Bucuresti, 24 noiembrie, club Backstage
- alxunder
- Junior Member